Stratis bringer Blockchain som en service til alle virksomheder via sin C # Native Platform

reklame Phemex

7. januar 2021, London, Storbritannien – Stratis blev oprettet til et simpelt formål – at give virksomheder blockchain as a service (BaaS) -løsninger, der er designet til at implementere kompleks blockchain-arkitektur inden for almindelige kodningssprog, der bruges af hverdagslige virksomheder væk fra kryptoniche. 

Det gør det gennem skyløsninger, understøttelse af C # og.NET-applikationsopbygning sammen med værktøjstilpasning via open source-protokollen. Resultatet af dette? Stratis låser op for blockchain-teknologi til mainstream-virksomheder og låser op for mainstream-markedet for blockchain-industrien – To kraftige kombinationer.

Virksomheder, der er afhængige af Stratis-værktøjssættet, får adgang til en billigere og mindre kompleks blockchain-opbygningsramme. Virksomheder har ikke længere brug for at købe og administrere deres egne fulde noder, og de har heller ikke brug for at opbygge en blockchain-infrastruktur fra bunden – Noget, der er niche og repræsenterer en enorm adgangsbarriere ved installationsomkostninger for alle undtagen de største virksomheder. Desuden vil virksomheder, der har brug for smart kontraktsupport, være glade for at finde ud af, at Stratis understøtter virtuelle maskiner via Microsofts Azure cloud-platform.

Stratis – skræddersyet med perfektion

Stratis har flere nøgleværdier, der gør det til et optimalt valg til blockchain-operationer – decentralisering, privatliv, skalerbarhed, praktisk, tilgængelighed, pålidelighed, sikkerhed og ydeevne. For bedre at forstå dette kører Stratis-blockchains et antal skybaserede fulde noder, så decentralisering er sikret. Privatliv garanteres – gennem kryptografisk kryptering forbliver alle transaktioner og kommunikation privat. Stratis er også interesseret i at tilvejebringe en tilpasningsbar grad af skalerbarhed, der opnås ved hjælp af intuitiv sidekædeanvendelse. 

Virksomheder, der ønsker at udnytte kraften i smarte kontrakter, skal vide det Stratis er den eneste platform, der understøtter C # -udførelse, så udviklere effektivt kan kode selvhåndhævende programmer ved hjælp af deres eksisterende udviklingsværktøjer og eksisterende viden om et rigt og alsidigt programmeringssprog. Stratis arbejder også på at lette krydskædekommunikation mellem kontrakter, der kører inden for Stratis ‘økosystem, og dem, der er implementeret på Ethereum-blockchain, hvilket øger deres egnethed til nutidens sammenkoblede verden.

STRAX Byt på Binance

I September 2020, teamet introducerede STRAX, en mere kraftfuld protokol designet til fejlfrit at integrere i platformens eksisterende forretningsmodel. Tidligere prægede STRAT-tokens er blevet byttet til STRAX-tokens på en 1: 1 basis via Binance. Efter skiftet introducerer Stratis en række andre avancerede funktioner, såsom STRAX SideChain, Stratis InterFlux, SegWit support, koldstaking, DeFi-appbiblioteket, IoT-udviklingsværktøjer og mange andre. 

Da STRAX er baseret på proof-of-stake-konsensusmekanismen, kan netværksdeltagere modtage tokenbaserede belønninger til gengæld for at indsætte deres STRAX-tokens. Stratis er godt klar over de sikkerhedsrisici, der opstår ved opbevaring af varm tegnebog, så holdet har besluttet at bruge koldspil for ideel tokensikkerhed.  

2021 – Året for Stratis & BaaS 

I Q1 2021, Stratis vil starte Enhedsudviklingssæt (tillader integration af NFT’er og decentrale identiteter i spiløkosystemet), DeFi-softwarebibliotek (et katalog over C # standardiserede smarte kontrakter), Stratis DAO (et middel til finansiering af næste generations udvikling via afstemning), Stratis-systemkontrakter (introduktion af on-chain logik og forenkling af brugerdrevne processer) og mobil tegnebog med token support (understøttende tokens udstedt på Cirrus Sidechain). 

I 2. kvartal 2021 lancerer Stratis Python-udviklingssæt (giver Python-kodere mulighed for at bygge videre på Stratis), IoT-udviklingssæt (beregnet til at introducere Stratis-løsninger til IoT-hardware), a ny version af Proof-of-Stake (kan prale af forbedret sikkerhed og yderligere funktioner), Stratis Orakler (et distribueret middel til at få adgang til off-chain-data) og Dex Mobile Support (tillader mobilhandel med SRC20-tokens). 

I 4. kvartal 2020 lancerede Stratis Ethereum-interoperabilitet (kendt som InterFlux, som muliggjorde brugen af ​​indpakket STRAX-tokens i Ethereum-kæden) sammen med STO & Digital Asset Platform (leverer de nødvendige værktøjer til at styre token-tilbud).

Da der skete så meget sidste år og så meget i horisonten, ser 2021 ud som et lovende år for Stratis. Klik her for at Find ud af mere om hvordan Stratis ændrer verden en blockchain ad gangen.

Følg Stratis på Twitter – https://twitter.com/stratisplatform

Deltag i Stratis Developer Academy – https://academy.stratisplatform.com/

Tjek Stratis på GitHub – https://github.com/stratisproject

Læs de seneste Stratis-nyheder – https://www.stratisplatform.com/news/

Mediekontaktoplysninger

Kontakt navn: Bitcoin PR Buzz Press Team

Kontakt Email: [e-mail beskyttet]

Stratis Group LTD er kilden til dette indhold. Denne pressemeddelelse er kun til orientering. Oplysningerne udgør ikke investeringsrådgivning eller et tilbud om at investere. Virtuel valuta er ikke lovligt betalingsmiddel, støttes ikke af regeringen, og konti og værdisaldoer er ikke underlagt forbrugerbeskyttelse.

Om Bitcoin PR Buzz: Bitcoin PR Buzz har stolt betjent krypto-pressemeddelelsens distributionsbehov for blockchain-startups til over 8 år. Få din Distribution af Bitcoin pressemeddelelse i dag.

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me