PR: Sådan bruges DYP til at tjene store DeFi-ROI’er

Når det kommer til at sikre sunde ROI’er på DeFi-markedet, handler det om hvilken platform du vælger og dens egenskaber. Som for sent har der været en eksplosion i DeFi-aktiviteter. DeFi, eller decentraliseret finansiering, er et udtryk, der er opfundet for at beskrive handlingen med at konvertere traditionelle centraliserede finansielle tjenester til blockchain. Det spændende ved DeFi er, at det giver brugerne en række nye muligheder. 

Investorer har talt, og de handler om DeFi-revolution. Brugere nyder muligheden for at tjene renter og andre afkast uden behov for at handle deres aktiver. DeFi-tjenester dækker en bred vifte af funktioner i dag. Derudover er ikke alle DeFi-platforme skabt ens. Markedet har allerede set sin andel af svindlere. 

For at beskytte din hårdt tjente kryptokurrency skal du holde fast ved projekter, der er velrenommerede i sektoren. Log aldrig på en DeFi-platform, der lover dig latterlige udbetalinger. Disse platforme er normalt svindlere, der forsøger at drage fordel af nye investorers FOMO (frygt for at gå glip af). Disse bekymringer stiger, når prisen på kryptokurver stiger. 

Heldigvis er der også platforme på markedet, der fortjener ros for deres sikkerhed, stabilitet og enestående tilgang til nogle af de problemer, som DeFi-sektoren står over for i øjeblikket. DeFi Yield Protocol (DYP) er det perfekte eksempel på en sådan virksomhed. DYP søger at give investorer flere muligheder og sikkerhed end tidlige platforme. Sådan fungerer DYP. 

Hvordan fungerer DYP.Finance?

DYP er bygget oven på verdens største Dapp-blockchain, Ethereum. Som en Ethereum-baseret platform har DYP-brugere maksimal interoperabilitet på markedet. Du kan gemme dine DYP-tokens på enhver ERC-20-kompatibel tegnebog. Du kan også bruge dine tokens i andre DeFi-platforme, der understøtter disse unikke finansielle instrumenter. DYP blev oprindeligt bygget ved hjælp af programmeringssprogene HTML5, CSS3, Bootstrap og Solidity.

 DYP.Finance giver reelle fordele for brugerne

DYP introducerer flere seje funktioner, der hjælper med at øge dit afkast. Dette næste generations deflationsmæssige DeFi-økosystem giver dig en let at navigere grænseflade. Herfra kan nye brugere nemt finde de mest nyttige funktioner på platformen. Især DYP leverer protokoller til staking, minedrift og udbytteopdræt til offentligheden.

 DYP minedrift pool

DYP-minedrift er en af ​​netværkets mest populære funktioner. Minedrift giver grupper af minearbejdere mulighed for at arbejde sammen for at tilføje blokke til blockchain. Disse netværk giver flere genererende klienter muligheden for at bidrage til genereringen af ​​en blok. Belønningerne fordeles derefter mellem alle bidragende medlemmer af puljen baseret på deres beregningsmæssige deltagelse.

Solo vs. puljer

Det er vigtigt, at minepuljer udgør de bedste chancer for at udvinde en blok. Til sammenligning, solo-minedrift, kan det tage over et år, før du finder en blok. Denne tidsforsinkelse kan være endnu længere, afhængigt af din minedrift. Puljer sikrer, at du får en stabil og forudsigelig ROI for din indsats.

DYP-minedriftspoolmedlemmer har også nogle ekstra fordele. Specifikt belønnes disse brugere månedligt med en 10% bonus fra poolens ETH-månedlige indkomst. På denne måde maksimerer DYP-brugere deres minearbejdsindsats og ser højere belønninger for deres deltagelse i puljen end tidligere minedriftstrukturer.

Fordele ved minepuljer

Der er mange fordele ved at deltage i en minedrift. For det første er der langt mindre opstartsomkostninger forbundet med minedrift fra en pool. Der er ikke et behov for dig at gå ud og købe en dyr minedrift. Hvis du køber en kraftig rig, kan du også bruge den til at deltage i minepuljen.

Den nuværende markedsstandard er ASIC (applikationsspecifik integreret chip) minerigge. Disse enheder kan køre et par tusinde dollars og er utroligt strøm-sultne. Af denne grund søger de fleste minearbejdere steder med vedvarende eller kraftigt nedsatte elomkostninger. 

Yield Farming

Yield farming er en anden spændende funktion, som brugerne får adgang til, når de logger på DYP. DYP-udbytte håndteres af automatiserede afkastkontrakter i DYP-økosystemet. Platformen understøtter i øjeblikket udbytteopdræt af disse aktiver: 

  • DYP / ETH
  • DYP / USDC
  • DYP / USDT
  • DYP / WBTC 

Protokoller med udbytteopdræt gør det let for nye brugere at sikre afkast. I modsætning til handel er afkastopdræt en bedre mulighed for den gennemsnitlige bruger. Der er langt mindre volatilitet og overraskelser. Derudover betales dine belønninger automatisk via smarte kontrakter. På denne måde er der ikke behov for menneskelig indblanding, der kan forsinke din indtjening.

Styring

Hele DYP-netværket bruger en unik styringsstruktur designet til at give brugerne mere kontrol i netværksretningen. Som med de fleste DeFi-platforme kan du holde netværkets styringstoken, i dette tilfælde DYP, for at få mere indflydelse på afstemningsprocessen. I DYP-økosystemet går styringsmekanismen et skridt fremad. Det giver brugerne mulighed for at beslutte, hvad de skal gøre med yderligere DYP-tokens, der er tilbage fra netværkets anti-manipulationsprotokol.

Anti Manipulation

DYP’s udvikler strakte sig meget for at skabe en platform, der var fri for hvalinterferens. For at udføre denne opgave konverterer netværket automatisk et sæt antal DYP til ETH dagligt. Denne konvertering reducerer den cirkulerende forsyning af DYP på markedet og hjælper med at holde tokens værdi værdsat. Derudover udbetales alle DeFi-belønninger i ETH direkte i stedet for netværkets styringstoken som med konkurrencen.

DYP – Tag din investering op

At forstå, hvordan du bruger DYPs netværk til at maksimere dine ROI’er, er en glimrende måde at opnå mere succes i din investeringsstrategi. Deflationsprotokoller er stigende i DeFi-samfundet. Imidlertid tilbyder ingen af ​​disse platforme noget så inkluderende og avanceret som de muligheder, DYP bringer til bordet. Af denne grund, DYP brugerne er sikker på at nyde en rentabel oplevelse, når de bruger denne unikke protokol til at fremme deres investeringsstrategi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me