Spil, angiveligt kørsel af Ethereum, Tron-værdi højere

Det ser ud til, at altcoins Tron og Ethereum hver især kan takke spillere og spillere for de betydelige stigninger, som begge netværk ser i antallet af daglige aktive brugere, der åbner tegnebøger på henholdsvis begge platforme. Dette ifølge en rapport fra blockchain-analysefirmaet DappRadar.

Antallet af daglige aktive brugere, der starter transaktioner på unikke tegnebøger, der er forbundet til Ethereum-netværket, er steget med 82% i år sammenlignet med hvor det var for et år siden. Tron på den anden side ser også en betydelig stigning i antallet af aktive unikke tegnebøger med 33% mere handling tegnet sig for sin blockchain.

Med en så fantastisk vækst blandt to projekter, der begge har deres andel af decentraliserede applikationer relateret til spil- og spilnicher, kan det for nogle synes kun naturligt, at EOS, en platform, der også indeholder mange applikationer i begge kategorier og kan lette transaktioner til meget hurtigere end Ethereum-netværket, ville vokse lige så hurtigt. Alligevel antyder DappRadar-rapporten andet.

Hvorfor EOS er 61% nede i Active Wallets

I modsætning til sine konkurrenter, der er omtalt i den samme rapport, er antallet af unikke tegnebøger på EOS-netværket faktisk faldet 61%. 2019 startede med brag, men den spektakulært ineffektive luftdrop af tokens kendt som EIDOS er ansvarlig for betydelig netværksbelastning, der opstod på EOS-platformen gennem de sidste tre eller fire måneder sidste år.

Antallet af EOS-kontrakter behandlet pr. Dag faldt 43% på kort tid. Dette skyldes, at brugerne fandt ud af, at de kunne automatisere afsendelse af EOS-tokens til EIDOS-kontrakten på netværket og få hurtig fortjeneste, men da flere og flere mennesker begyndte at gøre dette, begyndte alle netværkets ressourcer at gå i retning af transaktioner relateret til airdrop.

Dette øger effektivt omkostningerne ved at udføre kontrakter på netværket tusinder af gange, så netværket sænkes, og et betydeligt antal mennesker holder op med at bruge det hele sammen af ​​frustration. Airdrop skabte i det væsentlige en lignende effekt som hvad der sker, når hackere eller ondsindede aktører på et blockchain-netværk forsøger at lancere det, der er kendt som et DDOS-angreb. Det er når folk logger på et netværk og spammer det for at bremse alt, hvilket får folk til at miste penge, deres fornuft eller begge dele.

Udfordringer foran alle tre projekter

Aktiv tegnebogsforbrug af EOS-netværket fortsætter med at falde, da 2020 går fremad. Naturligvis er der meget arbejde, der skal udføres for, at netværket genvinder tilliden hos nogle af dets mest loyale brugere. Når det er sagt, bare fordi Ethereum og Tron er stigende, betyder det ikke, at de heller ikke står over for betydelige udfordringer.

Virkeligheden er, at det meste af væksten i begge netværk er knyttet til en højrisiko / høj belønningsindustri, hasardspil. Mens traditionelle centraliserede kasinoer stort set har en licens til at udskrive penge og kan stole på deres kasse for at fortsætte med at opbygge store mursten-og-mørtel-virksomheder, ville en lignende spammingssituation på Tron- eller Ethereum-netværket give lignende resultater.

Hvad der også er vigtigt at bemærke er, at især Trons vækst afhænger af spil og spil. Spil- og højrisikokategorien for brug på platformen er ansvarlig for, at 83% af alle brugere overfører Tron-tokens mellem hinanden. Det er fantastisk til hasardspil som brugssag, men ideelt set vil et netværk have sin brugerbase diversificeret, ligesom enhver anden solid forretning eller investering ville være.

Det er her Ethereum skinner. Platformen har oplevet en stigning på 163% i kategorien Spil og markedspladser. Det største hit i januar var spillet kendt som Brave Frontier Heroes, som er hjemsted for over 1.200 daglige aktive tegnebøger. Gambling-spillet PoolTogether fordoblede også sin brugerbase i sidste måned.

Hvad er næste for den spilvenlige trio?

Der er ikke meget, som ethvert andet altcoin-projekt kan slå Ethereum ud af sin aborre som verdens næstmest værdifulde kryptokurrency. Det simpelthen fordi ETH er det oprindelige altcoin, og netværket scorer brugere fra en række forskellige kategorier på den måde, at yngre, nye blockchains ikke vil være i stand til i nogen tid, hvis kun på grund af manglende brandgenkendelse.

Alligevel skal alle tre være i stand til at bevise de samme ting inden for sammenhæng med spil og spil. At de hurtigt kan betjene brugerne, tillade alle at spille fair, og selvfølgelig give enhver gambler og spiller en chance for at vinde stort.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me