Forex-signaler Amerikansk session Kort, 6. september – Amerikansk beskæftigelsesrapport kommer positivt, men USD bliver endnu mere bearish

Markederne var temmelig stille i dag under den europæiske session, selvom man kunne føle, at de sikre havne stadig var under pres, som de har været det meste af ugen. Stemningen er forbedret i denne uge på blødere toner fra Kina og USA, og som følge heraf blev guld og JPY bearish, mens risikovillige aktiver som råvaredollar er blevet ret bullish. Vi hørte nogle kommentarer fra Kudlow i dag og sagde, at USA og Kina vil tage handelsforhandlinger op i oktober, hvilket forbedrede stemningen yderligere og sendte risikovillige aktiver på endnu et bullish løb.

Men de vigtigste begivenheder i dag var frigivelsen af ​​de amerikanske og canadiske beskæftigelsesrapporter. Ledigheden forblev uændret i Canda på 5,7% men nye job sprang meget højere end forventet, hvilket gjorde CAD bullish. I USA er den arbejdsløsheden var uændret samt med 3,7%, mens deltagelsesgraden steg med 2 point. Det er en positiv ting, da ledighed ville have mistet 2 point, hvis deltagelsesgraden havde været uændret. Indtjeningen kom også over forventningerne, men handlende fokuserede mere på nye job, der gik glip af forventningerne. de sendte en stigning på 130.000 sidste måned, men det tilfredsstillede ikke USD-handlende, og blød stigning i private lønninger var nok til at gøre USD endnu mere baisse.

Den europæiske session

 • Tysk industriel produktion – i går så vi et stort fald i fabriksordren i Tyskland i august, da antallet blev -2,7%. I dag forventedes den industrielle produktion at stige med 0,4%, men den blev negativ og faldt i stedet med 0,6%. Dette er det tredje fald i de sidste fire måneder, så tingene bliver værre i Tyskland i stedet for at blive bedre.
 • Italienskt detailsalg – Rapporten om detailsalg, der blev offentliggjort i sidste måned, viste et pænt spring på 1,9% i juni, hvilket var imponerende efter tre negative måneder. Dagens rapport forventedes at vise en vækst på 0,4% i salget i juli, men den kom negativt i stedet og viste et fald på 0,5% for den måned.
 • Eurozonens endelige BNP – Den indledende BNP-aflæsning for 2. kvartal kom på 0,2%, og den forventedes at forblive uændret i den endelige behandling i dag. Det forblev uændret på 0,2% QoQ, men årets BNP blev revideret højere fra 1,1% til 1,2%. Den sidste aflæsning af beskæftigelsesændringen forblev også uændret på 0,2% i 2. kvartal.
 • Boris Johnson er selvsikker på at få en aftale – Den britiske premierminister Boris Johnson sagde tidligere i dag, at han skal til Bruxelles for at få en aftale. Folk i Storbritannien vil have os til at komme videre og forlade den 31. oktober. Han er overbevist om at få en Brexit-aftale på EU-topmødet i oktober. Labour skal have modet til at have valg, og han er ikke villig til at overveje at træde tilbage.

Den amerikanske session

 • Amerikansk beskæftigelsesrapport– Ledigheden var uændret 3,7% som forventet, selvom deltagelsesgraden steg til 63,2% fra 63,0% tidligere, hvilket er et positivt tegn. Arbejdsløsheden ville være faldet med 2 point, hvis deltagelsesgraden ikke steg. Men ikke-gårdsløn for august kom under forventningerne til 130K mod forventet 160K.
 • Amerikansk indtjeningsrapport – Indtjeningen forventes at være vokset med 0,3% i august. Men indtjeningen kom bedre end forventet og steg med 0,4% i sidste måned mod 0,3% forventet. Gennemsnitlig timeløn YoY kom også bedre og steg med 3,2% på årsbasis mod 3,0% forventet. Tidligere gennemsnitlig timeløn YoY blev revideret højere til 3,3% fra 3,2% tidligere.
 • Canadisk indtjeningsrapport – Arbejdsløsheden forblev uændret på 5,7% som forventet i Canada. Beskæftigelsesændring kom meget bedre end forventet og viste en stigning på 81,1 000 i august mod 18,9 tusind forventede. Dette spring i nye job kommer efter to negative måneder, hvilket har overrasket markedet. Timelønstaksten kom ind på 3,8% mod 4,5% estimeret. Den foregående måned stod på 4,5%.
 • Trades in Sight

Bearish USD / JPY

 • Hovedtendensen er stadig bullish på H1-diagrammet
 • Tilbagetrækningens nederste del er komplet
 • 50 SMA yder support

Faldet stoppede ved 50 SMA

USD / JPY har været bearish i nogen tid på større tidsrammer. Men denne uge er dette par blevet bullish, da stemningen er forbedret. USD har været svag, men JPY er endnu svagere. Selvom vi så en tilbagegang lavere tidligere i dag efter den amerikanske beskæftigelsesrapport, men faldet stoppede lige ved 50 SMA (gul). Nu er dette par næsten solgt, og prisen begynder at hoppe af 50 SMA, så vi er bullish på dette par. Vi gik længe med USD / JPY for et stykke tid siden.

Afslutningsvis

Så USD er blevet bearish igen efter den amerikanske beskæftigelsesrapport, som lænet sig væsentligt på den positive side, især indtjeningen. Men fokus var på lønningslisterne, der kom lidt svagere end forventet, især de private lønninger, hvilket betyder, at USD lukker de svage i en baisse position.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me