PR: Ero perinteisen rahan, DICE: n ja muiden kryptovaluuttojen välillä

Teknologian myötä moderniin talouteen etsimme edelleen tapoja muuttaa perinteiset valuutat digitaalisiksi. Bitcoin vuonna 2009 esitteli ensimmäistä kertaa lähdekoodinsa, joka toi vallankumouksen mikromaksuteollisuudessa. Muoviraha pankki- / luottokorttien ja digitaalisten lompakoiden muodossa on otettu laajalti käyttöön, mutta kryptovaluutat saivat yleisen hyväksynnän, koska ne tarjosivat taloudellisen ja nopean ratkaisun varainsiirtoihin ympäri maailmaa. Vaikka salaustilassa useat digitaaliset valuutat yrittivät ratkaista erilaisia ​​ongelmia, niiden tekniikka kohtasi useita tehottomuutta, jotka estivät tällaisten tunnusten mahdollisuutta ottaa käyttöön maailmanlaajuisesti.

DICE Money, uuden aikakauden kryptovaluutta, esittelee digitaalitalouden, joka ei toimi perinteisellä blockchain-alustalla, mutta säilyttää samalla kryptovaluuttojen ominaisuudet ja edut. Poistamalla nykyisen ICO-varainhankintamallin haittoja, DICE tarjoaa itsekantavan mallin, jossa käyttäjät kaivavat digitaalisia rahakkeita tukeakseen yksilöitä, yrityksiä ja / tai sosiaalisia organisaatioita keräämällä varoja. Fiat-valuutasta ja digitaalisista rahakkeista on edelleen melua, joten purkakaamme, miten nämä arvokaupat eroavat, ja tutkitaan tarkemmin, kuinka DICE Money erottuu ja integroidaan molempien parhaat ominaisuudet.

Ero perinteisen rahan ja muiden kryptovaluuttojen välillä

Perinteinen raha

Yksinkertaisesti sanottuna rahaa voidaan käyttää tavaroiden tai palvelujen ostamiseen ja myös säästää tai sijoittaa. Se pystyy suorittamaan kaikki nämä toiminnot sen triviaalien hyveiden takia, kuten ”arvon varastointi”, ”vaihtotapa”, ”laskentayksikkö” ja ”lykätyn maksun standardi”.

Lisäksi keskusviranomainen on aina tukenut sitä tämän suuritehoisen yksikön vahvistamalla toimituksellaan. Se voi olla jompikumpi seuraavista muodoista-

Todellinen valuutta

Aineelliset tai aineettomat hyödykkeet, joilla on luontainen arvo, esimerkiksi kulta, kupari, hopea, osakkeet. Näillä varoilla on arvo, joka perustuu tiettyihin mittausmenetelmiin ja -nopeuksiin.

Fiat Valuutta

Yleisimmin käytetty rahamuoto on fiat. Toisin kuin todellinen valuutta, sitä ei tueta aineellisella tai aineettomalla omaisuudella, ja se on yleisimmin paperirahaa tai ei-jalometallirahaa. Se saa arvon, kun hallitukset julistavat sen lailliseksi maksuvälineeksi, joka hyväksytään maksuvälineeksi ”kaikille julkisille ja yksityisille veloille.” Esimerkkejä ovat USD, EUR, GBP ja JPY useiden muiden valuuttojen joukossa. Tällainen valuutta liikkuu tyypillisesti tietyssä kansantaloudessa, ja keskuspankki säätelee sitä, että se toimii valtion viranomaisten myöntämänä velkana.

Digitaalinen valuutta

Digitaaliset valuutat ovat samanlaisia ​​kuin fiat-valuutat, ja kriittinen ero on, että vaikka fiat-valuutat ovat aineellisia, digitaaliset valuutat ovat aineettomia ja niillä on digitaalinen olemassaolo. Esimerkkejä ovat raha pankki- tai luottokorttien muodossa, digitaaliset lompakot, kuten Paypal, ja vastaavat.

Kryptovaluutat

Kryptovaluutat ovat digitaalisia hyödykkeitä ja ovat saaneet suosion viime aikoina esimerkkien avulla, joihin kuuluvat Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Bitcoin Cash, Ripple. Ne on suunniteltu käytettäväksi vaihtovälineinä ja korvaavat lopulta perinteisen rahan. Kryptovaluuttoja valvovaa keskusviranomaista ei ole; sen sijaan ne on suojattu kryptografialgoritmeilla hajautetun pääkirjan yli. Teknologia, joka antaa tällaisia ​​valuuttoja, on blockchain – julkinen rahoitustaloustietokanta.

Nopat rahat– Perinteisen rahan ja salausvaluutan parhaiden ominaisuuksien integrointi:

DICE Money on uuden aikakauden kryptovaluutta, joka on kehitetty integroimaan sekä kryptovaluutan että fiat-valuutan parhaat ominaisuudet. Samoin kuin kryptovaluutat, DICE-tunnukset louhitaan (tai luodaan) ilman keskusviranomaista tai luotettuja kolmansia osapuolia. Lisäksi DICE-tunnuksia voidaan käyttää tuotteiden tai palveluiden ostamiseen tai jopa lahjoittaa sosiaalisista syistä tai siirtää ystäville ja perheenjäsenille. Kuten kryptovaluutat, DICE-alusta on myös hajautettu. Se eroaa kuitenkin siitä, että se on tehokkaampi, nopeampi ja edullisempi käyttämällä useita kirjanpitoja yhden kirjanpidon sijaan.

Fiat-valuutan tavoin alustan omistajat voivat tehdä DICE-tunnuksilla kauppaa jopa offline-tilassa saumattomasti kaupoissa, jotka hyväksyvät tällaisen digitaalisen omaisuuden.

Samankaltaisilla ominaisuuksilla, jotka integroivat perinteisen rahan ja digitaaliset kryptovaluutat, DICE erottuu perinteisistä kryptovaluutoista eri syillä. Toisin kuin kryptovaluutat, joiden säilyttämiseen tarvitaan erikoistunut lompakko, DICE-tunnukset eivät tarvitse tällaisia ​​lompakoita, ja ne voidaan tallentaa verkossa binääritiedostona, sähköpostina tai offline-tilassa painettuna muistiinpanona tai USB-muistitikuna..

Lisäksi ensimmäistä kertaa krypto-versiossa DICE antaa käyttäjien kaivaa DICE-tunnuksia offline-tilassa, mikä mahdollistaa monia jännittäviä fintech-mahdollisuuksia. Offline-kaivostoiminnan avulla käyttäjät ovat uudistaneet tietoturvan turvallisemmilla vaihtoehdoilla ilman pelkoa salauksen purkamisesta, jossa joku muu käyttää salaa resurssejasi salausvaluuttojen louhintaan..

Soveltuu hyvin shokkivapaan käyttöön jokapäiväisenä rahana. Käyttäjät voivat osallistua vallankumoukselliseen alustaan, joka yksinkertaistaa varainhankintaa taloudellisesti samalla kun tarjoaa miljoonille yhdyskäytävän, joka voi olla yhteydessä sosiaalisesti alustalle. Yhdistämällä salauksen ja perinteisten valuuttojen parhaat ominaisuudet. NOPAT on potentiaalia kehittyä yleisesti hyväksytyksi digitaaliseksi valuutaksi, joka on suojattu salauksella.

Jos haluat tietää enemmän DICE: sta tai siitä, miten se voi auttaa yritystäsi keräämään varoja, käy heidän sivustollaan verkkosivusto tai voit lukea valkoisen kirjan tässä.

Mediakontakti:

Nimi: Dilip Chandar

Sähköposti:    [sähköposti suojattu]

Verkkosivusto: www.dice.money

Sähke: https://t.me/DICEMoney

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me