Sådan handles Bitcoin CFD’er?

Cryptocurrency er en af ​​de seneste tilføjelser til markedet for markedshandel. Deres ustabile karakter og betydelige mediedækning har gjort dem til et øjeblikkeligt hit blandt daghandlere og serieinvestorer. Inden for deres korte eksistens fik mønter som Bitcoin, Ethereum og Litecoin trækkraft på tværs af globale markeder og handles i dag gennem forskellige finansielle instrumenter.

Bitcoin CFD’er er et af de mest populære investeringsinstrumenter, og er tilgængelige på tværs Bitcoin handelsplatforme. Hvis du vil lære mere hvordan CFD fungerer og lære at handle med CFD du kan læse ultimativ guide til CFD-handel realiseret af Cryptimi.

Hvad er Bitcoin CFD’er?

En kontrakt for forskel (CFD) er en omsættelig aftale, der giver investorer mulighed for at investere i et underliggende aktiv uden faktisk at eje og opbevare aktivet. CFD’er er blot et af flere afledte finansielle instrumenter og er især populære blandt aktiver, der oplever stor volatilitet.

I nogle tilfælde bruges CFD’er faktisk til i sidste ende at købe det underliggende aktiv, hvilket muliggør afdækning af risiko. Imidlertid er størstedelen af ​​CFD’er, der handles på åbne markeder, rent spekulative.

Bitcoin CFD’er er bare en anden variant af dette finansielle instrument. Ved at købe og sælge kontrakter snarere end mønter, handlende er i stand til at behandle transaktioner hurtigere og billigere. Desuden behøver de ikke bekymre sig om sikkert at sikre deres mønter i tegnebøger indtil de er solgt.

Desuden ved at vælge invester i Bitcoin CFD’er, investorer er i stand til at kort sælge kryptokurver, hvis de tror, ​​at deres pris vil falde i fremtiden. Størstedelen af Bitcoin handelsplatforme endda give gearing, når CFD-handel, gør det muligt for dig at åbne større positioner, end din kapital tillader.

Sådan handles Bitcoin CFD’er i 4 nemme trin

Forskellige Bitcoin-handelsplatforme kræver, at du følger specifikke instruktioner for at invester i Bitcoin CFD’er. Imidlertid, mens hver platform fungerer forskelligt, er de generelle trin, du vil tage, ens.

  1. Åbn en handelskonto – Før du kan begynde at handle, skal du registrere og bekræfte din handelskonto. Afhængigt af dit bopælsland og handelsvolumen kan du blive bedt om at fremvise identifikationsdokumenter og andre personlige oplysninger. Anerkendte Bitcoin-handelsplatforme kræver disse detaljer for at overholde Know Your Customer (KYC) regulering og bedste praksis.
  2. Indsæt dine midler – For at køb dine Bitcoin CFD’er, du skal først indbetale penge på din konto. Endnu en gang varierer betalingsmulighederne meget mellem platforme, men du vil normalt være i stand til at vælge mellem kort-, bankoverførsel- og eWallet-betalinger. Nogle af de bedste websteder, herunder eToro handelsplatform, understøtter en bred vifte af betalingsmetoder, der inkluderer PayPal og mobilbetalinger.
  3. Vælg aktivet / parret – Gå gennem platformens understøttede aktiver, og beslut, hvilken eller hvilke du vil handle. Hvert aktiv kan have sine egne handelsrestriktioner, såsom en volumengrænse.
  4. Beslut om du skal gå lang eller kort – Handel med Bitcoin CFD’er betyder, at du enten kan gå længe, ​​hvis du mener, at prisen vil stige efter dit køb, eller gå kort, hvis du mener, at den vil falde. Dette er en af ​​de bedste funktioner ved handel med Bitcoin CFD’er – du kan tjene både når markederne stiger og også når de falder.

Før du tager af sted handel med Bitcoin CFD’er det er en god ide at gøre brug af uddannelsesmæssige ressourcer tilgængelige på de bedste handelsplatforme. Afhængigt af den bestemte platform vil du kunne få adgang til demo-konti, kortlægnings- og analyseværktøjer til historiske data og endda videotutorials.

Bedste Bitcoin-handelsplatforme

Selvom der er flere Bitcoin-handelsplatforme på Internettet, er der en håndfuld, der skiller sig ud over resten.

eToro

eToro er et globalt CFD-handelsplatform som har eksisteret længe før oprettelsen af Bitcoin CFD’er. Ved hjælp af en platform kan du handle på en række markeder ved hjælp af flere instrumenter, og deres gebyrer er også meget klare. Bortset fra at støtte et bredt udvalg af mønter, der kan omsættes, har eToro handelsplatform lader dig automatisk kopiere vellykkede forhandlere og dermed drage fordel af deres ekspertise. Platformen er meget nem at bruge og tilgængelig på mobil, mens eToro-koncernen og dens datterselskaber er reguleret i flere jurisdiktioner over hele verden.

Plus500

Som en handelsplatform, der udelukkende tilbyder CFD’er, er Plus500’s platform udelukkende designet til at imødekomme CFD-handlende. Før du handler med rigtige penge, giver Plus500 dig mulighed for at teste dine strategier ved hjælp af en demo-konto. Platformen leverer også omfattende historiske og uddannelsesmæssige data til at lære dig hvordan man handler Bitcoin CFD’er. Plus500 tilbyder en konkurrencedygtig og gennemsigtig gebyrstruktur og accepterer en række betalingsmetoder, herunder PayPal.

AvaTrade

En anden stor Bitcoin handelsplatform hvis du ønsker at investere på farten er AvaTrade. Tilgængelig på tværs af mobile enheder og understøtter alle større operativsystemer, giver AvaTrade-handelsplatformen dig adgang til nogle af de mest populære cryptocurrency CFD’er. Den regulerede platform tilbyder også en bekvem demo-konto og giver dig adgang til hjælp og support sektioner, hvor du kan lære at handle med Bitcoin CFD’er og se historiske data for understøttede mønter.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me