Hvorfor Bitcoin Price rally godt inden halveringsbegivenheden

Bitcoin priser pludselig over et centralt supportniveau på $ 10.000-mærket. Det har været en stigning for kryptovalutaen, og det er ikke kun Bitcoin, den har gavn af. Siden starten af ​​digitale valutaer i 2008, generelt, når prisen på Bitcoin går, gør også priserne på de tusinder af andre kryptokurrencyprojekter, der er tilgængelige på markedet i dag.

Dette rejser spørgsmålet. Hvorfor renter prisen på Bitcoin så meget inden halveringsbegivenheden?

For at besvare dette spørgsmål skal både investorer og spillere først vide, hvad halveringsbegivenheden er. Når det er klart, vil det være meget lettere at sætte Bitcoins pris og kontekst. Når det er sagt, er det også vigtigt at overveje økonomiens bredere tilstand, amerikansk politik og coronavirus som årsager til, at prisen også kan stige.

Kunne markedsmanipulation være en faktor?

Siden 18. december sidste år steg Bitcoins pris med 68% i forhold til den amerikanske dollar. Årsagen til det afhænger af, hvilken tankegang investorer ønsker at stole på. En af de mest fremtrædende hvaler (aka big-time investorer i branchen), der går under navnet Joe007, mener, at prispumpen for det meste er et resultat af markedsmanipulation. Når man husker, at kryptovalutaindustrien stadig er virkelig lille i forhold til det traditionelle finansmarked og andre store industrier, kan han have et punkt.

Det er også muligt, at Bitcoin-halveringsbegivenheden har noget at gøre med dette. Det anslås, at udbuddet af Bitcoin, der frigives pr. Minedrift, halveres igen engang i maj i år. Det betyder, at alle grafikkort og maskiner, der bruges til at løse blokke, skal arbejde dobbelt så hårdt for at producere mere Bitcoin.

I teorien betyder det, at der vil være et meget lavere udbud af Bitcoin på markedet efter maj, og dermed vil prisen stige. Men i virkeligheden, hvad der sker mange gange er, at de, der kender handel med store penge, pumper prisen godt op, før begivenheden sker (alias nu) kun for at se prisen falde hurtigt derefter. Det er sket med Tidligere Bitcoin-pris, og det er også sket med andre mønter, der gennemgår halveringsbegivenheder, som f.eks Litecoin for eksempel.

En anden grund til, at nogle investorer er skeptiske, er, at Bitcoins pris sidste år gik fra omkring $ 3000 helt op til 12.000. Historiens moral er, at Bitcoin sidder på lige over $ 10.000, og mange mennesker tror, ​​at halveringsbegivenheden allerede er prissat til prisen på en mønt. Om det er sandt eller ej, er noget, vi bliver nødt til at vente på på lang sigt.

Andre potentielle årsager til Bitcoin-prisrallyet

CNN anslår, at over 1.000 mennesker på det kinesiske fastland er gået bort på grund af spredningen af ​​coronavirus, der har mange over hele verden, der frygter en potentiel pandemi, der vil gå ud af kontrol. I betragtning af at libertarians ikke stoler på regeringen og tror på individets frihed, er det fornuftigt, at mange hard-core kryptoinvestorer måske kan lide tanken om at holde deres økonomi adskilt fra centraliserede organisationer, der måske mister kontrollen med en hurtigt spredende ende af sygdommen.

Rapporter estimerer deres næsten 38.000 forskellige tilfælde af coronavirus, og det ser ud til, at hvert hjørne af kloden er hjemsted for mindst et par mennesker, der bliver sat i karantæne, mens de prøver at overvinde sygdommen.

Kontrovers omkring Donald Trump

Investorer kan ikke lide politisk uro. Mens de generelt trækker penge ud af markedet i disse tider, inklusive kryptokurrencymarkedet, kan Bitcoin faktisk for nogle være en måde at holde aktiver på i al kontroversen omkring Donald Trump og det kommende præsidentvalg senere på året.

Ikke alene har Trump med succes undgået forfølgelse, han vil være på genvalg som uden tvivl den mest kontroversielle amerikanske præsident nogensinde. Føj det til den amerikanske / kinesiske handelskrig, der plagede nyhedscyklussen i hele 2019, og det faktum, at coronavirus bremser forretningen i hele Asien, og det kan nu være lige så god tid som nogen at investere i kryptokurrency.

Uanset hvorfor Bitcoin-prisen pumper i øjeblikket, vil Bitcoinere rådes godt til at tage deres tid, da de beslutter, hvornår de skal hælde flere penge på markedet. Halveringen vil lige så sandsynligt føre til et kortvarigt nedbrud, der vil skræmme investorer væk, som det vil føre til langsigtede gevinster. Spil det lange spil.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me