Din guide til nye Reddit Community-point, Ethereum ERC 20-tokens til samarbejde på platformen

reklame Phemex

I en betydelig udvikling vil to subreddits med et samlet medlemskab på 2,4 millioner udnytte nystartede Reddit-community-point til deres egne community-tokens. Nyheder om, at Reddit ville implementere et blockchain-pointsystem, begyndte at cirkulere i begyndelsen af ​​april. 

Reddit Community Points – Digitale tokens til samarbejde på platformen

Denne meddelelse fra Reddit er en bekræftelse af Ethereum-blockchain og dets potentiale for vedtagelse.

Ethereum er velegnet af en grundlæggende årsag. Det er en fleksibel platform til opbygning af decentrale applikationer, og hvorfra tokens let kan genereres, hvilket muliggør samfundsincitamentering. Platformen har en standard kaldet ERC-20, som letter oprettelsen af ​​nye tokens.

Disse tokens har kvaliteter fra Ethereum selv, næsten umulige at forfalskning, og ejere har fuld kontrol. Der er en række platforme, der er kommet til at replikere Ethereums operationelle model, men Ethereum har bedre navnegenkendelse og tillid på grund af at være den første sådan platform.

Pointsystemet sigter mod at tilskynde brugerdeltagelse og oprettelse af kvalitetsindhold på Reddit. To førende underreddits, r / Kryptovaluta, og r / FortNiteBR afslørede deres token-lanceringer for nylig som flagskibsprojekter. Poletterne hedder henholdsvis MOON og BRICK.

BREAKING: Reddit introducerede omkring 20 millioner nye brugere til kryptokurrency eller deres eget token på få sekunder.

Tusinder af populære websteder, sandsynligvis tusinder af tokens.

Uundgåelige #adoption!https://t.co/QPn9TeWdIJ

– CZ Binance ??? (@cz_binance) 14. maj 2020

R / cryptocurrency er et stort samfund for kryptovalutaindhold og nyheder, mens sidstnævnte er et samfund for et populært elektronisk spil, Fortnite.

Hvordan fungerer Reddit Community Points?

Reddit meddelte i en detaljeret lysbilledshow den 13. maj 2020. Præsentationen har titlen “Community points” og har temaer for at genvinde internettet og opbygge uafhængige samfund online.

Disse begreber lyder velkendte for kryptoentusiaster, der handler om at frigøre sig fra åg fra centraliserede monetære systemer.

Community Points-systemet vil sikre, at medlemmer kan samarbejde om beslutninger og bestemme deres egen fremtid.

Reddit beskriver Community Points som en måde for Redditors at eje et stykke af deres yndlingssamfund. Poletterne konnoterer værdi og repræsenterer en ejerskabsenhed. Brugere kan bruge dem til at købe premiumfunktioner og fordoble som et mål for omdømme inden for subreddits.

Community-medlemmer tjener belønninger ved at indsende kvalitetsindlæg og kommentarer. Samfundet bestemmer, hvor mange point hver person får. Der lægges vægt på kvalitet, fordi disse samfund for det meste er orienteret omkring sociale nyheder. Det mest relevante, informative, ekspertindhold skal prioriteres.

Nuværende forbrugerwebvirksomheder bør undersøge Reddits kryptokurrencyinitiativ vs. Telegrams.

Telegram: $ 1,7 mia i finansiering, masser af hype, ny kæde, ingen output

Reddit: ingen finansiering, ingen hype, Ethereum-baseret, udrulning af en ny økonomisk model til millioner af brugere

– Nick Tomaino (@NTmoney) 14. maj 2020

Disse punkter findes på Ethereum blockchain. Blockchain-teknologien er decentraliseret, hvilket betyder, at du har fuld kontrol over dine Community-point. Hverken Redditors eller moderatorer kan tage væk eller beslutte, hvad de skal gøre med de point, du optjener.

Når en pointindehaver beslutter at bruge deres tokens, går disse point ikke til Reddit. I stedet bliver de “brændt”, hvilket betyder, at andres stykke Points større, og dermed belønner hele samfundet.

Medlemmer kan give og overføre fællesskabspoint til andre medlemmer. Desuden kan man vælge at tip en anden til et godt indlæg eller en kommentar, ligesom du ville tip en leveringsmedarbejder for fremragende service.

For at sikre, at dine tokens er sikre, kan Vault-ejere gemme en krypteret sikkerhedskopi af deres private nøgler på Reddit. Dette er dog ikke obligatorisk og kun valgfrit for folk med en rimelig tro på, at de måske mister deres private nøgler. Alternativt kan du manuelt beskytte din Vault ved at generere en tolv ords gendannelsesfrase, som du gemmer et sikkert sted.

MOONS har en udbygget inflationsplan. Deres forsyning vil falde med 2,5 procent, indtil den endelige forsyning med et maksimum på 250 millioner er nået. R / Fortnite har endnu ikke udsendt en udrulningsplan for BRICKS.

Sådan får du dine første Reddit Community-point?

Hvis du ikke er medlem af de respektive underreddits, er det første trin naturligvis at tilmelde dig platformen.

Reddit er ligesom alle andre sociale medier med et par forskelle. De fleste subreddits har regler for drift for at opretholde samfundsstandarder og sikre, at interaktionen på platformen er relativt civil.

Sørg for, at du gør dig bekendt med disse underreddits regler for at undgå at komme i problemer med moderatorer.

Underreddits har tilføjet et nyt afsnit af Reddits mobilapp kaldet Vault. Vault er i det væsentlige Reddits mobile tegnebog. Medlemmer kan oprette en kryptovaluta-tegnebog til ERC-20-tokens. Disse tokens fordobles som Community Points på platformene. For at få din Vault-tegnebog operationel, skal du scanne en QR-kode gennem den officielle Reddit-app.

Reddit lancerer i app Ethereum “Vault” tegnebog til styring af dine Community Points (ERC20 tokens) optjent på subreddits ?

Opret din tegnebog ved at besøge hvælvesiden: https://t.co/h0aWjJZ99c pic.twitter.com/L1cd9ghfAu

– miguel.auth.eth? (@miguelmotah) 14. maj 2020

Når du har en funktionel Vault-tegnebog, kan du bidrage med kvalitetsindlæg og kommentarer til disse platforme for at optjene Community-point. Som enhver anden kryptokurrency-tegnebog skal du være yderst forsigtig med håndteringen af ​​dine private nøgler. Tab af private nøgler, enten gennem hacking eller forsætlig forsømmelighed svarer til at miste dine point.

For at optjene Community-point skal du bidrage til underreddits ved at sende, kommentere og moderere. R / cryptocurrency-samfundet distribuerer point månedligt, og nok point kan give dig et præstationsbadge.

Du ejer Community Points pseudonymt, hvilket betyder, at man ikke behøver at bruge deres rigtige navn til at optjene point eller deltage på Reddit. Fællesskabsmedlemmer vil i sidste ende beslutte om tildeling af tokens. For nu arbejder Reddit på at gøre systemet mere gennemsigtigt, så andre brugere kan se din samlede pointbalance ved siden af ​​dit navn.

Du kan vælge at samle dine Community Points og gemme dem op til betydelige beløb. Alternativt kan du bruge dem til at få adgang til eksklusive funktioner som badges, brugerdefinerede emojier og GIF’er i kommentarer.

Desuden kan Community Points give dig mulighed for at få specielt medlemskab i den Subreddit, hvor du får premium-funktioner.

Nuværende status – Reddit Community-point er i beta

Især er Reddit Community Points det stadig i Beta. Denne tilstand betyder, at punkterne endnu ikke skal distribueres på Ethereums hovednetværk (mainnet). De er stadig på et af Ethereums testnetværk kaldet Rinkeby.

Reddits nye vault / tokens-funktion lever i øjeblikket på Ethereum Rinkeby testnet.

Dette betyder, at et Ethereum-testnet nu har flere brugere end Bitcoin Lightning Network.

– Anthony Sassano | sassal.eth (@ sassal0x) 15. maj 2020

I øjeblikket kan MOON og BRICK ikke direkte repræsentere monetær værdi, hvilket er en direkte udveksling af fiat. Reddit planlægger at migrere tokens til Ethereum mainnet senere på året sammen med brugerbalancer.

Ethereum bruger “gas” til transaktioner. Gas er det gebyr eller den prisværdi, du har brug for for at gennemføre en transaktion eller udføre en smart kontrakt på Ethereum-blockchain. Da mange Reddit-brugere ikke har gas, dækker Reddit gasomkostningerne indtil videre. Med tiden håber Reddit at få en bedre skalerings- og gasløsning, når systemet henter damp.

Reddit & Blockchain – Et partnerskab lavet i himlen!

Reddit-eksperimentering med kryptokurrency kunne vise sig at være enorm for Ethereum. Den sociale mediegigant har over 400 millioner brugere, og det er massivt at få endnu en brøkdel af dette antal ved hjælp af Ethereum.

De to subreddits har et imponerende medlemskab, men der er mange flere, der kan replikere “Community Points” -systemet, hvis dette første layout viser sig at være en succes. Skulle denne model gribe ind, er der grund til at tro, at Ethereum og dets tokens vil blive introduceret i Reddits hele brugerbase.

Millioner af mennesker kan få deres første introduktion til Ethereum og kryptokurrency i det store og hele. Adoption har altid været et mål for Ethereums grundlægger, Vitalik Buterin. Denne udvikling kan også være bullish for ETH-priser, som længe har halet langt bag Bitcoin.

Der er stadig et par problemer at stryge ud. For eksempel, vil medlemmer med højere fællesskabspoint have større stemmeret på de respektive underreddits? Et sådant skridt er bundet til at skabe kontrovers.

Det skønne ved dette er, at lokalsamfundene stadig vil have indflydelse på implementering af pointsystemet. Andre redditors og moderatorer vil følge denne udvikling nøje for at vide, hvor glatte efterfølgende implementeringer kan være.

At pakke det op

Sammenfattende kan dette system være en livline for Ethereum blockchain. Ethereum har brug for masseadoptagelse for at dets potentiale kan blive fuldt ud realiseret. Det faktum, at Reddit har hundreder af millioner af brugere, lover godt til vedtagelse. Det vil være interessant at se, hvordan dette projekt påvirker netværkets formuer og værdien af ​​ETH.

Fortæl os i kommentarerne nedenfor, hvad du synes om Reddits seneste integration med Ethereum Blockchain?

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me