Crypto News Flash: Bitcoin, Ethereum, XRP, EOS, Stellar, IOTA og Tron styrer markedet

reklame Phemex

Kryptomarkedet nyder gevinster, da Bitcoin-tyre føler spændingen, Ethereum er tæt på at røre $ 300 og XRP klar til $ 0,40, mens EOS stiger med 18%, Stellar får rampelyset, IOTA stiger med den virkelige verdens adoption og Tron kun en dag væk fra at blive mere magtfuld.

Bitcoin [BTC] tyre føler spændingen

Kryptokongen, Bitcoin er alt sammen gearet, da BTC-prisen rammer 7.195 $ i dag. På pressetiden har Bitcoin udvekslet hænder til $ 7.097. I betragtning af det faktum, at bitcoin-hash-hastigheden stiger i et hurtigt tempo, og eksperter, der forudsiger, at det vil ramme en ny top som et resultat, kan tyre forventes at forlænge deres ophold på markedet yderligere.

bitcoinKilde: Tradingview.com

En række positive nyheder fremmer markedet fremad, nemlig: Afvisning af Bitcoin ETF’er bliver gennemgået, shorts bliver afvist, mens længes efter at tage forsædet, og institutionelle investorer vender sig til krypto. For ikke at nævne det faktum, at Bitcoin-bevidsthed og adoption også har været stigende.

Bitcoin-tyre driver altcoins fremad, da et flertal af mønterne er i det grønne, mens nogle få registrerer betydelige gevinster. Dette har BTC-dominans taget et lille skridt tilbage på 52,6%.

Ethereum [ETH] genert for at røre $ 300

Elon Musk vil have noget ETH!

Nå, ikke rigtig, men det har været en af ​​de hotteste nyheder blandt kryptoindustrien i dag, da Tesla-medstifter og administrerende direktør delte dette med sin Tweet. Her er hvad der nøjagtigt gik ned:

På dette tidspunkt vil jeg have ETH, selvom det er en fidus

– Elon Musk (@elonmusk) 28. august 2018

I mellemtiden får Ethereum et gennembrud i landbrugsindustrien, da Moskva-regeringen arbejder på et system, der grundlæggende vil allokere handelssteder til landmænd.

Når det kommer til pris, har Ethereum fået den korte ende af pinden, da den kæmper for at gøre det til $ 300. Selvom ETH stadig har en måde at nå dette mærke på, da det i øjeblikket ligger på $ 295 med gevinster på 2,67%.

ethereumKilde: Tradingview.com

Læs også: Institutionel interesse sprænger i sømmen, Bitcoin & Altcoins ruller det røde tæppe ud

XRP klar til $ 0,40 & meget mere

En af de mest aktive kryptokurver og samfund, XRP er næsten altid i nyhederne. Det er måske ikke sandt for sin pris, men bestemt for dets partnerskaber og udvikling.

For nylig har der været en integration mellem COIL og XRP Tip Bot gennem ILP, der giver brugerne mulighed for at “streame” betalinger i XRP.

Ved $ 0,348 har XRP opnået gevinster de sidste par dage og steg konstant. Tyrerne ser ud til at have været vild med verdens 3. største kryptokurrency, da det ser ud til et breakout.

xrpKilde: Tradingview.com

EOS-raket ved at stige over 18%

For et par dage tilbage kom EOS endnu en gang til nyhederne, fordi RAM-priserne steg enormt. Imidlertid, Dan Larimer, CTO var hurtig til at dele måder for at forhindre RAM-udnyttelse og yderligere frigivelsen af ​​EOS 1.2.3 tog sig af situationen.

Blandt de 50 bedste kryptokurver er EOS den eneste med tocifrede gevinster. Verdens 5. største kryptokurrency nyder betydelige gevinster, da den tager en stigning på 18,61%. I skrivende stund har EOS siddet på $ 6,44, mens den styrede handelsvolumenet på over 800 millioner dollars.

EOSKilde: Coinmarketcap.com

Stjerner [XLM], der brummer

I de sidste par måneder har Stellar været i rampelyset. For nylig lavede det en rekord med 1 million kontoregistrering. Denne kryptovaluta har gjort et betydeligt fremskridt mod sit mål om at blive den bedste platform for grænseoverskridende betalinger.

Med en 1,18 procent opadgående bevægelse kører Stellar til $ 0,233. På 6. rang har XLM en lang vej at gå.

FantastiskKilde: Coinmarketcap.com

IOTA [MIOTA] fremstiller den virkelige verden

IOTA er en af ​​de kryptokurver, der ikke kun arbejder på vedtagelse i den virkelige verden, men også får det til at ske. Med sit partnerskab med Volkswagen blandt en række andre som delt af Redditor Cullen11 nedenfor ser IOTA mod en lys fremtid.

Med hensyn til prisen er IOTA i øjeblikket steget med over 9% til $ 0,774 og har været i stigende træk i den sidste uge.

iotaKilde: Coinmarketcap.com

Tron [TRX] tæller dage til at blive mere magtfuld

Med Tron Virtual Machine-lancering her, den 30. august, er Tron klar til at tage endnu et skridt mod en stærk tilstedeværelse på markedet. For nylig blev Tron noteret på KuCoin-børs, blev tilgængelig på hollandsk børs IcoCryptex.io, og Tron-appen gik live i Apple Store.

tronKilde: Coinmarketcap.com

Det sidste syv-dages diagram for Tron har været på en konstant opadgående bevægelse med TRX i øjeblikket på $ 0,026.

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me