EOS.IO: n vaikuttavimmat projektit vuonna 2019

Kehittäjät Daniel Larimer ja Brendan Blumer esittivät tammikuussa 2018 EOS.IO on blockchain-ohjelmistoarkkitehtuuri, joka tukee miljoonia tapahtumia sekunnissa käytännössä nolla tapahtumamaksua.

Tämä tekniikkapino riippuu todistuksesta panoksen konsensusmekanismista, jotta kaikki tapahtuu. Muut suositut kryptovaluutat, kuten Bitcoin, luottavat todisteeseen työpohjaisesta järjestelmästä, jossa tietokoneet murskata aggressiivisesti numeroita monimutkaisten kryptografisten pulmien ratkaisemiseksi. Todistus vaarnasta osoittaa kuitenkin seuraavan kokonaisuuden, joka luo lohkon tarkastelemalla erilaisia ​​yhdistelmiä satunnaisesta valinnasta, varallisuudesta tai iästä.

Tämä uusi lähestymistapa arvojen ja tietojen turvalliseen vaihtoon luotettavasti on alkamassa vuonna 2019, eikä EOS-pohjaisten projektien lisääntymisen pitäisi olla yllätys. Useat näistä hankkeista ovat aiheuttaneet mielekkäitä aaltoja kuluneen kalenterivuoden aikana, joten katsotaanpa niitä nyt.

LiquidApps: käynnistettiin helmikuussa 2019.

LiquidApps on dApp-kehittäjien tekemä ratkaisu, jonka tarkoituksena on tehdä hajautetusta sovelluskehityksestä helpompaa ja edullisempaa. LiquidApps loi sen dApp-verkko ekosysteeminä hajautettujen ohjelmistojen vaalimiseksi tehokkuuden lisäämiseksi ja säännöllisten käyttäjien hankkimiseksi. DApp Network tarjoaa tähän tarkoitukseen kaksi tuotetta: vRam ja Zeus.

Liquidapps

vRAM toimii eräänlaisena edullisena “kiintolevynä” EOS dApp -kehittäjille tietojen tallentamiseen. Zeus on siihen liittyvä ohjelmistokehityspaketti (SDK), jonka kehittäjät liittävät olemassa olevat LiquidApps-tuotteet omien dApps-sovellusten luomiseen.. Saatavana jo Githubissa, Zeus esittelee itsensä dApp-kehittäjien “yhden luukun kehittäjänä”.

Everipedia: käynnisti EOS-toiminnot elokuussa 2018, kasvoi koko vuoden 2019 ajan.

Everipedia on kuin Wikipedian blockchain-yhteensopiva versio. Se käyttää EOS-estoketjutekniikkaa ja siihen liittyvää IQ-nimistä salausmerkkiä kannustaakseen ihmisiä lisäämään sisältöä ja samalla hillitsemään sensuuria ympäri maailmaa..

2019 oli muokattavan tietosanakirjaprojektin kehittämisen ja parantamisen vuosi. Tiimi lisäsi uusia toimintoja yhteistyöhön ja artikkeleiden muokkaamiseen, kuten Chat-alustansa, joka on yhteydessä muihin tuotteen kanssa toimiviin toimittajiin.

Everipedia lisäsi myös integraation YOLO Exchangen kanssa, jotta IQ: n hankkiminen olisi mahdollista suoraan omalla alustallaan. Uusi korealainen kielituki tekee Everipediasta myös käyttökelpoisen aiemmin palvelemattomalle väestölle.

Tasapaino: käynnistettiin huhtikuussa 2019.

Tasapaino on moniketjuinen kehys omaisuusvakuudellisten valurautojen ja DeFi-tuotteiden rakentamiseen. Sen lippulaivatuote on EOSDT-tabletin kolikko, joka on sidottu Yhdysvaltain dollariin ja joka saa arvonsa käyttäjän likvidien digitaalisten omaisuuserien ylivakuudesta. Tällä dApp: lla on myös yksi suurimmista saldoista kaikista dAppsista.

Tasapaino

Yhtiö käynnisti viimeksi salausteollisuuden ensimmäisen vakausrahaston 6,5 miljoonalla EOS: lla (arvoltaan noin 17,5 miljoonaa dollaria) omaa pääomaa. Tämä rahierä toimii kuvavakuutuksena mustan joutsenen markkinatapahtumista – se suojaa käyttäjiä markkinoiden äärimmäisiltä volatiliteeteilta riittävän hyvin vähentääkseen EOSDT: n vakuusvaatimuksia 170 prosentista 130 prosenttiin. Tämä luo suuremman mahdollisuuden hyödyntää digitaalista omaisuutta ja vahvistaa EOS: ta luotettavana vakuutena.

KARMA aloitti toimintansa vuonna 2018 ja kasvoi koko vuoden 2019.

KARMA on sosiaalisen hyödyn sosiaalinen verkosto, jota ohjaa EOS-lohkoketju. Sen salausmerkki (kutsutaan myös nimellä KARMA) on suunniteltu kannustamaan ihmisiä tekemään hyviä asioita maailmassa muiden ihmisten hyväksi tai olemaan hyödyllisiä vuorovaikutuksessa keskenään. Ihmiset lähettävät nämä asiat verkkoon, jossa he saavat tykkäyksiä ja myönteisiä ääniä, sitten he saavat siitä KARMAn. Ajatuksena on luoda yhteisö, joka maksimoi maailman hyvän.

karma

Vuonna 2019 KARMA-tunnus lisättiin YOLO-luetteloon, jolloin tunnus oli laajemmin salausyhteisön käytettävissä. Se käynnisti myös alustan “We Pay CPU” -päivityksen lokakuussa jotta käyttäjien ei tarvitse enää huolehtia omien suorittimen vaatimustensa täyttämisestä.

Bancor voitti paljon huomiota vuonna 2019, ja sen todettiin pystyvän tukemaan tärkeää token-sidonta-algoritmia.

Bancor on ketjussa oleva likviditeettiprotokolla, joka mahdollistaa automatisoidun, hajautetun vaihdon Ethereumin ja EOS-lohkoketjuissa. Toisin sanoen, Bancor-käyttäjät pääsevät muuntamaan suoraan eri rahakkeiden välillä älykkään sopimuksen kautta sen sijaan, että ne vaihtaisivat kryptovaluuttamarkkinoilla. Sen lompakkotuote, Bancor Wallet, mahdollistaa automaattisen tunnusten muuntamisen välittömästi käyttöliittymässä ennustettavissa olevilla hinnoilla, jotka ovat vastustuskykyisiä manipuloinnille.

2019 oli Bancorille neulaa liikkuva vuosi. EOS-luoja Dan Larimer ehdotti token-kiinnitysalgoritmia, joka riippuu Bancor-verkosta. Larimer kirjoitti: “Algoritmimme lähtökohtana on, että ne, jotka haluavat olla hieman vipuvaikutteisia vakuusomaisuudessa (kuten EOS), voivat ansaita rahaa helpottamalla markkinatakaustoimintaa EOS: n ja vaihdettavissa olevan sidotun omaisuuden (esim. USD) välillä. , jonka arvo on suunniteltu seuraamaan hintasyötettä sallitulla poikkeama-alueella. “

Larimer integroi jopa aiemmin Bancor-algoritmin EOS-muistin varojen allokointimalliin. (Tämä malli pyrki automatisoimaan RAM-markkinoiden likviditeetin, koska EOS-lohkoketju otettiin käyttöön vuonna 2018.) Siitä lähtien Bancor on integroitu myös EOS-resurssipörssiin (REX), jonka avulla käyttäjät voivat ansaita tuloja vuokraamalla Suorittimen ja verkon resurssit

Tämän huomion lisäksi Bancor käytti myös vuotta 2019 lisätäksesi integraatioita useille uusille tunnuksille, jolloin tuettujen kryptovaluuttojen kokonaismäärä ylitti 148. 

pEOS-lompakko, ilmoitettu kesäkuussa 2019.

Vaikka se ei ole vielä tuotannossa, pEOS on lompakko-ohjelmisto, joka tuo ylimääräisen suojaavan yksityisyyden suojaan EOS-käyttäjien keskinäisissä asioissa. Liittyvä tunnus (PEOS) voidaan lähettää sekä EOS-tileille että pEOS-osoitteisiin. Tärkeää on, että pEOS-osoitteet irrotetaan kokonaan EOS-tileistä – taustalla oleva EOS.IO-arkkitehtuuri on mukana vain tapahtuman siirtämisessä verkon kautta.

Tapahtumat, jotka siirtyvät yhdeltä EOS-tililtä toiselle, päätyvät julkisesti katsottavaksi avoimella lohkoketjulla – tilien saldoja ja tilien nimiä on helppo oppia. Mutta pEOS-osoitteet ovat lukittu enemmän kuin tämä. Lähettäminen tai vastaanottaminen pEOS-osoitteesta pitää tällaiset tunnistetiedot julkisen näkyvyyden ulkopuolella, ja jos tapahtuma kulkee yhdestä pEOS-osoitteesta toiseen, kolmannen osapuolen on mahdotonta oppia tunnistetietoja siitä.

Projekti on kokenut viivästyksiä toimivan version saamiseen – se kirjaimellisesti vaatii joitain muutoksia miten EOS.IO toimii – mutta kun nämä muutokset ovat tapahtuneet, EOS-käyttäjillä on aivan uusi tapa toimia paremmalla yksityisyydellä.

Sense.chat, käynnistettiin kesäkuussa 2019.

Sense.chat on yksityinen viestisovellus, joka toimii tietokoneellasi Android tai iOS laitteessa, ja se toimii käyttäjän EOS-tilin toimimisen mukaan. Voit asiayhteyteen kohdistaa sen tarkasti “EOS-lähettäjänä”.

Koska se on rakennettu EOS.IO-estoketjun päälle, Sense.chat voi lähettää ja vastaanottaa viestejä todistettavasti turvallisella, salausta tukevalla tavalla. Aivan kuten Bitcoin-tapahtumat mahdollistavat tietynasteisen nimettömyyden ja yksityisyyden, Sense Chat tuo saman suojan jokapäiväiseen viestintäkäyttäytymiseesi.

sense.chat

Rahoitustapahtumien suorittaminen blockchain-tekniikan avulla voi olla erittäin kapeaa ja teknistä, mutta melkein kaikki yhteysmaailmassa olevat ihmiset käyttävät mobiililaitettaan kommunikoimaan muiden kanssa. Nyt he voivat käyttää EOS-estoketjua tekemään niin vertaansa vailla olevalla turvallisuustasolla.

Aivan kuten vuosi 2019 toi vertaansa vailla olevan liikkumisen ja kehityksen EOS: iin, suuntaus jatkuu varmasti vuoteen 2020.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me