BCH Fork Drama får Murkier, da Vitalik nu springer ind for at kaste slag mod Craig White

reklame Phemex

Kampen mellem BCH-forking mellem Roger Ver og Craig Wright har sat nok drama på gaden, da begge kastede slag mod hinanden. Men før dette kunne berolige helt, ser en anden tungvægt ud til at være med i kampen. Dens gamle fjender Vitalik og Craig er nu i en mundtlig kamp om sociale medier.

Vitalik og Craig Wright har aldrig været på samme side

Mens tingene så langt væk fra at slå sig ned mellem Ver og Wright over Bitcoin Cash Fork, ser det ud til, at en ny kamp har dukket op på sociale medier bare dage før den annoncerede dato for gaflen. Det har været vidne til, at Vitalik og Wright har kommenteret hinanden.

Da Tim Copeland delte en nyhed om Craig-kommentarer til Fork, nævnte han, at “Vitalik Buterin mener, at Craig Wright ikke burde have en stemme”

Vitalik Buterin mener, at Craig Wright ikke burde have en stemme. Mens mange er uenige i hans tro, taktik og adfærd – tror jeg, at han har ret som enhver til at blive hørt. Så her er hans side. @VitalikButerin @JihanWu @CobraBitcoin #bitcoincash #crypto https://t.co/W4AcMkT5Fi

– Tim Copeland (@Timccopeland) 12. november 2018

som Vitalik svarede ”Craig Wright burde absolut have en stemme. Men så, lad os alle le af hans dumhed. ”

Vitalik Buterin mener, at Craig Wright ikke burde have en stemme. Mens mange er uenige i hans tro, taktik og adfærd – tror jeg, at han har ret som enhver til at blive hørt. Så her er hans side. @VitalikButerin @JihanWu @CobraBitcoin #bitcoincash #crypto https://t.co/W4AcMkT5Fi

– Tim Copeland (@Timccopeland) 12. november 2018

For et par dage tilbage havde Craig Wright også svaret på Vitaliks tweet, der kaldte ham en idiot

Hodl

Hvilken idiot https://t.co/5Jml7Gvxxb

– Dr Craig S Wright (@ProfFaustus) 11. november 2018

Vitalik Buterin og Craig Wright har ikke været de bedste venner nogensinde, da de er blevet set udveksle verbale kommentarer mod hinanden i et stykke tid nu. Det væsentligste væsen, I april kaldte Buterin Craig Wright en “bedrageri”. Derefter gav han udtryk for sin mening og sagde, at det nu nedlagte Bit Connect-symbol BCC nu skulle være kendt som Bitcoin Craig. Han havde også tilbagevist påstande om, at Craig Wright var Satoshi Nakamoto (som Craig Wright havde hævdet)

Vitalik Buterin, der ikke har nogen større forbindelse til Bitcoin Cash, har diskuteret kontroversen på Twitter i løbet af den sidste uge. Han syntes tydeligt at være på ABCs side, da hans utilfredshed med Craig Wright helt klart har været ude i det fri. Han havde tidligere også tweetet i august og bad BCH-samfundet om ikke at følge Craig Wright.

BCH-samfundet bør IKKE gå på kompromis med Craig Wright for at “undgå en splittelse” og bør omfavne det som en mulighed for endelig at udstøde og afvise ham. Bitcoin Craig (BCC) kan tage tickersymbolet fra den nu nedlagte kryptokurrency, som den er en passende efterfølger til.

– Vitalik Ikke-giver af Ether (@VitalikButerin) 22. august 2018

Forking begivenheder har været kontroversielle, men den, som vi er vidne til i Bitcoin Cash-samfundet, er noget, som kryptoindustrien endnu ikke var vidne til. Bitcoin Cash (BCH), der opstod som en gaffel med større kryptokurrency Bitcoin, nærmer sig hurtigt sin egen gaffel og bringer også meget større kontrovers ind, da den havde samlet sig om sin adskillelse fra Bitcoin.

Samfundet er delt mellem Bitcoin Cash ABC og Bitcoin Cash Satoshis Vision (SV). ABCs retning, som foreslås af ABC-udviklingsteamet, er gaffelen, der foretrækkes af markedet og bakkes op af Bitmain såvel som mange andre. På den anden side er SV den variant, der er foreslået af Craig Wright, den kontroversielle figur, der hævder at være Satoshi Nakamoto.

Mens BCH-interessenterne forventede en våbenhvile mellem de to, da gaflerne nærmer sig, blev tingene bare meget mere snavsede, da begge sider piskede hinanden over hele de sociale medier. Videoer er opstået, og der er kommet mundtlige kommentarer mod hinanden. Og nu med Vitaliks indrejse ser det ud til at være intet lys ved enden af ​​tunnelen. Hvad der skal ske med gaffelen, er noget, vi kun vil vide den 15. november. Bliv hængende

Vil BCH-samfundet se noget godt resultat ud af denne gaffel, eller går det hele ned i afløbet? Fortæl os dine synspunkter om det samme.

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me