Prisanalyse 4. oktober: Bitcoin, Ripple [XRP], Litecoin, Credits og EOS

reklame Phemex

Ripple, Litecoin, EOS og Credits bryder væk fra den generelle bearish tendens for at registrere relativt imponerende gevinster på fredag.

EOS vil sandsynligvis springe tilbage til $ 2,6, hvis fortsættelsesflagmønsteret er i centrum.

Markedet for kryptokurrency blandes rødt og grønt på fredag ​​efter en sløvhed i handelsugen. De fleste kryptokurver, inklusive Bitcoin, skubbede stærkt til opsving, men de vigtigste forhindringer holdt betydelige gevinster i skak. De tre øverste digitale aktiver kan skubbe over specifikke sælgerbelastningszoner. For eksempel brød Bitcoin over $ 8.500, men undlod at trænge ind i $ 8.600-forhindringen. Ethereum tjente over $ 180, men $ 185 var en hård møtrik at knække. Ripple skubbede derimod mod vigtige støtteområder, men undlod at bryde $ 0,26 modstand.

Andetsteds på markedet har Apples administrerende direktør Tim Cook gjort det klart, at teknologigiganten ikke har planer om at udstede en kryptovaluta. Cook regner med, at det betyder noget at være valuta, er bedre stillet til venstre for staten.

Hans kommentarer kommer midt i den igangværende lobby for at få Facebook Inc.’s Libra digitalvalutalancering. Desuden kræver tilsynsmyndighederne i USA at møde administrerende direktør for Facebook Mark Zuckerberg inden januar 2020.

Mens lovgivningen fortsætter, siger rapporter, der vises, at nogle af de 28 medlemmer af Libra Association overvejer at afslutte projektet. MasterCard, Visa og endda PayPal siges at have kolde fødder over deres engagement. En mulig årsag til de kolde fødder er at sikre, at de ikke skader det omdømme, de allerede har opbygget med regulatorer gennem årene. Faktisk deltog PayPal ikke i et Libra Association-møde i Washington DC, der blev afholdt den 3. oktober.

Bitcoin-prisanalyse – XBT / USD-1-diagram

Bitcoin danner et kortsigtet stigende trekant bullish mønster, der gradvist nærmer sig et breakout. Efter bekræftelse af udbruddet målretter Bitcoins bullish ben sig om forhindringen på $ 8.500. Den sværeste opgave for Bitcoin-tyre er at holde prisen over den stigende trendlinjesupport. Dette giver dem mulighed for at øge poster, der kombineret med et stærkere teknisk billede og høj lydstyrke vil drive kryptoassetten til højder mod $ 9.000.

XBT / USD timekortXBT / USD timekort efter Tradingview

I mellemtiden antyder det kortvarige billede, at sælgerne har kontrol. Den glidende gennemsnitlige konvergensdivergens (MACD) sidder fast i den negative region. Desuden signalerer den stigende negative divergens, at den bearish handling vil fortsætte med at sejre, indtil den bullish opsætning, der er diskuteret ovenfor, træder i kraft. Krptoben, en analytiker med Tradingview deler lignende breakout-følelser:

“BTC Forming Ascending Triangle textbook bullish skal bryde modstanden ved 8481 for at bekræfte dette bullish mønster og holde denne skrånende support trendlinje. Lad os se, om btc-tyre kan skubbe opadgående bevægelser på kort sigt. “

Ripple (XRP) prisanalyse

Ripple nærer en bullish tendens på fredag ​​og ser ud til at bryde væk fra de andre store kryptokurver. Dette følger en nedrullning, der har fundet sted siden begyndelsen af ​​oktober. Fib retracement-niveauet på 38,2% taget mellem det sidste svinghøjde på $ 2636 til et svingniveau på $ 0,2324 dæmpede faldene, der dannede et lavt niveau på $ 0,24.

Den opadrettede korrektion i de sidste par dage har set XRP trin over nøgleniveauer inklusive glidende gennemsnit (både 50 MA og 100 MA på timediagrammet). Derudover er prisen tilbage i den opadgående trendkanal. Den glidende gennemsnitlige konvergensdivergens (MACD) viser også, at køberne tager kontrol igen.

CoingapeKilde: TradingView

Litecoin (LTC) prisanalyse

Litecoin sidder fast i et interval mellem $ 52 (support) og $ 57,50 (modstand) i mere end en uge nu. Alle forsøg på at overskride grænsen for rækkevidde er blevet modvirket af det eksisterende salgspres. For eksempel formåede det mindre bullish ben på fredag ​​at bryde over 50 MA på 4-timers diagrammet, men fizzled ud til $ 57,50. Litecoin handles i øjeblikket til $ 57 midt i et bygnings bearish momentum.

TradingviewKilde: TradingView

Den glidende gennemsnitlige konvergensdivergens antyder, at den nuværende tendens vil forblive sidelæns. Indikatorinddrivelsen gjorde det over middellinjen, men kunne ikke opretholde uptrend. For øjeblikket kan vi forvente, at LTC forbliver inden for rækkevidde, indtil der sker en breakout mod $ 60.

Kreditprisanalyse – CS / BTC 4H-diagram

På baggrund af det generelle markedssvind er CS / BTC handelspar viser en positiv tendens med hensyn til vækst i mængder og priser. På diagrammet kan vi se, at prisen igen er kommet tilbage fra supportlinjen i zonen 0,0000105-0,0000110 BTC og forbereder sig på en gentest af modstandszonen omkring 0,0000127-0,0000130 BTC. Ved at bryde denne zone kan prisen gå op til zonen 0,000015-0,000016 BTC. Oversalg af tekniske indikatorer kan være et yderligere incitament for investorer, når de beslutter at indtaste en position såvel som grundlæggende nyhedspræstationer.

KreditterDiagramkilde efter TradingView

EOS-prisanalyse

EOS udvikler også sin egen vej mod genopretning på trods af at det generelle billede på kryptomarkedet er negativt. Den overvældende udbrud i sidste uge blev stoppet på $ 2,6 (større støtte), der gav plads til den igangværende bullish handling inden for et flagmønster.

TradingViewKilde: TradingView

Prisen er steget med 2% på dagen og handel med 50 MA på det fire-timers diagram. Også trend opad er det relative styrkeindeks (RSI). Klagerens lavt niveau har lavet et højere højt mønster. Ved pressetid peger RSI ved 50 stadig opad i forhold til den igangværende korrektion, der sandsynligvis vil bryde over $ 0,30

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me