Salauspesula: Pese Bitcoin-tapahtumat

Sekoitusratkaisusi Squeaky Clean Bitcoineille

Pese Bitcoin-tapahtumat – Bitcoin Pesula

Jos luet tätä, on mahdollista, että tiedät, että Bitcoin ei tarjoa täydellistä nimettömyyttä. Motivoitunut henkilö voi jäljittää tapahtumasi sinuun. Jos asut maassa, jossa Bitcoin on laitonta, se tarkoittaa, että valtion viranomaiset voivat tulla perässäsi. Bitcoin Laundry tarjoaa salauskäyttäjille mahdollisuuden nimettömiä tapahtumia sekoittamalla osoitteensa muiden sijoittajien osoitteisiin. Prosessi on nopea ja antaa sinulle varmuuden siitä, että kukaan ei voi jäljittää maksujasi. Kuulostaako siltä, ​​että haluat kokeilla? Odota hetki! Lisätietoja Bitcoin Laundry -palvelusta alla; sen palkkiot, järjestelmä ja asiakastuki ja tee sitten tietoinen päätös. 

Bitcoin Pesula: Yleiskatsaus 

Yksityisyyden hengessä, Bitcoin Pesula ei kerro paljoa sen hallinnasta tai sijainnista. Näin on salausyrityksissä, etenkin niissä, jotka tarjoavat arkaluontoisia palveluita, kuten tapahtumien nimettömyys. Tästä huolimatta ei ole mahdotonta puhua jonkun kanssa Bitcoin Laundry -palvelussa. Jos sinulla on kysyttävää, voit tarkistaa heidän F.A.Q-sivunsa tai lähettää sähköpostia heidän tukisivunsa kautta. Jos haluat mennä suoraan sekoituspalveluun, tässä on prosessi. 

 1. Käy osoitteessa bitcoin-laundry.com 
 2. Napsauta Puhdista Bitcoins nyt 
 3. Aloita sekoittaminen kirjoittamalla Bitcoin-osoitteesi 
 4. Määritä, kuinka nopeasti kolikot sekoitetaan 
 5. Puhdista Bitcoins 

bitcoin-pyykki

Palkkiot 

Bitcoin Pesula tarjoaa joitain alan parhaita maksuja: 0,0002 BTC jokaisesta maksusta. Tämä tarkoittaa, että ei ole väliä kuinka monta salausta haluat puhdistaa. Bitcoin Pesulan palkkiot ovat tavallinen 0,0002 (noin 2 dollaria). Vertailun vuoksi salauksen sekoittamisen keskimääräinen maksu on 1% kolikoistasi. Joten, jos haluat sekoittaa 100 000 dollarin arvoisen BTC: n, voit odottaa menettävän 1000 dollaria. Ei kuitenkaan Bitcoin Pesulan kanssa. 

Turvallisuus 

Kuten useimmat ihmiset, haluat anonymisoida BTC-tapahtumasi jättämättä jälkiä. Bitcoin Pesula tekee sen mahdolliseksi monin tavoin. Ensinnäkin sinun ei tarvitse luoda tiliä. Kuten mainitsit, sinun tarvitsee vain käydä yrityksen verkkosivustolla ja antaa vastaanottajan osoite. Bitcoin Pesula antaa sinulle ainutlaatuisen osoitteen kolikoiden lähettämiseen. Jos määritit kolikoidesi puhdistamisen kolmen tunnin sisällä, niin kauan se kestää. Lisäturvan takaamiseksi yritys neuvoo ihmisiä käymään verkkosivuillaan Onion-hakukoneen kautta. Se toimii parhaiten Tor-selaimen kanssa, joten varmista, että sinulla on se. Jos käytät mobiililaitetta, voit käyttää Orfox-selainta ja Orbotia Torin käynnistämisessä. 

Maksurajat 

Olemme jo huomauttaneet, että Bitcoin Laundry -maksu on riittävän pieni varaa kaikille. Mutta kolikoiden sekoittamiseen kerralla on tiettyjä rajoituksia: 

 • Minimiraja — 0,0015 BTC 
 • Enimmäisraja — 230 BTC 

Nämä rajoitukset mielessä, pienin USD-ekvivalentti painon aikana on 12 dollaria. Enimmäismäärä on 1,965 miljoonaa dollaria, mikä on riittävän suuri lukuisten suurten rullien tyydyttämiseksi. Lisäksi voit jakaa kolikot niin, että Bitcoin Laundry lähettää ne 2-5 osoitteeseen yhden sijasta. Voit piristää asioita määrittämällä tarkan prosenttiosuuden rahasta, jonka haluat lähettää kullekin osoitteelle. 

Viivästytä sekoittamista lisätäksesi nimettömyyttä 

Teoriassa Bitcoin Laundry voisi sekoittaa osoitteesi kahteen tai kymmeneen tuhanteen osoitteeseen. Mutta mikä vaihtoehto luulisi tarjoavan enemmän nimettömyyttä? Vastaus on sekoittaa kolikot mahdollisimman monen muun kanssa. Siksi Bitcoin Pesulalla on viivevaihtoehto ja erilaiset aikakehykset. Erityisesti viivästysvaihtoehto varmistaa, että osoitteesi sekoitetaan tuhansiin osoitteisiin. Tällä tavoin mahdollisuus, että joku tunnistaa tapahtumasi, on melkein vähäinen. Tietenkin, jos joudut suorittamaan maksun nopeasti, voit ohittaa viiveen ja lähettää salaus välittömästi. Bitcoin Pesula puhdistaa kolikot edelleen tarpeeksi pitämään tapahtumasi tuntemattomana. 

Poista lokit lisää nimettömyyttä varten 

Bitcoin Laundry voi antaa sinun puhdistaa BTC: tä luomatta tiliä, mutta se ei ole ainoa turvallisuuden muoto, jota useimmat ihmiset haluavat. Pitääkö yritys lokeja? Mitä se tekee heidän kanssaan? Bitcoin Laundry on keskitetty yritys, joten sillä, kuinka se käsittelee ihmisten lokeja, on paljon merkitystä. Onneksi yritys antaa sinun poistaa lokisi heti tapahtuman jälkeen. Tällä tavoin poistat kaikki todisteet heidän palvelunsa käytöstä. Jos unohdat poistaa lokisi, yritys säilyttää niitä seitsemän päivää. Syynä on, että meillä on tietueita, joihin he voivat viitata tarjotessaan asiakastukea. Ilman näitä lokeja et voi mitenkään todistaa, että olet tekemisissä heidän kanssaan, eivätkä he voi auttaa sinua. Seitsemän päivän kuluttua yritys kuitenkin poistaa lokit. Sellaisena voit olla varma, että yritys ei säilytä kauppiaiden tietoja mihinkään pahasta syystä. 

Tukitiimi on valmis auttamaan 24/7 

Kuten mainittiin, on kaksi tapaa löytää apua Bitcoin Laundry -palvelusta. Voit käydä F.A.Q. sivu ja toivon, että saat ratkaisun ongelmasi. Vaihtoehtoisesti on lähettää sähköpostia. Yrityksellä on maine vastata sähköposteihin nopeasti, yleensä 48 tunnin kuluessa. Harkitse apua lähettämällä sähköpostia heti, kun kohtaat ongelman. Jos se liittyy tapahtumaan, saatat saada apua ennen kuin on liian myöhäistä. Online-arvostelut osoittavat, että Bitcoin Laundry pyrkii auttamaan käyttäjiä. Joten jos yritys voi tehdä jotain, voit olla varma, että he auttavat sinua. 

Pysy turvassa 

Koska tavoitteesi on anonymisoida BTC-tapahtumasi, varmista, että seuraat turvallisia tapahtumia koko maksuprosessin ajan. Bitcoin Laundry tarjoaa nämä ehdotukset: 

 • Käytä Bitcoin-sekoitinta jatkuvasti. Näin olet aina varma, ettei kukaan voi jäljittää osoitteitasi.
 • Lähetä puhdistetut kolikot uuteen osoitteeseen, jota et ole koskaan ennen käyttänyt.
 • Käytä Tor-selainta lisätäksesi ylimääräisen suojaustason
 • Osta salausta nimettömästi, joko käteisellä tai pankkiautomaatilla. Toisin sanoen, älä käytä menetelmää, joka pakottaa sinut paljastamaan henkilökohtaisia ​​ja taloudellisia tietoja.
 • Käytä Trusted Mixing -palvelua

Johtopäätös 

Bitcoin Laundry on vallankumouksellinen ratkaisu, joka auttaa salauksen käyttäjiä anonymisoimaan tapahtumansa. Se tekee sen sekoittamalla osoitteensa muiden kauppiaiden osoitteisiin. Tällä tavoin mahdollisuudet, että osoitteesi linkitetään sinuun, ovat lähellä nollaa. Se tarjoaa erittäin alhaiset maksut ja antaa sinun valita, kuinka nopeasti salauksesi puhdistetaan.

Vastuuvapauslauseke Esitetty sisältö voi sisältää tekijän henkilökohtaisen mielipiteen ja on markkinaehtoinen. Tee markkinatutkimuksesi ennen sijoittamista kryptovaluuttoihin. Kirjoittaja tai julkaisu ei ole vastuussa henkilökohtaisista taloudellisista menetyksistäsi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me