Johdannaispörssi, joka asettaa kauppiaat etusijalle – BaseFEX

Kirjoittamalla salauskaupan säännöt uudelleen ja asettamalla tarpeesi etusijalle, Basefex tarjoaa maailman alhaisimmat kaupankäyntimaksut, korkeimman varmennetun tietoturvan, 24/7 live-tuen ja jopa 100-kertaisen vipuvaikutuksen – kaikki ilman KYC: tä.

Johdannaisten kauppa vie enemmän kuin indeksien ja joukkovelkakirjalainojen erojen tuntemisen. Se vaatii paljon tietoa ja kokemusta, jotta se toimisi oikein, etenkin ammattilaisten keskuudessa. Se vaatii myös työskentelyä oikean kaupankäyntialustan kanssa.

BaseFEX: Yleiskatsaus

BaseFEX on suhteellisen uusi tulokas kryptovaluuttajohdannaisten vaihtokentässä. Mutta se on jo nimeämässä itsensä luotettavaksi alustaksi, jonka avulla käyttäjät voivat käydä kauppaa salausjohdannaisilla alan houkuttelevimmalla vipuvaikutuksella..

Nyrkkisääntönä riippumatta siitä, oletko sijoittaja tai tavallinen kauppias, joka haluaa ansaita elantonsa salausjohdannaisten pörssiyrityksestä, on tärkeintä ymmärtää kaupankäyntialustasi etsimäsi kriittisimmät täplät. 

Tästä huolimatta tässä on joitain yrityksen palveluja:

 • Käyttäjäystävällinen alusta
 • Vivutettu kaupankäynti
 • baseFEX-hintakaavio
 • käyttäjän turvallisuus
 • helppo rekisteröityminen

basefexBaseFEX-suojaus

Vuosien varrella salakirjoituksen salakirjoitusta on saastuttanut paljon väärinkäytöksiä pääasiassa säännöllisten hakkerointien vuoksi, jotka maksavat sijoittajille paljon rahaa ja aikaa. Jokainen elinkeinonharjoittaja haluaa nykyään tietää, kuinka heidän mahdollinen vaihtoalustansa varmistaa heidän digitaalisen omaisuudensa olevan turvallisissa käsissä.

BaseFEX käyttää joukkoa turvaominaisuuksia, jotka varmistavat kauppiaiden omaisuuden turvallisuuden. Tällä hetkellä se on yksi harvoista pörssiyrityksistä, jotka eivät ole koskaan hakkeroineet, mikä on yleistä muiden alustojen kanssa. Mielenkiintoista on, että Mozillalla toteutettu 500+ vaihtoalustaa käyttävä observatorio-testiohjelma antoi BaseFEX-luokituksen neljän parhaan joukkoon A + -pisteillä, vaikka foorumi oli tuskin kahden vuoden ikäinen salausjohdannaisten vaihto-liiketoiminnassa..

 BaseFexin integroimiin turvaominaisuuksiin kuuluu kaksivaiheinen todennus (2FA), mikä vaikeuttaa hakkereiden pääsyä käyttäjien omaisuuteen. Tämän lisäksi kaikki alustan osoitteet tallennetaan offline-tilaan ja ne on allekirjoitettu usealla tavalla. 

Se on ylin turvajärjestelmä, joka varmistaa, että vaikka järjestelmän kaatuminen tapahtuisi, hakkereilla ei silti ole pääsyä kaikkiin avaimiin, joita tarvitaan kauppiaiden omaisuuteen pääsemiseksi.

 Käyttäjäystävällinen alusta

BaseFEX ymmärtää, että he käyvät kauppaa väkirikkaalla teollisuudella voittamaan kilpailun; foorumi on onnistunut erottamaan itsensä. Alusta on suunniteltu uusimmalla huipputeknologialla, jonka avulla käyttäjät voivat nauttia luotettavasta ja läpinäkyvästä kaupankäyntikokemuksesta. 

Vaikka foorumi tarjoaa markkinoiden kehittyneimpiä kaupankäyntivälineitä, sitä on verrattain yksinkertaistettu sopimaan sekä ammattimaisille kauppiaille että uusille tulokkaille. Lisäksi BaseFEX käyttää Trading View, kolmannen osapuolen ohjelmistoa, joka tarjoaa perusteellisesti analysoidut hinnoittelu- ja markkinakaaviot.

Jos englanti ei sovi sinulle tai et ole mukava käydä kauppaa sillä. Alustalla on muita vaihtoehtoja sinulle. Siellä on venäjää, kiinaa, koreaa ja japania. Sinun on vaihdettava suosikkisi vain verkkosivuston aloitussivun oikeassa yläkulmassa.

Vivutettu kaupankäynti

Alustalla käyttäjien nauttimien täplien joukossa on vipuvaikutus. Viputettu kaupankäynti tarkoittaa, että saat altistumisen tietyn salauksen hinnankorotukselle tai laskulle ilman, että sinulla on välttämättä tarvittavia varoja.

  “Leveraging” tarkoittaa yksinkertaisesti lainan ottamista alustalta, jotta voit lyödä vetoa enemmän. Esimerkiksi BaseFEX antaa sinulle 100x vipuvaikutuksen bitcoineille ja 20x ylöspäin muille kolikoille.

Alusta ei rajoita pelkästään bitcoin-kauppaa. Alustalla käydyistä salauksista kuuluu;

 • Bitcoin (USD / USDT)
 • Bitcoin Cash
 • Eetteri
 • Binance-kolikko
 • Ripple
 • Litecoin

Ei KYC-menettelyä

BaseFEX ymmärtää, että monet futuurikauppiaat rakastavat kaupankäyntiä alustalla, joka takaa heidän yksityisyytensä. BaseFEX pyytää vain sähköpostiosoitteesi, nimesi ja lempinimesi, jotta voit aloittaa kaupankäynnin.

BaseFEX-kirjautumisprosessi

Ota selfietä, skannaa henkilöllisyystodistukset ovat joitain KYC: n byrokratioita, jotka BaseFEX haluaa poistaa. Joten käyttäjät, jotka liittyvät alustaan, voivat tehdä sen nimettömästi. Tarvitset vain kelvollisen sähköpostiosoitteen, jotta voit ostaa bitcoineja ja aloittaa kaupankäynnin alustalla. Tässä on helppo kirjautumisprosessi;

 • Kun olet BaseFEX-sivustossa, napsauta aloitussivun oikeassa yläkulmassa olevaa “rekisteröidy” -painiketta.
 • Näppäile sähköpostiosoitteesi, nimesi ja lempinimesi.
 • Tarkista ehdot ja napsauta Rekisteröi-painiketta.

Kaupankäynti BTC: n pysyvillä sopimuksilla BaseFEX: llä

BaseFEX on futuurikaupan foorumi, joka tarjoaa käyttäjille erittäin vipuvaikutteisia kauppasopimuksia sekä bitcoinille että muille salauksille. Käyttäjien on huomattava, että kaupat suoritetaan joko BTC: llä tai USDT: llä. Ennen aloittamista on suositeltavaa, että jokainen kauppias tuntee alla olevat ehdot;

Jatkuva sopimus– se on kahden yrityksen välinen sopimus kryptojen ostamisesta / myymisestä ennalta määritettyyn hintaan tulevaisuudessa.

Jatkuva sopimus– se on samanlainen kuin edellä käsitelty futuurisopimus. Ainoa ero on, että heillä ei ole määritettyä viimeistä käyttöpäivää.

Alkumarginaali– tämä on vähimmäismäärä bitcoinia, joka käyttäjän on talletettava avatessaan position.

Huoltomarginaali– tämä on vähimmäistalletus, joka käyttäjän on pidettävä säilyttääkseen aseman.

Toimitushinta– tämä on hinta, jossa futuurisopimus sovitaan.

Merkitse hinta– sopimus on merkitty tähän hintaan selvitystilan ja PNL-laskennan yhteydessä.

Markkinatilaus – kun markkinatilaus on annettu, toimeksianto toteutetaan välittömästi markkinakurssilla.

Rajoita tilaus– se on tilaustyyppi, jonka avulla käyttäjä voi asettaa vähimmäis- tai enimmäishinnan, jolla ostat tai myyt. Tilaus toteutetaan, kun tämä ehto täyttyy.

BaseFEX-asiakastuki

Vaikka monet salausjohdannaisten vaihtoalustat pyrkivät tarjoamaan ihanteellisen asiakastukikokemuksen, niiltä puuttuu enimmäkseen monin tavoin, kuten rajoitetut pääsykanavat, reagoimattomat ja toimimattomat tukikeskukset. Onneksi BaseFEX on hyödyntänyt asiakastukiohjelmaansa varmistaakseen, että kaikkiin kyselyihin vastataan nopeasti.

Elinkeinonharjoittajan tavoittamia vaihtoehtoja ovat sähköpostituki, twitter ja jopa live-chat. Kiireellisissä tapauksissa alustojen LinkedIn-tilillä on aina joku, joka voi vastata kyselyihisi.

Tiivistettynä

Huolimatta siitä, että BaseFEX on uusi tulokas futuurikaupan alalla, se on saanut valtavan kiinnostuksen sekä kokeneilta että uusilta sijoittajilta. Alusta on yksi harvoista, joka soveltaa riskinluontiprotokollajärjestelmiä, jotka suojaavat sijoittajia riskiltä tehdä valtavia tappioita tilin saldon ulkopuolella.

 BaseFEX on yksi harvoista tulevista kaupankäyntialustoista, joiden avulla käyttäjät voivat käydä kauppaa ja käydä kauppaa nimettömästi. Yritystä hyödyntävät huipputeknologiat sekä yrityksen esittämän korkean läpinäkyvyyden ansiosta käyttäjät voivat toimia sujuvasti ja useammin. 

Vastuuvapauslauseke Esitetty sisältö voi sisältää tekijän henkilökohtaisen mielipiteen ja on markkinaehtoinen. Tee markkinatutkimuksesi ennen sijoittamista kryptovaluuttoihin. Kirjoittaja tai julkaisu ei ole vastuussa henkilökohtaisista taloudellisista menetyksistäsi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me