Estä DX: Miksi tarvitsemme luotettavia salauksenvaihtoja

Kryptovaluutat ovat olleet tärkeä osa rahan kehitystä ja digitaalisen omaisuuden käyttöönottoa. Heidän kauppansa on edelleen paratiisi yksilöille alueilla, joilla on taloudellista tai poliittista epävakautta. Vastaavasti salausvaihdolla on merkittävä rooli kryptojen liikkumisessa mahdollistamalla ostaminen, myynti ja kauppa virtuaalivaluuttoja käyttäen.

Nämä vaihdot eroavat kuitenkin monin tavoin ja voivat olla hämmentäviä oikean tyypin valinnassa. Aikaisemmin suurin osa kaupankäynnistä tapahtui keskitetyt kryptovaluutanvaihdot (CEX), mikä teki niistä suosituimman vaihtoehdon kaikille markkinoille tulleille kauppiaille. Toisaalta luottamattomat vai hajautetut vaihdot (DEX) yrittivät jatkuvasti päästä kiinni CEX: n hyppyyn. Luotettavat vaihdot ovat kuitenkin vauhdissa ja tuovat valtavan kilpailun CEX: issä. Tässä artikkelissa toivotaan lisää valoa siihen, miksi kauppiaiden tulisi huomata kasvava siirtyminen luottamattomiin pörsseihin.

CEX-arvojen haitat

Joitakin tärkeitä huomioitavia tekijöitä ovat:

 • Turvallisuuden heikkoudet: CEX-arvot ovat merkittävä tietoverkkorikollisuuden kohde, koska niillä on keskitetty varojen hallinnan ja hallinnon asema. Tapahtumat valuutanvaihdosta, joka johtaa miljoonien elinkeinonharjoittajien varojen menetykseen, ovat viime aikoina lisääntyneet suurten CEX: ien, kuten Kolikkopohja ja BitFinex uhri. 
 • Yksityisyys: Käyttäjien on delegoitava yksityiset avaimet keskuksiin säilytystä varten. Tämä tarkoittaa, että pörssi hallitsee täysin digitaalisia omaisuuttasi. Lisäksi sinun on lähetettävä pörssin palvelimille tallennetut henkilökohtaiset tiedot rekisteröitymisen aikana. Verkkoon liittyvissä rikoksissa hakkerit voivat hankkia nämä tiedot ja käyttää niitä henkilöllisyysvarkauksissa. Mikä vielä pahempaa, CEX: ien edellytetään jakavan henkilökohtaisia ​​tietoja muiden CEX: ien ja valtion elinten kanssa riippumatta kolmansien osapuolten maineesta tai aikomuksesta. 
 • Seisokit: CEX: t kokevat viivästyksiä ja seisokkeja huolimatta pyrkimyksistä varmistaa järjestelmien sujuva toiminta. Se on haittaa useimmille kauppiaille, jotka haluavat käydä strategista kauppaa tiettynä ajankohtana. Lisäksi lisääntyneet sijoittajat ja kaupankäynti näillä alustoilla heikentävät järjestelmien tehokkuutta keskitettyjen solmujen vuoksi.
 • Säännöt: Keskuselimen hallinnointi ja toimipisteiden tarjoaminen johtaa hallitusten mahdollisuuteen sulkea ne. Monopolistiset ympäristöt kannustaa sijoittajien hintojen ja palkkioiden manipulointiin. CEX: t kärsivät myös kavalluksista, jotka voivat johtaa verkkojen kaatumiseen. Lopuksi, joistakin pörsseistä puuttuu sääntely, joka kieltäisi täysin oikeudellisen vastuun asiakkailleen.
 • Kaupan rajoitukset: CEX asettaa nosto- tai talletusrajan kaikille käyttäjille, jotka ovat epäluotettavia niille, jotka haluavat tehdä kauppoja rajojensa ylä- tai alapuolella. Lisäksi CEX: t eivät tarjoa uusia tunnuksia, joilla on rajoituksia luetteloissa ja korkeat kustannukset samalle prosessille. 

Luotettavat vaihdot ratkaisuna

Luotettavat pörssit antavat kaikille mahdollisuuden käsitellä omaisuuttaan ja automatisoitua kauppaa ilman pörssin osallistumista. Näissä pörsseissä on edistyneempää tekniikkaa ja asetuksia, mikä vaikeuttaa aloittelijoiden kauppaa.

Tästä ongelmasta huolimatta DEX: t voivat poistaa suurimman osan CEX: ien aiheuttamista ongelmista. Ensinnäkin hajauttaminen tarkoittaa, että jokainen käyttäjä hallitsee täysin omaisuuttaan ja lompakkojaan. Se säilyttää järjestelmän uskottavuuden ja vähentää samalla CEX-kauppojen aikana syntyneitä kaupankäyntimaksuja. Lisäksi ei tarvitse rekisteröityä tai tarjota henkilökohtaisia ​​tietojasi verkolle, mikä varmistaa kaikkien käyttäjien nimettömyyden kaikkien sitoumusten aikana.

Hajautetut pörssit ovat myös turvallisia ja käteviä tiloja sijoittajille ja heidän digitaaliselle omaisuudelleen. DEX: t ovat vähemmän alttiita hakkeroinnille, mikä on ylösalaisin solmujen jakautuminen. Heillä ei ole riskiä sulkemisesta hallituksen tilausten mukaan, varojen väärinkäytöstä, koska jokainen tapahtuma on muuttumaton hajautetussa pääkirjassa, eikä seisokkeja lisääntyvän liikenteen kanssa.

DEX: t tarjoavat monenlaisia ​​rahakkeita, mukaan lukien markkinoiden uusimmat. Kaikki tekijät viittaavat siihen, miksi DEX: t kaatavat hitaasti CEX: itä markkinoiden volyymien ja suosion suhteen.

Estä DX, Ultimate Trustless DEX

Estä DX on DEX, joka on perustettu tänään “turvallisimmaksi, nopeimmaksi ja hajautetumaksi” vaihdoksi, joka perustuu Blocknet-protokollaan. Arvojen yleiskatsauksen mukaan pörssi katsoo, että tehokkaan DEX: n tulisi tarjota varojen hajautettu varastointi, tilata kirjoja, tilauksen sovitus, hallinto, ratkaisu ja avoimen lähdekoodin koodi.

Kaikki kauppiaat voivat nauttia suorista siirroista yksittäisistä lompakoista ilman vuorovaikutusta kolmansien osapuolten kanssa. Alustan tarkoituksena on myös palauttaa arvo verkon ylläpitäville palvelusolmuille, toisin kuin CEX, jotka rikastuttavat vaihtoa.

Estä DX-ominaisuudet

Siinä tapauksessa tässä on lyhyt katsaus Block DX -näytön merkittäviin ominaisuuksiin:

 • Yhteentoimivuus: Läpi Blocknet-protokolla, Block DX takaa kaikille käyttäjille turvallisen ja sujuvan kaupankäyntikokemuksen. Protokolla on yhteentoimiva aloittaen tiedonsiirron muiden DEX: ien ja lohkoketjujen kanssa. Sen integrointi ei ole tehtävä, joka tarjoaa helpon linkityksen muihin lohkoketjuihin Blocknet-protokollan hyödyntämiseksi. 
 • Todellinen hajauttaminen: Lohko DX käyttää todellista hajauttamista XBridge-komponentti ja atomivaihtosopimukset käyttää hajautettua varojen säilytystä, kirjojen järjestystä, tilausten sovittamista ja selvitystä. Kaikki asiakkaat voivat vapaasti luoda omia tilauskirjojaan ja vastaavia. 
 • Tietosuoja ja turvallisuus: Käyttäjät kiertävät tilejä, rekisteröidy, KYC, tai AML-vaatimukset, mikä poistaa tarpeen antaa henkilökohtaisia ​​tietoja. Jaettujen solmujen avulla varmistetaan, että se on vähemmän altis kyberhyökkäyksille. 
 • Nopea ja luotettava: Hajautetut solmut pyrkivät myös nollaan seisokkeihin kauppojen aikana toimimalla käsi kädessä sisäänrakennettujen kanssa DoS-suojaus; käyttäjät voivat suorittaa kaupan 5-15 sekunnissa. 
 • Avoin lähdekoodi: Block DX tarjoaa kaikille käyttäjille mahdollisuuden hyödyntää tai kritisoida kaikkia lähdekoodeja itsensä hyödyttämiseksi tai ehdottaa parannuksia. Ne puolestaan ​​voivat saada korkean turvallisuustason käyttäjän standardien mukaisesti.
 • Kaupankäynti ja ilmoitukset: Lohko DX sallii minkä tahansa kaupankäynti parit käyttäjän mieltymysten mukaisesti sen sijaan, että sallittaisiin vuorovaikutus sen alkuperäisen tunnuksen kanssa, LOHKO, vain. Se tukee joukkoa valuuttoja, mukaan lukien bitcoin, Bitcoin Cash, Dogecoin, Litecoin, DASH, ja enemmän. Lohko DX pyrkii luetteloimaan ETH: n ja ERC-20-rahakkeet verkossa. Sensuurivapaa ympäristö takaa sen, että kukaan ei hallitse varojen luettelointia ja niiden kauppaa. Block DX: llä ei ole listausmaksuja.
 • Ei rajoituksia ja alhaisempia maksuja: Kaupankäynnille, nostolle tai tallettamiselle ei ole rajoituksia, jotka ovat luotettavia käyttäjän toiminnasta riippuen. Kaikki kaupat ovat luotettavia, mikä helpottaa alhaisempia kaupankäyntimaksuja, joita sovelletaan, kun varoja siirretään osoitteista, ja nolla nostomaksuja. Lisäksi voit nauttia kaupankäyntimaksujen tuotoista verkossa, jos olet BLOCK-haltija. 

Johtopäätös

Keskitetyt salauspörssit olivat ainoa reitti salakirjoitukseen pitkään, mikä johti siihen, että ne hallitsivat markkinoita. Tuulet kuitenkin siirtyivät, kun DEX: t tulivat kuvaan, mikä eliminoi CEX: ien keskittämis-, yksityisyys- ja turvallisuuskysymykset. Käyttäjät ymmärtävät DEX: ien tarjoamat mahdollisuudet, mikä lisää niiden käyttöönottoa.

Block DX on yksi DEX: stä, joka tarjoaa ennennäkemättömän mukavuuden kauppiailleen todellisen hajauttamisen kautta. Se toivoo luomaan turvallisen, nimettömän ja sensuurittoman ympäristön kauppiaille toiminnan harjoittamiseen. Lisäksi se ratkaisee yhteentoimivuuden ongelman, joka pilvii useimmat DEX: t tänään. Block DX: n edut CEX: iin nähden nopeuttavat käyttäjien luopumista DEX: ien CEX: stä. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me