Ripple lancerer et andet produkt for at tackle ineffektivitet og høje gebyrer i grænseoverskridende betalinger

reklame Phemex

Da vedtagelsen af ​​Ripple-baserede løsninger øges blandt banker og finansielle institutioner, udvikler Ripple nu og tilpasser produkter, der leverer løsninger på specifikke problemer i visse finansielle institutioner eller en specifik for regionen. Den nylige tilføjelse til denne liste er “multi-hop” -funktionen, der forsøger at give en løsning til regioner i verden, hvor grænseoverskridende betalinger er ineffektive og plaget med høje gebyrer.

Ripples “multi-hop”: en løsning for mindre finansielle institutioner til at øge likviditeten

Ripple, der nu er partner for alle førende finansielle institutioner over hele kloden, forstår det godt, at ineffektiv styring af global likviditet er den største hindring for grænseoverskridende betalinger i alle regioner over hele verden. Det erkender også det faktum, at visse regioner i verden som den sydøstasiatiske region i vid udstrækning er blevet underbetjent af korrespondentbank, der vanskeliggør grænseoverskridende betalinger på trods af de bedste teknologier, som Ripple kan levere. For at tackle denne situation og for at udvide sin kundebase til områder, der står over for problemer som disse, har Ripple introduceret en ny produktfunktion kaldet “multi-hop”. Denne nye funktion giver nu mindre finansielle institutioner mulighed for at afvikle friktionsløse betalinger på vegne af andre finansielle institutioner på netværket.

“Multi-hop” eliminerer også behovet for en direkte en-til-en forbindelse (eller bilateralt forhold) mellem finansielle institutioner for at afvikle en betaling. Brug af multi-hop vil være i stand til at modtage og videresende en betaling uden et bilateralt forhold mellem ophavsmanden og modtagerinstitutionerne.  

Manglende standardintegration for regionale grænseoverskridende betalinger kræver i øjeblikket dyre løsninger. Nabolande, der er afhængige af korrespondentbanksystemet, skal først konvertere valuta til amerikanske dollars og derefter afregne på tværs af flere korrespondentbanker, før de endelig ombyttes til den valuta, der anvendes på den begunstigede institution. Denne besværlige proces kræver mange gebyrer, herunder to sæt udenlandsk valuta.

Den første bank, der bruger dette produkt, er Siam Commercial Bank (SCB), der til trods for at være en af ​​de største banker i ASEAN eller den sydøstasiatiske region, står over for korrespondentbank med sine nabolande regionale lande. SCB er den ældste og den fjerde største kommercielle bank med hensyn til samlede aktiver, indskud og lån. Forståelse for skiftende tider vedtager banken digitalisering og planlægger at reducere sine filialnetværk 1.154 filialer til 400 filialer inden 2020. Den har også 108 valutakiosker og 9.142 ATM-netværk.

Pressemeddelelsen angiver også fordelene, multi-hop kan give SCB og ASEAN-regionen. Det citerer

”Med multi-hop kan finansielle institutioner oprette forbindelse direkte til SCB, som kan afvikle og udbetale i hele regionen uden at bytte valuta flere gange og tilføje tunge gebyrer. Resultatet er en problemfri betalingsoplevelse ind og ud af ASEAN-regionen. For mindre finansielle institutioner, som tidligere ikke har haft mulighed for at foretage betalinger til ASEAN, vil multi-hop demokratisere adgangen til disse lande og gøre betalinger lettere, uanset betalingsstørrelse eller deres finansielle instituts likviditetspulje. “

Læs også: Ripple Ready to make a Enorm Impact with Highly-anticipated Swell Event

Multi-hop kan være en stor hjælp for SMV-sektoren – og også føje til Ripples rækkevidde

Da denne nye produktfunktion reducerer gebyrerne markant, demokratiserer adgangen til lande og gør betalinger lettere, uanset betalingsstørrelse eller deres finansieringsinstitutions likviditetspulje. Ville SMV-sektoren være den største modtager af dette produkt. I øjeblikket, med traditionel bankvirksomhed, er processen med grænseoverskridende betalinger besværlig (som forklaret i ovenstående afsnit) og kræver adskillige gebyrer, herunder to sæt udenlandsk valuta og efterlader SMV’erne med ringe eller ingen støtte til betalinger med lav værdi som små og mellemstore virksomheder (SMV’er) skal skabe.

Hvis SMV’er kan udnytte dette produkt godt i ASEAN, vil det også formere Ripples rækkevidde og vedtagelse, da SMV’er er en spirende sektor i ASEAN og anslås at være ansvarlige for op til 60 procent af beskæftigelsen i udviklingslandene, men dette antal menes at være så højt som 70 procent i ASEAN-lande.

Vil “multi-hop” -funktionen hjælpe Ripple med at få klienter i områder som ASEAN? Fortæl os dine synspunkter om det samme.

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me