Crypto Market Bottoming Frygt begynder at falme, da LTC, ETH, XRP og andre Altcoins går ind i en ny fase af udvikling

reklame Phemex

Da verden begynder at lægge mærke til Blockchain og kryptokurrency, er markedsværdien af ​​kryptomarkedet forblevet over $ 130 milliarder dollar. Mens Bitcoin har fået over 3% i den forløbne uge, synes frygt for bjørnens genoplivning at være faldende. Ikke desto mindre kan akkumuleringsperioden holde forlængelsen et stykke tid, før tyre genopliver prisen mod 2017-niveauer igen.

Bitcoin vinder institutionel support, prisen går ind i en tilstand af ikke-volatilitet

Rapporter om Fidelity digitale aktiver, der er begyndt at levere deres depotydelser til nogle kvalificerede kunder, kommer som en positiv nyhed for Bitcoin. Desuden var markedet genoplivet fra den pludselige bjørnebevægelse den 24. februar 2019, da BTC brød fra $ 4150-4200 i flashnedbrud på næsten 10%.

Prisen på Bitcoin var også afgørende i løbet af ugen; Bitcoin genoplivet fra $ 3700 for at teste $ 4000-niveauet. Tyrerne holder øje med $ 4400 som deres næste mål. Ikke desto mindre fungerer $ 3950 som en massiv modstand, hvorfra Bitcoin har nedbrudt to gange til $ 3875. Prisen handler nu over $ 3900.

bitcoin-volumen24 timers volumen af ​​BTC i 1. kvartal 2019

24-timers volumen på BTC er imidlertid vendt tilbage til niveauet i januar 2019, da frygten for en ny bund i Bitcoin var en fremherskende stemning. Mens bjørnene ikke kan udelukkes helt, ser prisen ud til at holde sig stabilt over $ 3700. Desuden har mængden af ​​Bitcoin været i området $ 3000- $ 4000 siden det sidste kvartal, hvilket har tilskrevet dens stabilitet.

Ethereum har stadig en lang udviklingsvej fremad

Mens prisen på Ethereum korrigeres fra den årlige højde på $ 164 til $ 137 efter Konstantinopels opdatering. Ethereums markedssentiment er steget siden begyndelsen af ​​året. Implementering af sharding og PoS forventes at blive rullet ud inden 2020 i Serenity Update.

De fleste af de andre Dapps (Decentralized Application) -platforme som EOS, Tron og Cardano har haft mulighed for at lære af Ethereums fejl. De nye aldersplatforme har højere transaktionsevne og tilbyder også større funktionalitet. Ikke desto mindre har antallet af ERC-20-tokens fået deres tro til at genoplive i netværket med implementeringen af ​​dets første opdatering.

Jeg personligt er bestemt ubehagelig med at lave en "måne eller buste" skudt, fordi der er masser af mulige fremtidige verdener, hvor ETH er # 1-kryptokurrency til en pris på $ 100, og vi skal også overleve der og give den værdi, som folk forventer, at blockchains skal levere.

– Vitalik Ikke-giver af Ether (@VitalikButerin) 8. marts, 2019

Post Constantinople opdaterer belønningen til minearbejdere er faldet med 33%, alligevel holder prisen over det 30% niveau, det var begyndt året med. Vitalik Buterins overbevisning om udviklingen og succesen af ​​Ethereum gendannede også investortilliden som en forskningsrapport fra Delphi Digital analyserer tilstanden af ​​netværkspost ‘Serenity’ opdatering.

Litecoin handler i det grønne, mens handlende venter på en ny pause

På den anden side fortsætter Litecoin med at stige for at teste $ 60-mærket. Det grundlæggende for Litecoin er steget enormt på grund af dets transaktionsfunktioner og nyligt fundet udholdenhed over for svaghed. Prisen på Litecoin er steget med 21% i løbet af ugen; det handlede til $ 47,6, mens prisen i skrivende stund er $ 57,6.

Litecoin har overgået den samlede markedsværdi af EOS og er klar til nummer 4 ifølge coinmarketcap. De fire største kryptokurver efter samlet markedsværdi er Bitcoin, Ethereum, XRP og Litecoin.

Ikke kun gjorde det $ LTC flip $ EOS, dens markedsværdi er større end $ BCH og $ BSV kombineret! ?

CC: @flappening pic.twitter.com/e49mwBHZ3Z

– The Lite School ⚡️ (@theliteschool) 7. marts, 2019

Kan kryptovalutaer overleve udfordringen fra ‘Stablecoins’?

Mange finansielle institutioner og regeringer har udtrykt interesse i at frigive deres stabecoin. Efter udgivelsen af ​​JPM-mønt er markedssentimenterne over for Blockchain steget enormt, men det rejste også tvivl om nytten og fordelen ved at bruge en central kryptokurrency, der mangler interoperabilitet og ville fungere ligesom en digital FIAT eller ‘IOU.’

Markedets følelser syntes at have genoplivet i retning af to andre kryptovalutaer, der leverede løsninger til centraliserede valutaer gennem Blockchain og deres decentrale token; XLM og XRP. Ripple og R3 fortsætter også med at etablere partnerskaber over hele verden.

BCH handler også i $ 135-serien. Den anden mest spændende prishandling blev observeret i Binance Coin (BNB), der har handlet 28% højere siden sidste uge. Binance DEX med værdifulde partnerskaber og et dedikeret PR-team fortsætter med at få forretning til udvekslingsplatformen. Binance kom også ind i top 10 af kryptokurver efter markedsværdi og er rangeret 7. med et marked på over 2 milliarder dollars.

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me