Vejledning om Ethplorer’s system til underretning i realtid “The Watching Service”

Ethplorer, en Ethereum-token-seer introducerer et nyt gratis værktøj til registrerede brugere, Watching Service, afslører en pressemeddelelse den 19. januar.

Hvad er Watching Service?

Watching Service føjer til opdagelsesrejseren af ​​værktøjer og cementerer sin position som en førende Ethereum-browser, der er ivrig efter at forbedre brugeroplevelsen. 

Ifølge Ethplorer er Watching Service et system til underretning i realtid, der udsender advarsler til brugere, der sporer indgående eller udgående transaktioner i forbindelse med en bestemt adresse eller endda kontrakt. Værktøjets fleksibilitet og dybde gør det til det første i overvågningsområdet, da ingen andre tjenester tilbyder det samme gratis.

På trods af at det er et gratis værktøj, er dets budskabsgrænse høj. Brugere kan modtage op til 1.000 Telegram og 500 e-mail-underretninger hver dag. Dette er en reel fordel for brugere, der aktivt sporer adresser og kontrakter, men ikke ønsker at bruge mere på transkriptionsomkostninger. Watching Service er bedre end løsninger, der tilbydes af konkurrenter, som har lavere grænser og begrænsede funktioner.

Løsningen er praktisk for Ethereum-brugere og tokenholdere, der er interesserede i at oprette alarmer, spore adresser og tokenkontrakter afhængigt af deres forskellige behov.

ethplorer

Watching Service har flere funktioner, herunder brugerdefineret e-mail og Telegram-meddelelser om transaktioner til eller fra en valgt adresse eller token-kontrakter. Brugere kan også forbedre tjenesten for at oprette et filter til indgående og udgående transaktioner bundet til en overvåget adresse eller adresse. 

Ethereum er den førende intelligente entreprenørplatform med tusindvis af projekter, der lanceres hver dag. Der er mere end 200.000 tokens. Ud af dette handles over 2.600 tokens med en samlet markedsværdi på 104 milliarder dollars CoinMarketCap på den ene eller anden måde. Det Ethplorer-widget, i realtid viser dette tal. Et flertal er baseret i Ethereum og udnytter det pulserende økosystem til at udnytte værdi, mens de bygger løsninger til at løse forskellige virkelige problemer.

Trin for trin guide til, hvordan du aktiverer meddelelser

Overvågningstjenestens fleksibilitet og dens håndfrihed betyder også, at der er forskellige måder at oprette underretninger på. Her er tre måder, hvordan det kan gøres:

 1. Fra din Ethplorer skal du åbne den tokenkontrakt eller adresse, du vil spore. Klik derefter på knappen “Watch”, og vælg, om du vil modtage underretninger i e-mail eller Telegram.

Eller,

 2. På enhver Ethplorer-side, der indeholder tokenkontrakten eller -adressen, skal du holde musen over den og et øjeikon vises. Klik på den og tilføj kontrakten eller adressen til din overvågningsliste.

Eller,

 3. Naviger til din profilside, og vælg fanen “Mine adresser / txs”, hvor du til højre ser linket “tilføj adresse”. Klik på den og tilføj enhver token-kontrakt eller adresse til din overvågningsliste.

Indtjeningsledelse

Det kan være kedeligt for forhandlere, investorer og udviklere, der er involveret i Ethereum, at spore flere projekter samtidigt. Watching Service-lanceringen er også rettidig. Det kommer, når institutioner nøje overvåger Ethereum og dets projekter og dimensionerer dem for mulige kapitalindskud.

Registreret Ethplorer kan nu bruge værktøjet til at spore transaktioner fra eller til adresser eller interessekontrakter. Når det bruges sammen med andre platformværktøjer, som f.eks. Tagging-funktionen, kan en bruger nemt overvåge betalinger sendt til en adresse eller endda overvåge lufttryk eller influencer-kontoaktivitet. 

ethplorer

Dette er nyttigt, især for udviklere eller endda forhandlere, der modtager deres betalinger i ERC-20-tokens. I stedet for manuelt at opdatere din opdagelsesrejsende, der er ivrig efter at kende status for din transaktion, kan brugerne føje deres adresse til “overvågningslisten”. 

Når betalingen er modtaget, sendes en meddelelse straks til brugerens Telegram-håndtag eller den angivne e-mail-adresse. Brugere kan også skelne mellem transaktioner ved hjælp af tagging-funktionen og identificere kilden til midlerne, det sendte beløb og tidspunktet for bekræftelse.

Sikring af fonde

Watching Service er også vigtig af sikkerhedsmæssige årsager. 

Over tid har nogle af de førende ERC-20-baserede tokens fået trækkraft og er kumulativt mere værdifulde end ETH. Projekter som Chainlink, Synthetix, Uniswap og de fleste DeFi-projekter er værdifulde og har høje markedsværdier. Deres stigende værdiansættelse gør dem til et mål. 

Brugere kan derfor blive ofre for phishing-angreb eller ved et uheld miste deres private nøgler. Adresseindehaveren kan i næsten realtid modtage meddelelser om udgående transaktioner. 

Da alle meddelelser næsten er øjeblikkelige, er det muligt at reagere på uautoriserede transaktioner, hvilket forhindrer agenter i at slette rene saldoer af en adresse og holde midlerne sikre.

Investeringsforvaltning

Investorer kan også bruge Watching Service til at overvåge adresserne på et projekt. 

Værktøjet kan udsende advarsler, når tokens distribueres, hvilket giver mulighed for rettidig indsamling foran masserne. Ethereum har lav kapacitet. Populære lufttrafik fører ofte til en slagsmål, der får netværket til at overbelastes, hvilket fører til høje gasafgifter. Brug af Watching Service giver brugerne mulighed for at komme videre, kræve deres tokens, før gebyrene stiger. 

Handlende, der følger investorer, kan også filtrere skrammel ud ved at overvåge poserne med førende influencere og rådgivere. Dette kan gøres ved at deaktivere underretning uden priser, holde distraktion og unødvendigt snak.

ethplorer

For at lette sporing kan deres adresser tagges og føjes til overvågningslisten. Når der er bevægelse til enten en udveksling eller en bytteprotokol som Uniswap, udsender Watching Service et signal.

Watching Service supplerer Bulk API-skærmen. Værktøjet blev lanceret i slutningen af ​​november 2020 og kan samtidigt spore millioner af adresser og porteføljer. Med stigende DeFi-værdiansættelse og Den stigende popularitet af DeFi frigiver Ethplorer værktøjer til at betjene sin kundebase og afrunder al sin Ethereum-relaterede aktivitet ét sted.

Ansvarsfraskrivelse: Foretag din egen forskning relateret til den promoverede virksomhed eller nogen af ​​dens tilknyttede selskaber eller tjenester nævnt i artiklen. Coingape.com har ikke noget ansvar for din skade eller tab.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me