ARBI Bot: Til al din højfrekvente trekantede arbitragehandel!

ARBI Bot er en højfrekvent trekantet arbitrage-handelsrobot til kryptokurver. Platformen giver handlende mulighed for at oprette deres algoritmer og opnå en potentielt risikabel fortjeneste i tilfælde, hvor det ene marked er undervurderet, og det andet er overvurderet.

Ifølge Investopedia, a trekantet arbitrage er defineret som en arbitrage som et resultat af en uoverensstemmelse mellem tre udenlandske valutaer, der opstår, når valutaens valutakurser ikke nøjagtigt stemmer overens med en enkelt valutakurs. For at skabe en fornuftig arbitrage kræver handlende automatiseret og avanceret computerudstyr såsom handelsbots.

Her er hvor ARBI Bot kommer ind. I denne artikel introducerer vi ARBI Bot, hvordan det fungerer, nogle af dets unikke egenskaber, liste over understøttede børser og valutaer og endelig prisniveauerne for handelsbotten.

ARBI Bot

Som nævnt ovenfor er ARBI Bot en automatiseret højfrekvent kryptovaluta-handelsrobot, der bruges til trekantede arbitrage-muligheder på kryptomarkedet. Handelsbotten dækker fire hovedbørser, herunder Poloniex, Yobit, OKEx og Binance-børser.

ARBI Bot er integreret med en avanceret webbrugergrænseflade til at styre appen og handler og giver mulighed for support til eksterne værktøjer, der kan bruges til at tilføje flere funktioner og funktioner til robotten.

BEMÆRK: Triangulære arbitrage-handelsbots garanterer IKKE fortjeneste eller renter på de foretagne handler. På trods af at den er automatiseret fungerer handelsrobotten på parametre, der leveres af brugerne, og overskuddet er korreleret med, hvor godt parametrene er indstillet.

Sådan fungerer ARBI Bot

Trekantet arbitrage udføres hovedsageligt på en enkelt udveksling (intra-udveksling) for at minimere omkostningerne forbundet med at skifte platform for at bevare arbitragepositionen. ARBI Bot har i øjeblikket over 8000 kryptopar inkluderet, valg af 20 basisvalutaer at akkumulere og 25.000+ trekantede kombinationer for at vælge arbitrage fra.

ARBI Bot opretholder en vedvarende websocketforbindelse med de understøttede udvekslinger, der behandler dataene i realtid. Dette gør det muligt for handelsrobotten at vælge arbitragemuligheder og handle øjeblikkeligt på den, hvis den opdages.

ARBI Bot hjælper med automatisering af udførelse af handler, hvorved brugeren bare har brug for at indstille parametrene for handelsparret, og boten vil automatisk udføre det.

Der er flere instrumenter til filtrering og kontrol af de behandlede data som: Prislinje, Volume Multiplikator, DSB, Stop-Loss, ordrer før grænse.

Understøttede udvekslinger: Binance, Yobit, OKEx og Poloniex. Alle de børsnoterede børser arbejder fuldt ud med ARBI Bot-sæt for at tilføje flere børser i fremtiden.

Understøttede kryptokurver: En række topkryptovalutaer understøttes, herunder blandt andet Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), XRP, Litecoin (LTC) og EOS. Der er over 20+ understøttede kryptovalutaer, som du kan akkumulere på platformen.

Funktioner af ARBI Bot

Efter at have lært indviklingen af ​​ARBI Bot, og hvordan den fungerer, vil vi i dette afsnit diskutere de funktioner, der gør trading bot til et must-have kryptotrekant arbitrage bot.

 • Arbitrage scanner: ARBI Bot scanner alle tilgængelige par for arbitrage muligheder og handler alene. Hele processen er automatiseret, så du kan handle, mens du sover.
 • Overskud på overskud og bank: Overskudsmonitorerne hjælper med at holde dit overskud og konti i skak, mens bankmonitoren administrerer kryptokurverne på eventuelle udfyldte ordrer.
 • Brugervenlig Web UI: Softwaren giver en nem konfigurationsværktøjskasse, der giver brugerne mulighed for nemt at ændre deres indstillinger og indstille parametre for deres handler.
 • WebSocket-datafeed: ARBI Bot leverer også et datafeed i realtid og Telegram-underretningscenter for at sikre, at realtidshandler gennemføres.
 • Universal pakke:Der er ikke behov for at downloade flere pakker til hvert operativsystem. ARBI Bot kommer i universel pakke, der fungerer både på Windows, Linux og macOS.
 • Lifetime Support og opdateringer: ARBI Bot tilbyder også en livstidslicens, opdateringer og support på deres software på hver købt pakke.

Priser

ARBI Bot tilbyder brugeren unikke scannere i realtid for at muliggøre en trekantet arbitrage i kryptokurrency. Tjenesterne kommer dog ikke billige eller gratis, da brugerne har tre betalingsmuligheder til ARBI Bot.

1. ARBI Bot Single License

ARBI Bot Single-licensen tilbyder brugerstøtten til en udveksling efter eget valg og en API-nøgle til at oprette deres trekantede arbitragestrategier. Den enkelte licens koster $ 350 for et livstidsmedlemskab, opgraderinger og support. Ingen Yobit support.

2. ARBI Bot Double Pack

Den anden prispakke er ARBI Bot Double Pack, der giver en licens til to børser efter eget valg. Licensen er gyldig til 2 udvekslinger og 1 API-nøgle pr. Udveksling. Double Pack koster $ 700, også for et levetid medlemskab, opgraderinger og support. Ingen Yobit-udvekslingsstøtte.

3. ARBI Bot Quad Pack

Endelig er der en mulighed for alle de fire understøttede børser på den mest førende pakke. Pakken tillader en API på hver udveksling. ARBI Bot Quad Pack koster $ 900 for et medlemskab og support for livet.

Konklusion

Triangular arbitrage er en handelsstrategi, der har haft rampelyset på valutamarkedet og nu bevæger sig ind i kryptohandel. ARBI Bot leverer et handelsværktøj, der automatiserer scanning og udførelse af arbitragemuligheder på fire større børser.

Husk, dette er ikke en indskuds- eller renteformationsplatform, overskuddet afhænger udelukkende af dig og de grundlæggende parametre, der er indstillet.

Ofte stillede spørgsmål

 • Hvad er ARBI Bot?

ARBI er automatiseret højfrekvent trekantet arbitrage-handelsrobot.

 • Hvad er Triangular Arbitrage?

At placere transaktioner i tre valutaer for at udnytte en markedsineffektivitet til en teoretisk risikofri handel kaldes Triangular Arbitrage. En trekantet arbitrage-mulighed opstår, når valutakursen for en valuta ikke svarer til krydskursen.

 • Kan jeg bruge ARBI Bot på flere maskiner?

Ja, handelsbotten kan installeres på så mange maskiner, som du vil.

 • Hvilken udveksling har flest arbitragehændelser?

Arbitragehændelserne varierer fra udveksling til udveksling baseret på de nuværende markedsforhold og den anvendte basisvaluta. ARBI Bot leverer papirhandelstilstand, der kan være nyttig til sporing og scanning efter mulige arbitragemuligheder.

 • Har jeg brug for separat licens til hver udveksling på ARBI Bot?

Ja, hver børs kræver en separat licens.

 • Kan jeg overføre eller sælge min ARBI Bot-licens?

Nej. Overførsler og ændring af ejerskab af licensen er ikke tilladt, men brugeren kan til enhver tid skifte deres API-nøgler.

 • Hvor meget tjener jeg ved at bruge handels bot-softwaren?

Der er ingen fast fortjeneste eller garanteret afkast ved brug af ARBI Bot. Handelsbots automatiserer opgaver baseret på parametre, der leveres af brugeren. Slutresultaterne afhænger af de nuværende markedsforhold, dine handlinger, færdigheder og ledelse.

Kontakt ARBI Bot

For at nå ud til ARBI Bot kundesupport kan du e-maile dem ([e-mail beskyttet]) og de vender tilbage om 24 timer. Der er også en privat Telegram-supportgruppe. Handelsbotten har også sider på sociale medier Facebook, Telegram og BitcoinTalk side.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me