Altcoin-prishandlingsanalyse – mønter, der befinder sig på vigtige tekniske handelssteder, forestående udvidelser af flygtighed (ETH, LINK, DOT, LTC & XRP)

reklame Phemex

  • Nøgle daglige og ugentlige S / R-niveauer til overvågning
  • RSI Bullish og Bearish Control Zones indikerer styrke / svagheder
  • Prisopdagelsesmetoder med stigende volumenknudepunkter

ALT-mønterne, der vil blive dækket af denne artikel, er alle på vigtige handelssteder, hvor yderligere udvidelser er meget sandsynlige. At have en forståelse af prishandling med en holistisk tilgang vil hjælpe med at bestemme en retningsbestemt bias.

ETH / USDT dagligt

EKort efter Tradingview

ETHUSDT ser dagligt ganske bullish ud med et klart mål om at tage Local Daily S / R ud. Overskridelse af dette niveau øger sandsynligheden for at teste Weekly S / R. At være et meget kritisk niveau, skal en tilstrømning i volumen være til stede, da dette vil indikere en ægte pause bakket med momentum.

Føringen op betragtes som ret bullish med på hinanden følgende S / R Flips efterfulgt af en stærk bullish volatilitetsudvidelse. En bullish ordreblok er tydelig, der har understøttet prisen med et stærkt tilbagekøb. Dette har gjort det muligt for prishandling at opretholde en bullish markedsstruktur, der fører til en all-time høj pause.

Det oprindelige forsøg på at bryde den ugentlige S / R-modstand mislykkedes med et impulsivt salg. En størknet slibning understøttet med stigende volumen vil i høj grad øge sandsynligheden for at indtaste prisopdagelse. På det tidspunkt vil det være vigtigt at overvåge lydstyrkeprofilen. En tilstrømning i volumen skal være over gennemsnittet for en ægte breakout.

LINK / USDT dagligt

Kort efter Tradingview

I betragtning af LINKUSDT er der en klar bullish ekspansion til stede på den daglige tidsramme, hvor den aktuelle prishandling er i prisopdagelsen. Hvis den nuværende svingning tages ud, øges sandsynligheden for yderligere momentum yderligere, episk med den aktuelle volumenprofil stigende.

Den indledende Daily S / R var blevet respekteret med en stærk bullish ekspansion af volatilitet, der fulgte trop efter en bekræftet S / R Flip Retest. Dette var hale tegn på styrke i pris handling som en volumentilstrømning var til stede. Stærk volumentilstrømning er nøglen til at bestemme styrken af ​​prishandling, hvilket åbenbart er tilfældet.

Pris handling reaming og respekterer nuværende Local S / R zone med flere stearinlys lukker vil afmærke lagret momentum for en bullish bias. Dette viser, at prisen er accepteret på disse højere niveauer, hvor købere er villige til at træde ind. En lokal top vil sandsynligvis kun være sandsynlig, når der er et gyldigt volumenhøjdepunkt, dette er ikke sket endnu.

 LINK / USDT Daily RSI

linkKort efter Tradingview

Med henvisning til LINKUSDTs RSI handler den i øjeblikket i sin respekterede bullish kontrolzone. Dette område er blevet afholdt i betydelig tid, hvilket betyder stærk styrke i prishandling. Overkøbte forhold som nuværende er ikke opfyldt, og det er derfor sandsynligt, at mere opadrettede. Hvis RSI overtræder området midt og kommer ind i den bearish kontrolzone, vil det medføre kortsigtet svaghed, hvilket antyder, at en lokal top er indstillet.

DOT / USDT dagligt diagram

Kort efter Tradingview

Forud for DOTUSDTs diagram har prishandling også medført en meget stærk ekspansion af volatilitet, der fører til et rekordhøjt niveau. På samme måde som LINK vil reaming over nuværende Local S / R indikere styrke i prishandling. Hvis man tager den øjeblikkelige højde, vil DOT komme tilbage til prisopdagelse med en yderligere stærk ekspansion sandsynligvis.

Oprindeligt bragte prishandling Daily S / R med et impulsivt træk, der blev bakket op med stigende volumen; dette foreslog et ægte brud, da det var tydeligt at følge op. Volumenprofilen forblev over gennemsnittet med på hinanden følgende impulser, især når den bullish ordreblok blev testet igen.

Som tydeligt toppede den sekundære udvidelse og etablerede en lokal top, en impulssalg fulgte trop blev dog købt tilbage på en bullish måde. Dette er igen et udtryk for styrke, og at en ægte top som nuværende ikke er hædret. Et klart volumenhøjde med en afblæsningstop er lighed vil angive en midlertidig top i prishandling.

XRP / USDT dagligt diagram

Kort efter Tradingview

Nu, der overfører XRPUSDTs daglige diagram, har prishandling bekræftet en stærk baisse volatilitetsudvidelse med klar impulssalg. Dette har skiftet markedsstrukturen markant med et klart lavt niveau. På en teknisk note skal alle demonstrationer sælges til, da markedsstrukturen er baisse.

Den øjeblikkelige volumenprofil er faldende; handler i øjeblikket under gennemsnittet uden tilstrømning viser svaghed. Eventuelle konventioner med daglige og ugentlige S / R-niveauer betragtes som baisse gentest, indtil de er bevist. Pris handling i modsætning til, mange andre mønter, er at etablere fortløbende lavere nedture. Vedligeholdelse af denne struktur med faldende lydstyrke vil i høj grad øge sandsynligheden for en bearish gentest inden fortsættelse.

XRP / USDT Daily RSI

Diagram efter Tradingview

Holistisk at observere Daily RSI forekommer en klar svingning i den bearish kontrolzone. Dette er igen et andet hale tegn på, at en yderligere ulempe er sandsynlig, da oversolgte betingelser ikke er opfyldt. Momentumet er tydeligt gemt med det bearish, en pause og ændring i markedsstruktur vil være en hale af kortvarig tilbageførsel.

Afslutningsvis er ETH, LINk, DOT og LTC tilbøjelige til yderligere udvidelser i begge retninger, men med en bullish bias er et højere sandsynligt scenarie. Prishandling på tværs af disse mønter, der accepteres over Key Daily S / R vil i høj grad øge de sandsynlige scenarier for yderligere opadgående. XRP har derimod brug for en bekræftet ændring af markedsstrukturen for en gyldig bullish bias. Pr. Nuværende er prishandling ved at etablere baisse gentests med yderligere nedadgående potentielle.

Håber, at denne artikel hjælper med at træffe en skønsmæssig beslutning,

Med venlig hilsen Coingape.

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me