Otte af verdens mest berømte Cryptocurrency-investorer

Denne liste over de mest berømte Bitcoin- og cryptocurrency-investorer, du er ved at læse, spreder vedtagelsen på flere måder end en. Ikke kun har disse mennesker råd til at købe større mængder digitale aktiver, hvilket naturligvis mindsker udbuddet og øger efterspørgslen efter verdens mest interessante kryptoprojekter, de kan også promovere det ved hjælp af deres image og lighed. Det betyder, at nybegyndere, der gennemsøger sociale medier efter det, der trender, måske for første gang hører om blockchain-terminologi og kryptokurver gennem deres yndlingspersonligheder på tværs af en bred vifte af genrer og interesser, herunder teknologi, musik, sport og bare populærkultur generelt..

Derfor har vi besluttet at hylde disse mennesker. De kan give projekter en platform næsten øjeblikkeligt. Mens mange holder sig til de bedste hunde i branchen som Bitcoin, fremmer nogle andre mindre kendte projekter, der måske måske har noget at sige, når det kommer til decentralisering af verden i fremtiden. Det kan være på godt og ondt afhængigt af ens perspektiv.

Ikke desto mindre er det tid til at præsentere nogle af de mest berømte Bitcoin- og cryptocurrency-investorer i verden.

Gwyneth Paltrow

Når hun ikke taler om de sundhedsmæssige fordele ved magiske svampe eller Whim Hof, der trækker vejret på sin Goop Labs-dokumentar-serie, investerer Paltrow i kryptokurrency. Hun er sandsynligvis en Bitcoin-indehaver, da hun er involveret som rådgiver og investor i Bitcoin-tegnebog-selskabet Abra.

Pitbull

Pitbull annonceret i april 2018 at han ville blive involveret i et firma ved navn eMerge Americas. Partnerskabet er sat til at lancere et kryptoprojekt, der har til formål at ændre den måde, fans og virksomheder betaler for musik på. Projektet kaldes Smackathon. Pitbull støtter musikindustrien på en ny og spændende måde. Hvem vidste, at han havde en forkærlighed for teknologi?

Milliardær Mark Cuban og skuespiller Ashton Kutcher

Mark Cuban ejer NBA’s Dallas Mavericks, og Ashton Kutcher er berømt for sin rolle i That 70’s Show og MTV-serien Punk’d. De to ejer mere end $ 25 millioner Unkrn-tokens takket være deres deltagelse i det oprindelige møntudbud i 2017. Cubans investering var stort set spekulativ, fordi han er involveret i sport. Han har skiftet mening mange gange om, hvorvidt Bitcoin har værdi eller ej.

Snoop Dogg

Snoop Dogg er selvfølgelig den legendariske West Coast gangster rapper og cannabis entusiast. Det ville være let at antage, at hans kryptoinvesteringer har noget at gøre med enten eller, men det er et forkert gæt. Snoop accepterede faktisk en donation i krypto-valuta, der gik mod hans interesse i at opbygge ungdomsfodboldligaer i hele Californien og over hele Amerika.

Rosanne Barr

Ja, hun er muligvis blevet sparket fra tv for at dele nogle kontroversielle meninger for et par år siden, men det passer til Barrs personlighed. Ved at vide, at hun ikke er bange for at dele, hvad hun virkelig synes, er det ingen overraskelse, at nogen så åbenlyst måske er interesseret i at tage penge ud af regeringens hænder og lægge dem i Bitcoin. Sitcom-stjernen er en af ​​dem.

Drew Carey

Berømt for sin hovedrolle i The Drew Carey-showet blev den nuværende vært for The Price is Right nægtet, da han forsøgte at købe morgenmad med Bitcoin helt tilbage i 2013. Han tweetede om det, så det må være sandt. Så uanset om han samler Bitcoin eller fiat-penge, ved du, at Carey må tjene en stor pris for at overtage for den legendariske Bob Barker.

Richard Branson

Når han ikke har travlt med at bygge Virgin Galactica, som bogstaveligt talt sigter mod at lancere velhavende mennesker i rummet mod et meget stort gebyr, tæller Branson sandsynligvis sin Bitcoin. Han investerede 30 millioner dollars i BitPay for mange år siden. Det er et stort beløb, men hvad er der igen $ 30 millioner til en milliardær?

Floyd Mayweather Jr..

Nogle anser Floyd Mayweather Jr. for at være den største bokser nogensinde, endnu mere end Mike Tyson. Når alt kommer til alt, har han aldrig mistet en professionel kamp i hele sin karriere og indhenter regelmæssigt $ 300 millioner lønsedler til en pay-per-view-begivenhed. Han er berømt for at flagre, hvor mange penge der også har, og nogle af de penge kommer i form af Bitcoin, Etheruem og andre altcoins, som han berømt tweetede om i 2017.

Andre bemærkelsesværdige omtaler

Her er nogle andre kendte mennesker, der ejer kryptovaluta:

  • Fodboldstjerne Luis Suárez.
  • Underholdning Donald Glover
  • Sanger / skuespiller / komiker Jamie Foxx
  • Vært / komiker Joe Rogan
  • Rappere Nas og The Game og mange flere …

Der har du det, otte af verdens største berømtheder, der ejer Bitcoin og kryptokurrency.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me