Muzika ICO gennemgang og komplet analyse

Oversigt

Musikindustrien vokser i et hurtigt tempo med den globale omsætningsvækst på digital musik på 17,7%. I betragtning af den måde, som den digitale musikindustri er og vil udvikle sig, kommer denne nye ICO ind på markedet med et stort potentiale. Ved at skabe et nyt digitalt musikøkosystem som et skridt mod decentralisering planlægger Muzika at påtage sig rollen som eksisterende formidlere og aktualisere en retfærdig distributionsstruktur. Så lad os dykke lige ud i Muzika ICO for at kende alle dets værd!

Muzika: Blockchain integreret i digital musik

Muzika går ind i kryptoverdenen for at tackle den udfordring, som musikere og fans er de rigtige værdiskabere i nutidens musikindustri, men ikke belønnes ordentligt for deres værdiskabelse.

I denne verden, hvor musikere ikke får deres kontingent, og fans er “pigeonholed som forbrugere”, mens mellemmænd optager overskuddet, sigter Muzika på at bringe innovation i værdikæden i den digitale musikindustri.

Planen er at “reformere, hvordan værdi skabes og fanges af forskellige aktører i branchen.” Belønningerne returneres til dem, der skaber værdien, mens de genvinder den andel, der er tabt fra digital piratkopiering gennem blockchain-teknologi.

Evalueringstiden!!

 • Detaljeret & datadrevet hvidbog

Muzika giver en detaljeret og klar information gennem sin forklarende hvidbog. Med en professionel fornemmelse af dette dokument tilbyder det yderligere en detaljeret undersøgelse af musikbranchen, dens værdi og vækst. De tekniske aspekter af blockchain-teknologien er også let dækket, mens de præsenterer fakta med data og diagrammer.

Softwaredemoen til Muzika Studio v0.1.0 er gjort tilgængelig for offentligheden til download til forskellige enheder, nemlig. Mac, Windows og Linux.

 • Stærk holdprofil

Starten på Muzika-teamet er god, da dets medstiftere er en af ​​de yngste og succesrige iværksættere. Gennemsnitligt i alderen 22 blev de alle tildelt Forbes 30 under 30 Asien 2018.

Inseo Chung- Medstifter og administrerende direktør: Chung er en seriel iværksætter med erfaring fra både musik- og blockchain-verdenen. En professionel pianist vandt han 2. pladsen i National Student Music Competition. Han har også været en af ​​de tidligste Ethereum-minearbejdere i Korea.

Sangmin Heo- Medstifter og CTO: Med en grad i datalogi har Heo også været global finalist på Intel Science and Engineering Fair. Udover at have relevant teknisk erfaring, har han været den eneste udvikler af “The Bamboo Network”.

Jangwon Lee- Medstifter og COO: Lee har også medstifter af Shadal Inc. og Youthglobe Korea, samtidig med at han var en tresproget iværksætter med globale netværk. Han har en grad i forretningsadministration fra Seoul National University.

Virksomheden har opført 12 af sine afdelinger, der involverer blockchain, forretningsudvikling, UX-design, marketing, udvikler, musikadministration, forskning og compliance.

Investorer & partnere: NEO Global Capital, Ontology, BlackHorse, Everest Ventures, 256 Ventures, V3 Ventures, Ulysses Capital, Vestigium og Divergence Digital Currency (DDC) Fund.

 • Forretningsmodel: MZK- utility token

Muzika er bakket op af en allerede etableret platform kaldet Mapiacompany, der har ca. 2 millioner aktive brugere, der dækker over 150 nationer med hensyn til abonnenter og kunstnere fra mere end 30 nationer. For at skabe et loyalt og tilskyndet samfund går virksomheden nu blockchain-ruten.

Med inspiration fra det populære Steemit-projekts samfund er Muzika Coin (MZK) skabt. Det eneste udvekslingsmedium inden for Muzika-økosystemet, det udfører fire funktioner, dvs. community building, transaktionsmidler til kommercielle genstande og service, sponsormuligheder og community-programmer.

For at opnå MZK er der tre muligheder, nemlig at deltage i ICO, kryptovalutaudveksling og loyalitetspoint.

 • Opbakningsteknologi: Ontologi-baseret Blockchain

Muzika udnytter Ontology-platformen til at opbygge sit decentrale projekt. Med fokus på gennemsigtighed og sikkerhed fungerer valget af Ontology-platform fint for projektet. Med hensyn til smarte kontrakter forsøger holdet først at forstå funktionalitets- og implementeringsproceduren.

 • Crypto-salg modstandsdygtighed

Projektet er Singapore inkorporeret, mens firmaet bag Muzika er Korea-baseret, hvilket ikke kun er udstyret med den førende inden for digital teknologi, men det koreanske musikmarked er også det 10. største i verden efter indtægter.

Med omkring 12 rådgivere, der er anført på sin hjemmeside, har det dækket alle punkterne. Med navne som Michael Cho – ikke-administrerende direktør for Kakao, JoonKee Hong – ikke-administrerende direktør for Kakao Bank, Yoonwoo Lee – (EX) CEO & Næstformand for Samsung Electronics og Stella Kung – CMO for QTUM blandt mange andre, Muzika har skabt en god lang liste med rådgivere.

Token distribution

Ud af de samlede 1 milliard MZK-tokens vil 20,5 procent, dvs. 205.000.000 tokens være til salg. Den største del af tokens, dvs. 40 procent, tildeles belønningsøkosystemet. Partnerskab og team får begge 10 procent hver af MZK-tokens. Omkring 14,5 procent går til reserve, mens de resterende 5 procent er til rådgivere.

 • Fællesskabsaccept

Virksomheden tilbyder en god rækkevidde til sine potentielle investorer via Reddit, Facebook, Twitter, Medium og GitHub. Den kinesiske telegramkanal har over 280 medlemmer, mens den engelske version har omkring 2.160 medlemmer, og den koreanske version har mere end 1.480 medlemmer.

 • Køreplan

Projektets fase:

 • Projektet præsenterer en fungerende og gennemførlig køreplan, der har betydelige tilføjelser til udviklingen af ​​platformen i hvert kvartal. Fra 1. kvartal 2017 vil projektet lige nu gøre sit tokensalg live.
 • Udvekslingsfortegnelser, testnet og derefter mainnet-lancering af platformen er projektets fremtidige mål.

En note til investorer

Idéen om at revolutionere milliardindustriens musikindustri, mens man målretter mod sine smertepunkter, er projektet på en god start. Det bevæger sig yderligere fremad med et stærkt og erfarent team, mens det tilbyder publikum sin software-demo. Desuden har holdet præsenteret en velindrettet og gennemførlig køreplan, der repræsenterer en progressiv vækst.

Et vigtigt punkt, der er værd at bemærke, er eksistensen af ​​en platform med 2 millioner brugere bag Muzika, der udnytter den decentrale karakter af blockchain-teknologi..

Metodologi

For at bedømme en ICO følger vi en liste over parametre, der grundlæggende er KPI’erne (Key Performance Indicators) for et projekt, nemlig:

 • Whitepaper – Tilgængelighed af kode eller prototype, fordeling af midler, tegnebog til Crowdsale
 • Teamprofil – Holdets styrke og omdømme
 • Forretningsmodel – Problem løst, formål & nytten af ​​symbolet og den økonomiske model
 • Backing Technology – Blockchain infrastruktur, klarhed i vilkårene & betingelser og token software
 • Kryptosalgsmodstandsdygtighed – Inkorporering, tokenfordeling, juridiske risici og sikkerhedsaspekt
 • Fællesskabsaccept – klarhed & hyppighed af kommunikation og tilstedeværelse på sociale medier

Ved at stille de rigtige spørgsmål opretholder vi integriteten og levedygtigheden af ​​vores ICO-gennemgang, mens vi følger en vurderingsmetode, der er baseret på kritikken af ​​en bestemt faktor. For eksempel har elementer som token utility og opdeling af midler fået den største betydning, mens teammedlemmernes omdømme og planer om at tiltrække en brugerbase er af mellemlang kritik.

Vi har et team af robuste fagfolk, der vurderer ICO-projekterne på en helt upartisk måde.

Advarsel: Coingape offentliggør kun ICO-projektanmeldelser for informationsformålet. Det er ikke en invitation til investering. Når du tager investeringsbeslutninger, skal du foretage din individuelle vurdering og konsultere en rådgiver.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me