Bitcoin [BTC], Ethereum [ETH], Ripple [XRP] -hinta-analyysi viikolle 23. heinäkuuta – 29. heinäkuuta

mainos Phemex

Härät nauttivat tunteen positiivisuudesta, kun he vievät Bitcoinin turvallisesti yli 8 000 dollariin, mutta Altcoins eivät toista samaa juoksua, Kolikoiden markkina-arvo on nousussa SEC jatkaa viivästyksiä ja hylkää Bitcoin ETF -sovellukset, Google poistaa MetaMaskin ja kieltää kryptovaluuttakaivosovellukset myymälöistään,

Härät näyttävät pitävän paikkansa salamarkkinoilla toisen viikon ajan, kun he ottivat BTC: n hinnat menestyksekkäästi yli 8K: n. Valitettavasti näin oli vain Bitcoinin kanssa, koska suurin osa altcoineista, mukaan lukien Ethererum, Ripple ja Bitcoin Cash, eivät voineet toistaa sitä, että sekaviikko oli kapea positiivinen hinta tai joissakin tapauksissa negatiiviset liikkeet.

Vaikka toiminta jatkui markkinoilla, siellä oli paljon muita uutisia, jotka pitivät salakadun kiireisenä. Tämän viikon kokonaismarkkinakorko nousi myös lähes 5 prosentilla, mikä osoittaa varojen sisäänvirtauksen, kun BTC kerää jälleen positiivisia etulinjan uutisia mediassa. Teknologian edestä Google poisti äkillisesti Dapp-selainlaajennuksen MetaMask Chrome Extension -kaupasta ilman mitään selityksiä.

Google päivitti myös Play Kaupansa ohjeet, joka nyt estää sovelluksia, jotka harjoittavat kryptovaluutan louhintaa. Sääntelyviranomaisilta Yhdysvaltain SEC viivytti päätöstä viidestä Bitcoin ETF -hakemuksesta, jotka rahaston tarjoaja Direxion teki syyskuuhun, samalla kun se hylkäsi Winklevossin kaksosten tekemän ETF-hakemuksen.

bitcoinLähde: Coin360.io, käyty 29. heinäkuuta 2018 klo 10.55 IST.

Bitcoin [BTC]

Bitcoin näki tällä viikolla noin 10,5%: n vakaan piikin liikkuvan yli 8000 USD: n, jolloin härät hallitsivat toista viikkoa. Sijoitettu reilusti turvallisuusvyöhykkeen yläpuolelle, 8000 dollaria, Bitcoin nauttii myönteisestä ilmapiiristä, joka rakentuu sen ympärille, erityisesti erilaisilla kasvavilla institutionaalisilla kiinnostuksilla. Vaikka Bitcoin ETF: n hylkäämisen ja viivästymisen vuoksi tapahtui muutama ravistelu, silti se ei riittänyt rikkomaan 8000 USD: n tukea merkittävästi.

Hinnat nousivat viikon korkeimmalle tasolle, 8424,2 dollariin, ja alimpaan 7409,10 dollarin pisteeseen. Vaihtelut, jotka olivat aktiivisempia, volyymin mukaan, BTC: n kanssa eri parien kanssa tällä viikolla, olivat Binance (5,64%), OKEx (4,17%) ja ZB.com (3,96%).  

Tällä viikolla Business Insider haastatteli yhtä Bitcoinin varhaisista sijoittajista Jeffery Wernickiä, joka sanoi, että ihmiset ovat ymmärtäneet Bitcoinin väärin eivätkä ole tietoisia sen filosofiasta, kun se luotiin. Hän kutsui Bitcoinia “ihmisten rahaksi”, joka selitti sen arvon säilyttämiseksi eikä maksumekanismiksi. Miller Value Partnersin perustaja ja sijoitusjohtaja Bill Miller keskusteli myös näkemyksistään Bitcoinista sanomalla, että BTC on mielenkiintoinen, mutta monet Altcoinit eivät vaikuta häneen.

Tärkeää: Bitcoin-analyysi: Miksi SEC voi hyväksyä Bitcoin ETF: n? Mikä on erilaista tällä kertaa?

Ethereum [ETH]

Vaikka Bitcoin jatkoi liikkumistaan, Ether ei onnistunut toistamaan samaa, mikä antoi vain sentimentaalisen voiton 0,5% tällä viikolla. Monet analyytikot uskovat, että Ethereumilla on omat tekniset kysymyksensä, mukaan lukien blockchain-ruuhkat, mikä tekee kolikosta hitaasti vähemmän houkuttelevan. Sen Wallet Metamask poistettiin myös Google Play Kaupasta. Mutta kun viikko oli loppumassa, Ethereumin volyymi näki hullun hypyn volyymeihin ottaessaan sen yli Bitcoins-määrän, jota pidettiin merkkinä siitä, että sonnit saattavat palata. Tulevan viikon pitäisi kertoa meille selkeä kuva, vaikka toisinaan volyymit yleensä pilkottavat.

Eterin hinnat olivat tällä viikolla huipulla 483,70 dollaria ja alhaisimmillaan 461,42 dollaria ollessa melko tällä kapealla alueella. Markkinat, jotka olivat aktiivisempia, ETH: lla eri pareittain tällä viikolla, olivat DOBI-kauppa (6,36%), Binance (4,74%) ja ZB.COM (4,08%).

Ethereumia ympäröivissä uutisissa todettiin, että Ethereumin lohkojen tutkija Etherscanilla oli ilmeinen hakkerointiyritys, jossa mahdollinen hyökkääjä yritti käyttää kommenttiosaa haittaohjelman tarjoamiseen. Kommentoija näyttää pystyneen kiertämään Disquksen XSS-suojauksen.

Monet asiantuntijat eivät myöskään olleet kovin nousevia Ethereumissa, mukaan lukien New Yorkissa sijaitseva Tetras Capital ja Timothy Young San Franciscon perhetoimistosta, Hidden Hand Capital, joka uskoi ETH: n arvonmäärityksen ja hype sen ympärille, ei ollut perusteltua, koska Etherillä oli teknisiä kysymyksiä, kuten verkko ruuhkat, hajauttamisasiat ja mahdollinen sääntely ympäröiville ICO: ille, jotka käyttävät Ehtereum Blockchainia, jota pidetään arvopaperitarjouksena.

Lue myös: Pakistanis Eyeing Crypto For Survival Ambulanssin keskellä saattaa saattaa liikkua Venezuelan tietä

Lue myös: On aika, Yhdysvaltain hallituksen jäsen. Tutkia kryptovaluuttojen tulevaisuutta rahana kuulemistilaisuudessa 18. heinäkuuta

Ripple [XRP]

Kaikista yleisistä kolikoista XRP näytti olevan pettymys. Turvallisuudeksi kutsuttu haamu ei ole valmis lähtemään XRP: stä, koska hinnat ovat pysyneet negatiivisina – negatiivisina positiivisista tunteista huolimatta. Ylimpänä tällä viikolla XRP: n hinnat olivat 0,4666983 dollaria ja pohjaa kohti noteerattiin 0,438565 dollaria. Vaihdot, jotka olivat aktiivisempia, määrällisesti XRP: n kanssa eri parien kanssa tällä viikolla, olivat HitBTC (12,62%), Huobi (11,82%) ja Binance (8,57%).

Vaikka XRP: llä ei ollut suurta hintaliikettä, hän onnistui keräämään joitain uutisia, kun Litecoinin perustaja Charlie Lee kutsui XRP: tä timantiksi. Media kertoi myös Ripplen päämarkkinastrategia Cory Johnsonin sanoen, että XRP oli oikea kolikko rahansiirtoon, koska sitä kutsuttiin Bitcoiniksi ja Ethereumiksi hitaasti tähän tarkoitukseen. Hän sanoi myös, että Ripple on innoissaan siitä, että sääntelyviranomaiset osallistuvat salauksiin, koska se tuo enemmän selkeyttä.

Muut liikkeet ja ravistelijat

Muut kolikot, jotka on tehty ylhäältä ja alhaalta tällä viikolla mukaan KolikkoMarketCap (katsottu 29. heinäkuuta klo 23.15 IST) olivat.

Liikkuvat

  • Refereum – Näytetään nousu 224,71%
  • DMarket – osoittaa nousua 174,96%
  • adToken – Näytetään 131,42%: n nousu

Ravistimet

  • SyncFab – Näytetään pudotus 53,49%
  • Seele – Näytetään pudotus 51,03%
  • Toacoin – Näytetään pudotus 49,51%

Mikä olisi mielestänne salausmarkkinoiden mieliala ensi viikolla? Kerro meille mielipiteesi samasta.

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyötteeseemme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me