En derivatudveksling, der sætter handlende først – BaseFEX

Basefex omskriver reglerne for kryptohandel og sætter dine behov først, og tilbyder verdens laveste handelsgebyrer, højeste verificerede sikkerhed, 24/7 live support og op til 100 gange gearing – alt sammen uden KYC.

Handelsderivater kræver mere end at kende forskellene mellem indekser og obligationer. Det kræver stor viden og erfaring at gøre det rigtigt, især blandt fagfolk. Det kræver også at arbejde med den rigtige handelsplatform.

BaseFEX: En oversigt

BaseFEX er en relativt ny aktør i kryptovalutaderivatudvekslingsfeltet. Men det skaber allerede et navn for sig selv som en pålidelig platform, som brugerne kan handle med kryptoderivater med den mest attraktive gearing i branchen..

Uanset om du er en investor eller en almindelig erhvervsdrivende, der ønsker at tjene til livets ophold i kryptoderivatudvekslingsvirksomheden, er det altafgørende at forstå, om du er en investor eller en almindelig erhvervsdrivende.. 

Når det er sagt, her er nogle af virksomhedens tjenester:

 • Brugervenlig platform
 • Levereret handel
 • baseFEX-prisdiagram
 • brugersikkerhed
 • nem tilmeldingsproces

basefexBaseFEX-sikkerhed

I årenes løb er handel med krypto blevet plettet med masser af uregelmæssigheder primært på grund af regelmæssige hacks, der koster investorer masser af penge og tid. Enhver erhvervsdrivende i dag vil gerne vide, hvordan deres potentielle udvekslingsplatform sikrer, at deres digitale aktiver er i sikre hænder.

BaseFEX anvender en række sikkerhedsfunktioner, der sikrer, at erhvervsdrivendes aktiver er sikre. I øjeblikket er det blandt de få børsfirmaer, der aldrig har hacket, hvilket er almindeligt med andre platforme. Interessant er et observatorietestprogram, der involverede 500+ udvekslingsplatforme udført på Mozilla, der vurderede BaseFEX blandt de top fire med en score på A +, på trods af at platformen knap to år var gammel i kryptoderivatudvekslingsvirksomheden.

 Blandt de sikkerhedsfunktioner, som baseFex har integreret, inkluderer tofaktorautentificering (2FA), hvilket gør det vanskeligt for hackere at få adgang til brugernes aktiver. Derudover gemmes alle platformens adresser offline og er multisignatureret. 

Det er det øverste sikkerhedssystem, der sikrer, at selvom der skulle opstå et systemkollaps, ville en hacker stadig ikke have adgang til alle de nøgler, der kræves for at få adgang til handlernes aktiver.

 Brugervenlig platform

BaseFEX forstår, at de handler i en stærkt befolket industri for at vinde konkurrencen; platformen har gjort det godt at differentiere sig. Platformen er designet med den nyeste banebrydende teknologi, der giver brugerne mulighed for at nyde en pålidelig og gennemsigtig handelsoplevelse. 

Selvom platformen tilbyder de mest avancerede handelsværktøjer på markedet i dag, er det blevet relativt forenklet, så det passer til både eksperthandlere og nye aktører. Derudover bruger BaseFEX Trading View, tredjepartssoftware, der leverer dybt analyserede priser og markedskort.

Hvis engelsk ikke passer dig, eller du ikke er komfortabel med at handle med det. Platformen har andre muligheder for dig. Der er russisk, kinesisk, koreansk og japansk. Du skal kun skifte til din favorit i øverste højre hjørne af webstedets landingsside.

Levereret handel

Blandt de pletter, som brugerne nyder på platformen, er gearet handel. Levereret handel betyder, at du får eksponering for visse kryptos prisstigninger eller -fald, uden nødvendigvis at have de nødvendige aktiver.

  “Leveraging” betyder simpelthen at låne fra platformen for at satse mere. For eksempel giver BaseFEX dig 100x gearing for bitcoins og 20x opad for de andre mønter.

Platformen begrænser dig ikke til at handle med bitcoin alene. Blandt de kryptoer, der handles på platformen, inkluderer;

 • Bitcoin (USD / USDT)
 • Bitcoin kontanter
 • Etherium
 • Binance mønt
 • Krusning
 • Litecoin

Ingen KYC-procedure

BaseFEX forstår, at mange futureshandlere elsker at handle på en platform, der sikrer dem, at deres privatliv opretholdes. BaseFEX vil kun anmode om din e-mail-adresse, navn og kaldenavn, så du kan begynde at handle.

BaseFEX tilmeldingsproces

Tag selfies, scan identifikationsdokumenter er nogle af de KYC-bureaukratier, som BaseFEX ønsker at fjerne. Så brugere, der tilmelder sig platformen, kan gøre det anonymt. Alt hvad du behøver er en gyldig e-mail-adresse, hvor du kan købe bitcoins og begynde at handle på platformen. Her er en nem tilmeldingsproces;

 • Når du er på BaseFEX-webstedet, skal du klikke på knappen “Registrer” øverst til højre på destinationssiden.
 • Indtast din e-mail-adresse, dit navn og kaldenavn.
 • Gennemgå vilkårene, og klik på knappen Registrer.

Handel med BTC evige kontrakter på BaseFEX

BaseFEX er en futures-handelsplatform, der tilbyder brugerne stærkt gearede handelskontrakter for både bitcoin og andre kryptoer. Brugere skal bemærke, at handler afvikles i enten BTC eller USDT. Før du starter, anbefales det, at enhver erhvervsdrivende er bekendt med nedenstående vilkår;

Evig kontrakt– det er en aftale mellem to enheder om at købe / sælge kryptoer til en forudbestemt pris i fremtiden.

Evig kontrakt– det er en kontrakt svarende til den fremtidige kontrakt, der er diskuteret ovenfor. Den eneste forskel er, at de ikke har en bestemt udløbsdato.

Indledende margen– dette er den mindste mængde bitcoin, som en bruger skal deponere for at åbne en position.

Vedligeholdelsesmargen– dette er det mindste depositum, som en bruger skal have for at de kan bevare positionen.

Afregningspris– det er den pris, hvor en futures-kontrakt afvikles.

Marker pris– en kontrakt er markeret til denne pris under likvidations- og PNL-beregningsformål.

Markedsordre – når markedsordren er afgivet, udføres ordren med øjeblikkelig virkning til markedskursen.

Begræns rækkefølge– det er en ordretype, der giver brugeren mulighed for at angive en minimums- eller maksimumspris, hvorved du køber eller sælger. Ordren udføres, når denne betingelse er opfyldt.

BaseFEX kundesupport

Selvom mange kryptoderivatudvekslingsplatforme gør en indsats for at tilbyde den ideelle kundesupportoplevelse, mangler de for det meste på mange måder, såsom begrænsede adgangskanaler, ikke-responsive og dysfunktionelle supportcentre. Heldigvis har BaseFEX udnyttet sit kundesupportprogram for at sikre, at alle forespørgsler bliver hurtigt besvaret.

Blandt de muligheder, som erhvervsdrivende kan nå ud til, er e-mail-support, twitter og endda via live chat. I tilfælde af et presserende problem har platformenes LinkedIn-konto altid nogen, der kan besvare dine spørgsmål.

Afslutningsvis

På trods af at være en ny aktør i futures trading industrien, har BaseFEX fået enorm interesse fra både erfarne og nye investorer. Platformen er blandt de få, der anvender risikogenererede protokollesystemer, der beskytter investorer mod risikoen for at gøre store tab ud over deres kontosaldo.

 BaseFEX er blandt de få kommende handelsplatforme, der giver brugerne mulighed for at handle og handle anonymt. De banebrydende teknologier, der driver firmaet plus den høje grad af gennemsigtighed, som firmaet skildrer, giver brugerne mulighed for at handle jævnligt og oftere. 

Ansvarsfraskrivelse Det præsenterede indhold kan omfatte forfatterens personlige mening og er underlagt markedsforhold. Lav din markedsundersøgelse, før du investerer i kryptokurver. Forfatteren eller publikationen har ikke noget ansvar for dit personlige økonomiske tab.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me