Hvorfor flere spillere vælger Tron over Ethereum

En 2019-undersøgelse af analysefirmaet Dapp Review viste verden, at $ 1,6 milliarder i aktivitet gik gennem Tron-netværket takket være de 432.000 brugere med en tegnebogadresse, der udvekslede værdi mellem hinanden. Hvad der er endnu mere fortællende er, at 64% af alle de decentrale applikationer, der findes på Tron-netværket på det tidspunkt, kun eksisterer for at lette spil. Nogle spil er så enkle som at give brugerne mulighed for at satse på digitale hundevæddeløb. Andre involverer mange flere funktioner, historier og gameplay-elementer og lover 100 gange en gamlers første indsats.

Uanset hvilken type spil, pointen er, at det ser ud til, at flere og flere spillere vælger at bruge Tron-netværket over Ethereum og andre altcoin, der føder deres spilønsker.

Hvordan andre Altcoins stabler op

Selvom Ethereum er den næstmest værdifulde blockchain i verden ifølge markedsværdi, begyndte spillere at bevæge sig væk fra den i slutningen af ​​2018 på grund af høje transaktionsgebyrer. Derfor slog Ethereum bagud både Tron og EOS i løbet af det meste af 2019 med hensyn til transaktionsvolumen, der passerede gennem netværket relateret til decentrale applikationer, der var specifikke for spil, var meget lav. Kun 4 millioner dollars i daglig volumen relateret til indsatser gik gennem Ethereum-blockchain i første kvartal sidste år.

Sammenlign det med EOS-blockchain, kaldet en tredje generation af blockchain, der er beregnet til at forbedre skalerbarhed og transaktionshastighedsproblemer, der plager andre blockchains, alt sammen til en lavere pris. EOS genererede tæt på $ 15 millioner i daglig volumen relateret til spiltransaktioner, hvilket er næsten fire gange mere, end Ethereum-blockchain behandlede, men alligevel stadig godt bag $ 102 millioner, der gik gennem Tron-netværket.

Den tekniske grund Tron vinder damp

Tron er stolt af at være hurtig, men at skabe en blockchain på øverste niveau handler om mere end bare transaktionshastighed og transaktionsgebyrer. Det handler om at gøre ideen om at opbygge decentrale applikationer på din blockchain mere lukrativ end den ville være på andre blockchains. Tron Foundation anerkendte en mulighed tidligt i udviklingen af ​​Tron-netværket.

Fonden besluttede at gøre det virkelig lokkende at få Ethereum-udviklere til at skifte til Tron-netværket. De lancerede et acceleratorprogram til udviklere, der fik dem vant til nuancerne i Tron og viste alle, hvor rentabelt at bygge på netværket kunne være i fremtiden. Mange besluttede at skifte, og nu bringer de øverste decentrale applikationer til spil på Tron-netværket regelmæssigt millioner af dollars om dagen i transaktionsvolumen.

Forøgelse af transaktionsvolumen er en big deal for ethvert nonprofit-fond, der understøtter et netværk, fordi det i øjnene af detailinvestorer viser, at en blockchains bogstavelige værdi eller brugssag er fuldstændig gyldig.

Flere og flere spillere bruger Tron, fordi spillene er sikre, de giver spillerne en rimelig chance for at vinde, og i sidste ende gør netværket et godt stykke arbejde med at udvikle.

Vil Ethereums 2.0-opgradering være nok til at tage nummer et sted?

Ethereums netværk er planlagt til at en opgradering afsluttes engang i juli i år. Ulempen ved det er, at opgraderingen introducerer begrebet staking. Enhver med et betydeligt antal ETH-tokens kan placere mønter tilbage i netværket for at hjælpe med at sikre det til gengæld for et udbytte. Enkeltpersoner, der vælger at satse mønter, vil helt sikkert skulle veje risiko kontra belønning for at beslutte, om de vil deltage eller ej. Til gengæld for at tage risikoen forbundet med at eje ETH-tokens og forpligte sig til at placere netværket, vil investorer tjene et udbytte og afkast, der udbetales i ETH-tokens.

På denne måde er opgraderingen bestemt til gavn for brugerne. Når det er sagt, garanterer en robust stakingplatform ikke nødvendigvis, at udviklere, der i øjeblikket arbejder på Tron-netværket, beslutter at skifte tilbage og bringe transaktionsvolumenet, der er knyttet til deres spilideer, tilbage til Ethereum. Hvis Ethereum ønsker at udfordre Tron specifikt om spilvolumen, skal spillene være mere givende for spillere, flere af disse spil skal eksistere, og i sidste ende skal flere og flere udviklere begynde at vælge at gå tilbage til Ethereum.

Om alle disse ting rent faktisk sker, skal vi se. Hvad der dog er sikkert er, at så længe spil fungerer som en levedygtig anvendelse af decentrale teknologier, vil krigen mellem blockchain-netværk fortsætte med at varme op, og det er i sidste ende godt for spillere.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me