Forex-signaalit Yhdysvaltain istuntoseloste, 6. syyskuuta – Yhdysvaltain työllisyysraportti on positiivinen, mutta USD kääntyy vielä enemmän

Markkinat olivat melko hiljaisia ​​tänään Euroopan istunnon aikana, vaikka saattoi tuntua, että turvasatamissa oli edelleen paineita, kuten ne ovat olleet suurimman osan viikosta. Tunnelma on parantunut tällä viikolla Kiinan ja Yhdysvaltojen pehmeämmillä sävyillä, minkä seurauksena kulta ja JPY muuttuivat laskeviksi, kun taas riskivarat, kuten hyödykedollarit, ovat kääntyneet melko nousuun. Kuulimme tänään Kudlow’n kommentteja sanomalla, että Yhdysvallat ja Kiina aloittavat kauppaneuvottelut lokakuussa, mikä paransi ilmapiiriä edelleen ja lähetti riskivaroja uudelle nousulle..

Mutta tärkeimmät tapahtumat olivat Yhdysvaltojen ja Kanadan työllisyysraporttien julkaiseminen. Työttömyysaste pysyi muuttumattomana Candassa 5,7 prosentissa mutta uudet työpaikat nousivat paljon odotettua korkeammalle, mikä muutti CAD: n nousuun. Yhdysvalloissa työttömyysaste pysyi ennallaan samoin kuin 3,7%, kun taas osallistumisaste nousi 2 prosenttiyksikköä. Se on positiivinen asia, koska työttömyys olisi menettänyt 2 pistettä, jos osallistumisaste olisi pysynyt muuttumattomana. Ansiot ylittivät myös odotukset, mutta kauppiaat keskittyivät enemmän uusiin työpaikkoihin, jotka menettivät odotukset. he korottivat 130k viime kuukaudessa, mutta se ei tyydyttänyt USD-kauppiaita ja yksityisten palkanlaskijoiden pehmeä nousu riitti muuttamaan USD: n entistä laskevammaksi.

Euroopan istunto

 • Saksan teollisuustuotanto – eilen tehtaiden tilaus laski Saksassa elokuussa, kun niiden määrä oli -2,7%. Tänään teollisuustuotannon odotettiin kasvavan 0,4%, mutta se oli negatiivinen ja laski sen sijaan 0,6%. Tämä on kolmas lasku viimeisen neljän kuukauden aikana, joten asiat pahenevat Saksassa parantamisen sijaan.
 • Italian vähittäismyynti – Viime kuussa julkaistu vähittäismyyntiraportti osoitti kesäkuussa hienoa 1,9%: n nousua, joka oli vaikuttava kolmen negatiivisen kuukauden jälkeen. Tämän päivän raportin odotettiin kasvavan 0,4% heinäkuussa, mutta sen sijaan tulos oli negatiivinen, mikä osoitti 0,5%: n laskua kyseiselle kuukaudelle.
 • Euroalueen lopullinen BKT – Toisen vuosineljänneksen alkuperäinen BKT-lukema oli 0,2 prosenttia, ja sen odotettiin pysyvän muuttumattomana tänään viimeisessä käsittelyssä. Se pysyi ennallaan 0,2% QoQ: ssa, mutta YoY: n BKT tarkistettiin korkeammaksi 1,1%: sta 1,2%: iin. Myös työllisyyden muutoksen lopullinen lukema säilyi ennallaan 0,2 prosentissa toisen vuosineljänneksen aikana.
 • Boris Johnson on varma saamaan tarjouksen – Yhdistyneen kuningaskunnan pääministeri Boris Johnson sanoi aiemmin tänään menevänsä Brysseliin saadakseen sopimuksen. Isossa-Britanniassa ihmiset haluavat meidän pääsevän ja lähtevän 31. lokakuuta. Hän uskoo saavansa Brexit-sopimuksen EU: n lokakuun huippukokouksessa. Työvoimalla on oltava rohkeutta vaaleihin, eikä hän ole valmis harkitsemaan eroamistaan.

Yhdysvaltain istunto

 • Yhdysvaltain työllisyysraportti– Työttömyysaste pysyi ennallaan 3,7 prosentissa, vaikka osallistumisaste nousi 63,2 prosenttiin aikaisemmasta 63,0 prosentista, mikä on positiivinen merkki. Työttömyysaste olisi laskenut 2 prosenttiyksikköä, jos osallistumisaste ei nouse. Mutta elokuun muu kuin maatilojen palkanlaskenta oli odotettua pienempi 130K: lla odotettua 160K: ta vastaan.
 • Yhdysvaltain tulosraportti – Tuloksen odotettiin kasvavan 0,3% elokuussa. Tulot tulivat kuitenkin odotettua paremmin ja kasvoivat viime kuussa 0,4% verrattuna odotettuihin 0,3%. Myös keskimääräiset tuntipalkat YoY nousivat paremmin ja kasvoivat 3,2% vuotuisesti verrattuna odotettuihin 3,0%: iin. Aikaisemmat keskimääräiset tuntipalkat YoY korotettiin korkeammiksi 3,3%: iin kuin aiemmin 3,2%.
 • Kanadan tulosraportti – Työttömyysaste pysyi ennallaan 5,7 prosentissa, kuten Kanadassa odotettiin. Työllisyyden muutos tapahtui paljon odotettua paremmin, ja elokuussa kasvu oli 81,1 tuhatta, kun odotettavissa oli 18,9 tuhatta. Tämä uusien työpaikkojen nousu tapahtuu kahden negatiivisen kuukauden jälkeen, mikä on yllättänyt markkinat. Tuntipalkka oli 3,8% verrattuna arvioituun 4,5%: iin. Edellinen kuukausi oli 4,5%.
 • Kaupat näköpiirissä

Karhumainen USD / JPY

 • Päätrendi on edelleen nouseva H1-kaaviossa
 • Alempi vetovoima on valmis
 • 50 SMA tarjoaa tukea

Lasku pysähtyi 50 SMA: n kohdalla

USD / JPY on laskenut jo jonkin aikaa suuremmissa aikatauluissa. Mutta tällä viikolla tämä pari on kääntynyt nousuun, kun ilmapiiri on parantunut. USD on ollut heikko, mutta JPY on vielä heikompi. Vaikka näimme paluun alhaisemman aiemmin tänään Yhdysvaltain työllisyysraportin jälkeen, mutta lasku pysähtyi heti 50 SMA: n kohdalla (keltainen). Nyt tämä pari on melkein ylimitoitettu ja hinta alkaa pudota 50 SMA: sta, joten olemme nousevia tällä parilla. Menimme pitkään USD / JPY: hen jonkin aikaa sitten.

Tiivistettynä

Joten USD on kääntynyt jälleen laskusuuntaan Yhdysvaltain työllisyysraportin jälkeen, joka nojautui huomattavasti positiiviselle puolelle, erityisesti tuloille. Mutta painopiste oli odotettua heikompaa palkkasummassa, etenkin yksityisissä, mikä tarkoittaa, että USD sulkee heikot laskevassa pohjassa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me