Ethereum Cloud Mining: Kuinka opastaa ja parhaita palveluntarjoajia / verkkosivustoja

Se ei ollut kauan sitten, kun blockchain-maailmaa hallitsi Bitcoin. Mutta kun yhä useammat ihmiset alkoivat liittyä blockchainiin, Bitcoinin puute alkoi tulla esiin.

Tämä synnytti Ethereumin. Vitalik Buterin löysi ja kehitti Ethereumin vastaamaan paitsi Bitcoinin kykyä myös parantamaan sitä laajentamalla sen kykyjä. Ethereumin lohkoketju antoi maailmalle myös älykkäiden sopimusten käsitteen, koska se tuki komentosarjoja ja hajautettujen sovellusten luomista sen kautta Ethereumin virtuaalikone tai tunnetaan yleisesti nimellä EVM. Ethereumin väite paremmaksi kuin bitcoin ja lisäominaisuudet saivat monet uskomaan, että Ethereum oli tulevaisuuden kolikko.

Ethereumin kaivos

Uskomalla, että Ethereumilla oli viehätys muuttaa maailmaa, monet kaivostyöläiset siirtivät painopisteensä Bitcoinista Ethereumiin. Ethereumin kaivos (Proof of Work) ei eronnut paljoakaan Bitcoinin kaivoksista. Kaikkien kaivostyöläisten, jotka halusivat kaivautua saadakseen Ethereumin, heidän oli käytettävä tietokoneita, joissa on ylivertaiset grafiikkasirut, tarjotakseen ratkaisuja vaikeisiin matemaattisiin pulmiin, kunnes lohko on vahvistettu ja kaivosmies saa palkkionsa Ethereumissa.

Ethereumin kaivosmies vie melkein 12-15 sekuntia lohkon kaivamiseen ja palkintojen saamiseen. Jos kaivosnopeus laskee ja kaivosmiehen ratkaiseminen vie enemmän tai vähemmän aikaa, algoritmi säätää vaikeustasonsa automaattisesti siten, että kaivostyöläiset voivat palata takaisin 12-15 sekunnin ratkaisuaikaan..

Vaikka asiat näyttävät helpoilta ja Ethereum kaivaa kakkukävelyä, on muistettava, että Ethereum ei ehkä tarvitse kaivospalveluja ikuisesti. Ethereum siirtyy pian ja hitaasti Proof of Stake -yritykseen, joka kaivaa Proof of Work -algoritmin selvittääkseen tapahtumien oikeellisuuden. Tämä tarkoittaisi, että verkko olisi silloin suojattu rahakkeiden omistajilta eikä kaivostyöläisiltä. ASIC- tai huippuluokan tietokoneiden ostaminen ei siis välttämättä ole kovin älykäs vaihtoehto.

Hajautetun protokollan Ethereum-kaivostyypit

Vaikka kaivostyöläiset voivat ostaa laitteitaan ja käyttää niitä itse, salauksen louhinta on edelleen erittäin vaikea ja monimutkainen menettely.

Huippuluokan laitteiden lisäksi on monia tekijöitä, jotka on otettava huomioon ja joista on huolehdittava, jotta kaivostoiminta olisi kannattavaa. Siksi monet kaivostyöläiset noudattavat usein hajautettuja protokollia, jotka voivat maksimoida heidän kannattavuutensa. Näiden protokollien mukaan ja laitteisto- ja isäntäpaikkojen perusteella Ethereumin kaivos voidaan luokitella kahteen luokkaan – Hosted Mining ja Cloud Mining.

Hosted Mining

Isännöivässä kaivoksessa palveluntarjoaja rakentaa ja sitten vuokraa tai myy kaivoslaitteita tai -laitteita asiakkaalle suoraan. Tätä järjestelyä voidaan mallintaa monin eri tavoin, mutta yleensä asiakas hankkii laitteet isännöidystä palvelusta tai lähettää sen suoraan isännöityyn palvelinkeskukseen tai kaivostilalle. Asiakkaan on nyt maksettava sähkö- ja varastointikustannukset, jotta joku voi kaivaa lohkoja ostetulla tai vuokratulla laitteistolla. Käyttämällä isännöityjä palveluja kaivosmies on vaivaton eikä hänen tarvitse käsitellä huolto-, sähkö- tai varastointiongelmia, joita hänellä saattaa olla, kun hän ajaa laitteistoa itse..

Isännöity kaivostoiminta tuo kaivosmiehelle tiettyjä etuja, joihin sisältyy enemmän hallintaa, koska heillä on milloin tahansa ja missä tahansa pääsy kaivoslaitteisiinsa liittyviin tarkkoihin spesifikaatioihin ja ne voivat varmistaa saman pääsyn kaivoslaitteisiinsa etäyhteyden kautta. Toinen etu lisää sen turvallisuusosan, koska asiakas / kaivosmies on kaivoslaitteen omistaja ja isännöintipalvelujen tarjoaja ei koske kolikoihin missään vaiheessa. Ainoa haittapuoli on kaivosmiehelle aiheutuvat alkukustannukset laitteiden ostamisesta tai vuokraamisesta ja korjauksista, mikäli kaivosmiehen on myös vastattava niistä..

Pilvikaivostoiminta

Toisin kuin isännöimä kaivostoiminta, pilvikaivostoiminta tuo asiakkaat ja heidän prosessointivaltuutuksensa uima-altaaseen, jossa he yhdessä kaivavat Ethereumia irtotavarana ja halvemmalla. Koska kaivostyöläisille ei makseta ennakkoon laitteiden ostamisesta tai vuokraamisesta, pilvikaivos osoittautuu suhteellisen halvemmaksi. Tähän liittyvät sähkön ja kaivostoiminnan kustannukset sekä prosenttiosuus pilvikaivospalveluiden kaivoslohkoilla ansaitusta palkkiosta.

Varotoimenpiteenä kaivostyöläisen on valvottava käyttämiään palveluja, mikä takaa heille hash-arvon ja muut kaivosominaisuudet. Heidän on myös yhdistettävä maineikkaisiin nimiin, jotta heidän lohkopalkinnot ovat turvallisia ja palveluntarjoaja jakavat ne ajoissa.

Joten vain tuodaksemme selkeän eron näiden kahden välillä:

Isännöidyt palvelut Pilvikaivos
Laitteiden ostamisen tai vuokraamisen ennakkomaksut Ei ennakkomaksuja. Pääsymaksu saattaa olla pieni (jos sellainen on)
Lisää hallintaa, koska kaivosmies voi todella tarkistaa laitteidensa suorituskyvyn Vähemmän hallintaa, koska kaivosmies ei pysty erottamaan haarautunutta suorituskykyään 
Turvallisempi, koska isännöintipalvelujen tarjoaja ei koske lohkopalkintoja Vähemmän turvallinen, koska kaivostyöläisen on hallittava lohkopalkintoja ja luotettava palveluntarjoajaan oikeudenmukaisuuteen palkkioiden jakamisessa

Ethereumin pilvikaivostoiminta

Sellaisilla haasteilla, joita Ethereumin kaivosmiesten on kohdattava hinnan ja odotettujen siirtymisten osalta panosalgoritmin todistamiseen, investoiminen Ethereumin kaivoslaitteisiin ja edes isännöityjen palveluiden hankkiminen ei ole osoittautunut niin kannattavaksi kaivostyöläisille. Siksi monet heistä siirtyvät pilvikaivosvaihtoehtoihin, koska se on suhteellisen halvempaa ilman etukäteisiä sitoumuksia.

Nyt on olemassa useita syrjäisiä tiloja, jotka ovat aloittaneet toimintansa Ethereumin pilvikaivospalvelut. Nämä erilaiset palveluntarjoajat veloittavat muuttuvia maksuja käytetyn kapasiteetin ja hajautustehon perusteella. Pilvikaivospalvelut tekevät siitä myös vaivattoman kaivostyöläisille, koska heidän ei tarvitse huolehtia laitteistosta, jota ylläpitävät korkeasti koulutetut ammattilaiset, jotka vastaavat näiden laitosten toiminnasta. Myös sähkön hinta on huomattavasti pienempi näille pilvikaivospalvelujen tarjoajille, koska ne sijaitsevat yleensä kaukana paikoista. Laitteen kotoa ajavan kaivostyöläisen vastaava sähkön hinta voi olla huomattavasti korkeampi ja täynnä hässäkkää.

Syyt kaivostyöläisille mieluummin Ethereum Cloud Mining

Vaikka suurin osa syistä menee päällekkäin pilvikaivoksen edun kanssa, Ethereumin kaivostyöläisten mielestä pilvikaivos on mielenkiintoista, koska –

 • Se tarjoaa passiivisen voiton lähteen päivän aikana.
 • Käyttäjätiedot ja merkkipalkinnot säilyvät pilvessä, ja niiden menettämiseen laitteisto-ongelmien takia on hyvin vähän mahdollisuuksia.
 • Kannattavuuden kasvu kumppaniohjelmien ansiosta.
 • Hajautusasteen yhdistäminen auttaa lisäämään kannattavuutta ja yhdessä kaikki saavuttavat enemmän.
 • Ei vaivaa laitteistojen hallinnassa ja ylläpidossa.
 • Helppo pääsy kaivostoimintaan mistä päin maailmaa tahansa.

Lue myös: Ethereumin tulevaisuus: Onko se kuollut vai nouseeko se?

Ethereumin pilvikaivostoimittajat

Ethereumin pilvikaivostoiminnan suosion kasvaessa monet yritykset ovat aloittaneet näiden palvelujen tarjoamisen. Alla on luettelo suosituimmista Ethereumin pilvikaivospalvelujen tarjoajista

Palveluntarjoajan nimi

ominaisuudet

Hashflare
 • Vähimmäishashrate: 100 KH / s
 • Laitteisto: GPU-laitteet
 • Automaattinen maksu ETH: ssa
 • Ylläpitomaksu: Ei mitään
 • Yhden vuoden sopimus
Genesis Mining
 • Useita suunnitelmia käyttäjän vaatimusten perusteella 
 • Pienin Hashrate: 25 MH / s – 350 MH / s suunnitelmien mukaan
 • Ylläpitopalkkiot ovat 0,004 USD / MH / s päivässä.
 • 2 vuoden Ethereumin kaivosopimus
HashGains
 • Useita suunnitelmia käyttäjän vaatimusten perusteella
 • Pienin Hashrate: 25 MH / s – 100 MH / s suunnitelmien mukaan
 • Ylläpitomaksut / GH / s / päivä 3,2435 dollaria
 • 2 vuoden Ethereumin kaivosopimus
Hashshiny
 • Vähimmäishashrate: 100 KH / s
 • Ylläpitomaksu: 0,0004 $ / 100 KH / s / päivä
 • Laitteisto: GPU-laitteet
 • Automaattinen maksu ETH: ssa
 • 2 vuoden Ethereumin kaivosopimus
IQ-kaivos
 • Useita suunnitelmia käyttäjän vaatimusten perusteella
 • Pienin Hashrate: 2 MH / s – 300 MH / s suunnitelmien mukaan
 • Ylläpitomaksut: nolla
 • 2 ja 5 vuoden sekä elinikäinen Ethereum Mining -sopimus
 • Voitto joka päivä
CCG-kaivostoiminta
 • Useita suunnitelmia käyttäjän vaatimusten perusteella
 • Pienin Hashrate: 1 MH / s – 100 MH / s suunnitelmien perusteella
 • Ylläpitomaksut: nolla
 • Yhden vuoden Ethereumin kaivosopimus

Johtopäätös

Ethereumin muutokset algoritminsa ja hinnan suhteen, jolla se leijuu, pilvikaivos on paras vaihtoehto.

Kaivostyöläisille ei aiheudu etukäteiskustannuksia liittymisestä hajautusasteisiin. Mutta kyllä ​​oikean pelaajan ja oikean sopimuksen valitseminen on avain, koska sillä on suora vaikutus kannattavuuteen. Siksi tarvitaan vähän tutkimusta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me