Hvad er Cryptocurrency Forks? – Alt hvad du behøver at vide om Hard Fork og Soft Fork

reklame Phemex

Cryptocurrency Forks – Ud over bare prisvacklinger og ustabilitet – forkæle årsager og potentielle forgreninger

Forstå det grundlæggende bag Cryptocurrency Forks?

Med mere end du kan tælle har det altid været en opgave for de fleste af os at hengive sig til disse Cryptovalutaers arbejde.

Som vi allerede ved, er disse forskellige kryptokurver (poletter og mønter), også kendt som digitale penge, kun computergenererede koder. Uden tvivl kan det samme let forklares som et af de bedste eksempler på ‘decentralisering’.

Grundlæggende opstod udtrykket ‘Cryptocurrency’ efter at have erkendt det faktum, at disse mønter eller tokens er krypterede sektioner af offentlig storbog kendt som blockchain. For at tilføje mere til vores liste over fakta, med tvungen til at sende adresse og en digital signatur til at overveje enhver transaktion, der er autentisk, har enhver lov til at tilføje en ny side til denne offentlige hovedbog, hvis de har den rigtige løsning på den matematiske ligning.

Kort sagt, ligesom ethvert andet computerprogram, kan man sørge for, at deres specifikke mønt blomstrer ved hjælp af regelmæssige opgraderinger og ændringer. Omvendt for at sikre, at intet går fejlagtigt, skal man sørge for, at de er meget forsigtige, mens de ældre mønters kompatibilitet svarer til de nye.

  • Opdeling af kæden – som vi ved, er kryptokurver baseret på blockchains, som ikke er andet end datablokke, som holder på at vokse til at danne en informationskæde. Derfra Forking af kryptovaluta på lægmandssprog er intet andet end at opdele de datablokke, de er baseret på, og få det til at køre i forskellige retninger med forskellige regler.

Hvad er hovedårsagerne til Cryptocurrency Forks?

Fra nu af er to forskellige grunde blevet nævnt for det samme.

  • Utilsigtet gaffel – møntkompatibilitet kan angives som en af ​​hovedårsagerne til netop dette segment.

Normalt sker det, at folk, der bruger forskellige versioner af softwaren, ender med at oprette to forskellige hovedbøger (en fra den nye version og en fra den gamle). Når det samme sker, er det møntudviklerne, der hurtigt skal fjerne bugs og arbejde på at flette den forskellige blockchain, der er oprettet i processen..

Hvis udviklere beslutter sig for ændringerne, der resulterer i inkompatibilitet mellem den ældre og den nye version, genereres der ‘hård gaffel’.

  • Ændring i de underliggende regler i protokollen – det være sig at ændre kernereglen som at øge blokstørrelsen eller tilføje en ny funktion for at forbedre funktionaliteterne, gaffel, der forekommer under denne kategori, betragtes som permanent. Det er også vigtigt, at alle brugere, der bruger mønter, skal opdatere hele applikationen, hvis de ønsker mønttypen korrekt.

Gafler, der forekommer under ovennævnte kategori, kan opdeles i to forskellige sektioner, som er blødgaffel og hård gaffel.

Hovedtyper af Cryptocurrency Fork

  • SOFT FORK – Forhøjet software, der passer godt til den ældre beskrivelse

Meget roligt at arbejde med, da kun et mindre samfund af deltagere har brug for at opgradere.

Mens funktionaliteten for ikke-opgraderede deltagere påvirkes, tillader dette særlige afsnit deltagere med den ældre version af softwaren at deltage i validering og verifikation af transaktionerne.

  • HARD FORK – Softwareopgradering passer ikke til den ældre beskrivelse

Resultater i en evig uoverensstemmelse mellem blockchain.

Det er obligatorisk for alle deltagere at opgradere til den friskere form, ellers vil de ikke være i stand til at bidrage eller udholde godkendelse af nye transaktioner.

I tilfælde af mindretalskæde kan deltagerne finde støtten, to kæder vil samtidig eksistere.

  • Planlagt hård gaffel – hvis en protokolfremgang allerede er blevet kvantificeret på projektets køreplan, kan den samme blive anført under afsnittet i den planlagte køreplan. Det meste af tiden resulterer det samme i, at en gammel kæde dør, da hele samfundet ledet af kerneudviklerens team ville overføre til den nye kæde.

Få eksempler på den planlagte hårde gaffel – Ethereums Byzantium opstod i oktober 2017, Monero hård gaffel, der fandt sted i januar 2017.

  • Omstridt hård gaffel – normalt oprettet af en del af samfundet med få store ændringer i koden (bedre version pr. Dem) efter at have været udsat for en uenighed fra resten.

Få eksempler på omstridt hård gaffel

Bitcoin Hard Fork

Bitcoin kontanter – en del af samfundet ønskede at øge størrelsen på blokken fra 1 MB til 8 MB, så flere transaktioner kan behandles og gebyrer betalt af brugeren kan reduceres, hvorfor en hård gaffel resulterede i Bitcoin kontanter.

20. juli 2017 – i blokhøjde 476768 – BIP 91 (også kendt som forslag til forbedring af blockchain) blev programmeret til at udløse i bockhøjde 477120, som var beregnet til at afskære blok dannet af minearbejdere, der ikke understøtter. Visse medlemmer af samfundet følte dog, at accept af BIP 91 uden at aggregere blokstørrelsen ikke ville gøre retfærdighed over for folk, der behandler Bitcoin som en investering snarere end blot som en transaktionsvaluta.

Derfra kom planen for de hårde gaffel af Bitcoin, som først blev annonceret af Bitmain. Dybest set var målet med kryptovaluta-gaflerne at øge antallet af transaktioner, som hovedbogen kan behandle ved at øge blokstørrelsen.

Ethereum hård gaffel

Ethereum Classic – hård gaffel af Ethereum, der stammer fra Ethereum classic, var planlagt til at reservere virkningerne af hack, der opstod for den decentrale autonome organisation eller simpelthen DAO.

Maj 2016 indsamlede DAO ‘en venturekapitalfond’ 168 millioner dollars med den hensigt at investere i projekter ved hjælp af smart kontrakt.

Maj 2016 blev der frigivet et bevis med oplysninger, der specificerede DAOs sikkerhedsmodtagelighed og hvordan eter kunne blive stjålet fra dem.

Juni 2016 blev 3,6 millioner (tæt på @ 50 millioner USD) overført til en anden konto uden ejerens samtykke.

Juli 2016 blev hård gaffel besluttet at implementere med samtykke fra medlemmerne af Ethereum-samfundet og DAO til at løse situationen ved at fjerne ether taget i udnyttelsen.

Ethereum classic opstod, da få Ethereum-medlemmer afviste hård gaffel på grund af ‘uforanderlighed’.

Er Cryptocurrency Forks gode eller dårlige?

utvivlsomt ud af to eksisterende Blockchain kan kun én opnå status som korrekt, hvilket betyder, at transaktioner, der er registreret i den forkerte blockchain, kan gå tabt. Det bedste ville være, at folk forbliver advarede og undgik transaktioner, indtil gaffelen er løst.

Det potentielle tab af mønter under det samme kan skræmme bruger eller deltager fra at bruge den pågældende Kryptovaluta.

Hyppige opgraderinger og forstyrrelser skaber yderligere arbejde og kan lokke brugeren til at skifte mod en mere stabil mønt.

Forøg risikofaktoren, som kan resultere i kassering eller salg af mønter og poletter

En blockchain kan blive mere dominerende eller kan favoriseres, hvilket resulterer i lavere værdi og vedtagelse af samfundet af den anden

Hvor svært er det at forkaste en kryptovaluta?

Svaret ville være et ja i teorien, dog et nej på grund af alle barrierer i stien.

Dybest set kan alle arbejde på udviklingen og foretage opdateringer, der er meget nødvendige i softwaren ved efterfølgende at gribe Cryptocurrency-kode fra GitHub. At få sikkerhedskopiering fra passende minearbejdere og brugere kan dog aldrig betragtes som en let opgave. Desuden er det heller ikke noget børnespil at få værdiansættelsen så tæt som originalen.

Har du flere spørgsmål om Cryptocurrency Forks? Lad os vide nedenfor i kommentarer, vi vil medtage dem i vores næste vidensbase-artikel.

Abonner på daglige nyhedsopdateringer om bitcoin og andre kryptokurver.

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me