StormGain.Com: Käyttäjäystävällisen marginaalikaupan avaaminen kertoimella Jopa 200X

Tämän viikon projektikatsauksessa keskitymme yhteen nopeimmin kasvavasta kryptovaluutanvaihdosta, StormGainista, joka tarjoaa kauppiaille alan korkeimmat kertoimet, likviditeetin, kilpailukykyiset palkkiot ja käyttäjäystävällisen alustan.

Kiinnostus salakauppaa kohtaan lämpenee, kun salausprojektien sääntely, kehitys ja tietoisuus kasvavat kaikkialla maailmassa. Tämä johtaa sekaannukseen pörssien keskuudessa tarjouksessa saada kiinni näistä uusista asiakkaista ja pitää heidät pörssissä. Yksi salauskaupan avaintekijöistä on marginaali, joka on merkittävä myyntipiste alan johtavalle.

Joidenkin pörssien vipuvaikutus on liian kallista tai liian monimutkaista käyttää tai pörssi ei ole riittävän likvidejä. Lisäksi villit hintavaihtelut ovat kasvava katastrofi käyttäjien kaupassa, mikä aiheuttaa massiivisia selvityksiä vivutetuilla salauksenvaihtofoorumeilla.

Haasteet salausmarginaalikaupan kentällä

Vuosien varrella salausmarkkinakauppakenttä on (ja edelleen) kohdannut nämä ja muut haasteet, jotka StormGain pyrkii ratkaisemaan. StormGain erottuu useimmista pörsseistä, jotka tarjoavat käyttäjille ainutlaatuisia ominaisuuksia parantamaan alustansa käyttökokemusta. Alhaiset palkkiot, käyttäjäystävällinen kaupankäyntirajapinta, parhaat vipuvaikutuskurssit ja laajat vaihtoehdot salauksen ostamiseen ovat joitain pörssin tarjoamista kilpailuetuista.

Tässä artikkelissa käsittelemme StormGainin ainutlaatuisia ominaisuuksia ja ominaisuuksia, kuinka ostaa, myydä ja myydä salausta pörssissä ja miten saada eniten hyötyä sen korkealla vipuvaikutteisella alustalla.

StormGain.com: Viputetun kaupankäynnin voima

Virallisen verkkosivuston mukaan, StormGain on kätevä salauskauppapaikka, joka palvelee yli 120 000+ käyttäjää ja on saatavana yli 100 maassa. Pörssi käynnistyi heinäkuussa 2019, ja sitä johtaa XCOEXin toimitusjohtaja Alex Althausen.

Pörssi tarjoaa kaupankäynnin, oston, myynnin ja hallussapidon parhaimmille kryptovaluuttapareille, mukaan lukien Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Bitcoin Cash (BCH), XRP ja Tether (USDT)..

Vielä tärkeämpää on, että pörssi tarjoaa erittäin likvidejä valuutanvaihtoja ja korkean teollisuuden vivun, jonka kerroin on jopa 200x.

Vipuvaikutus on kyky käydä kauppaa suuressa asemassa vain pienellä määrällä kaupallista pääomaa. Esimerkiksi 200-kertainen kerroin 1000 dollarin kaupankäyntipääomaan mahdollistaa 200 000 dollarin kaupankäynnin lisäämällä voittomarginaaleja.

Muistaa: Korkea vipuvaikutus on erittäin riskialtista. Noudata varovaisuutta käsitellessäsi erittäin velkaantuneita kauppoja.

Mitä muuta tarjotaan?

·     Fiatin talletukset ja nostot

StormGain-vaihto sallii jopa 20000 dollarin talletukset, joissa on vähintään 50 dollaria. Fiat-talletusten palkkio on 5%, salauksen nostot 0,1%.

·     Useita fiat-ostovaihtoehtoja

Alustan avulla käyttäjät voivat ostaa kryptovaluutta suoraan fiat-valuutalla käyttämällä VISA- ja MasterCard-maksukorttejaan sekä maksupalveluntarjoajaa Simplex. Lisäksi StormGain tarjoaa jopa 15% alennuksia kustakin talletuksesta ja tarjoaa myös palkkiot kaupankäynti- ja valuutanvaihtopalveluista.

·     Kilpailukykyiset palkkiot

Pörssin palkkiot vaihtelevat 0,095–0,25% jokaisesta vaihdosta valitun kryptovaluuttaparin mukaan.

Vahva kilpailuetu

StormGainin foorumi on rakennettu innokkaalla silmällä näiden ongelmien ratkaisemiseksi, kun salausvaihto tarjoaa marginaalikauppoja ja siihen liittyviä haasteita (selitetty yllä). Tässä on joitain kilpailun ominaisuuksia, joita pörssi tarjoaa.

Korkea vipuvaikutus

Kuten aiemmin mainittiin, pörssi tarjoaa teollisuudelle kilpailukykyisiä kertoimia parantaakseen käyttäjien tuottoa kaupoissaan. Kaupan vähimmäismääräksi on asetettu vain 10 USDT (tai vastaava summa), mikä antaa yksityisasiakkaille mahdollisuuden ottaa isompia positioita.

10% korko

StormGain lupaa virallisella verkkosivustolla vuosittain 10%: n koron salausosuuksille, mikä tekee pörssin yhdeksi tässä suhteessa kärkitason alustoista.

Nopea ja saumaton rekisteröinti

Salausvaluutta-alueeseen saapuvien yksityis- ja yhteisösijoittajien määrän kasvu on tervetullut näky. Lisäksi KYC-vaatimustenmukaisuudesta on tulossa yleinen piirre keskitetyillä salausalustoilla, mikä on hyvä asia teollisuudelle. Vaihdot kuitenkin menettävät asiakkaita kääntämällä heidät pois, jos et noudata täysin vaatimuksia.

StormGain kiertää monimutkaiset vaatimukset siten, että käyttäjät tarvitsevat tilin avaamiseen vain Internet-yhteyden, sähköpostiosoitteen ja 50 USDT -talletuksen..

Kuinka rekisteröityä StormGain.com-sivustoon

  1. Mene virkamiehen luo StormGain.com verkkosivusto.
  2. Napsauta “Rekisteröi” -painiketta oikeassa yläkulmassa ja kirjoita sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi ja salasanasi tilin suojaamiseksi.
  3. Odota vahvistusviesti vaihdolta. Noudata annettuja ohjeita.
  4. Talleta varat (fiat tai salaus) ja aloita nauttimaan StormGain-kauppasovelluksen tarjoamista eduista.
  5. Voit myös viitata ystäviisi ja saada bonuksen: https://stormgain.com/refer-a-friend

>>Lisätietoja aiheesta “Kuinka ostaa salausta StormGain.com-sivustolta” vaihto.

Demotilin kauppa

Jos olet oppija kentällä, pörssi tarjoaa demotilin, johon on lisätty jopa 50000 virtuaalista USDT-merkkiä, jotta käyttäjä voi aloittaa kaupankäynnin ilman riskejä.

Pyydetään lisää…

Kumppanuus Newcastlen kanssa

StormGain tekee nopeasti itselleen pysyvän nimen Englannin Valioliigassa (EPL) mainostetulla pörssillä saatuaan hihakumppanuuden nelinkertaisen liigamestarin, Newcastle United FC: n kanssa.

Uskollisuusbonusohjelma

Oletko kokopäiväinen kauppias ja haluaisitko palkkioita jokapäiväisten kauppojesi suorittamiseen? StormGain tarjoaa jopa 20% palkkioita “Loyalty Bonus Program” -ohjelmassaan päämarkkinoijilleen.

Ohjelma on vipu kerroksessa; Vakio-, kulta-, platina-, timantti- ja VIP-edut. (Katso yllä oleva kaavio).

Usein kysytyt kysymykset (UKK)

  • Voinko käydä kauppaa StormGainilla puhelimella tai tabletilla?

Joo. StormGain on saatavana iOS-mobiilisovelluskaupassa ja Androidin Play-kaupassa.

  • Kuinka paljon vipua saan?

Vaihto sallii useita vaihtoehtoja 50x – 200x kerrannaisista.

Johtopäätös

Kun kryptovaluutan maailma muuttuu maailmanlaajuisesti omaksutuksi omaisuudeksi, StormGain.comin kaltaiset pörssit ovat innovatiivisimpia ramppialustojen ja kaupankäyntipalvelujen innovoinnissa. Yritys tarjoaa käyttäjilleen edistyneen kauppajärjestelmän, joka sisältää rajoitukset ja tekoälypohjaiset kauppasignaalit.

Yksi haaste, jonka pörssi kohtaa, on sen nuori luonne kentällä, mutta laajemman lanseerauksen myötä kaksi vuotta aikaisemmin pörssi tarjoaa paljon lupauksia käyttäjilleen.

Vastuuvapauslauseke Esitetty sisältö voi sisältää tekijän henkilökohtaisen mielipiteen ja on markkinaehtoinen. Tee markkinatutkimuksesi ennen sijoittamista kryptovaluuttoihin. Kirjoittaja tai julkaisu ei ole vastuussa henkilökohtaisista taloudellisista menetyksistäsi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me