Bitcoin Still 2019s bedste præstationsaktiv på trods af den seneste glide

For bitcoin-investorer har 2019 været noget af et rutsjebaneår. Efter at have genvundet noget af den tabte jord i kryptovinteren 2018, har de sidste tre måneder set verdens førende kryptokurrency falde tilbage i frygt for at blive overkøbt.

Når de sidste måneder af året nærmer sig, håber mange bitcoin-investorer på en tilbagevenden af ​​de seneste års sene rally..

På trods af udfordringerne står bitcoin stadig hoved og skuldre over resten. Det er det bedste resultat i 2019.

Bitcoin steg med 114% fra januar

Ifølge Goldman Sachs har den bedste aktivklasse i 2019 været amerikanske tech-aktier med en vækst på 31%. Alligevel er dette lille øl sammenlignet med bitcoin-afkastet (ignoreret af Goldman Sachs i deres beregninger).

I samme periode steg guld med 17%. I mellemtiden er S&P 500 returnerede 21%. Dem, der leder efter en sikker havn i amerikanske statsobligationer, har haft endnu mindre at fejre med et 1,6% afkast.

I samme periode er Bitcoin vokset med 114%. En investor, der bakkede bitcoin den 1. januar, ville nu have fordoblet deres penge og derefter nogle. Dette på trods af bølgerne, der viser den daglige handel fra uge til uge på bitcoinmarkeder.

Bitcoin afsluttede 3. kvartal med en respektabel $ 8.303. Dette er nede fra højdepunkterne i juni, hvor kryptovalutaen vendte tilbage til $ 12.902. Den 1. januar 2019 var det $ 3.801.

Og analytikere forventer ikke, at væksten aftager snart. Ifølge Brad Keoun hos CoinDesk peger skiltene mod en fornyet rally til årets udgang. Dette kan tage BTC ud over juniens højdepunkter.

“Bitcoin-priserne er mere end fordoblet i 2019 og overstiger langt 31-procentens afkast for amerikanske teknologibestande, som Goldman Sachs anser for at være den bedste præstationsklasse år til dato. For store afkast kunne tiltrække interesse fra store investorer i de rentestyrede traditionelle finansielle markeder. Ledere i datafirmaet Messari siger, at bitcoin-priser, der i øjeblikket er omkring $ 8.200, kan stige til et nyt højdepunkt i årets resterende måneder, hvilket overstiger niveauet af $ 12.902, der blev nået i juni. ”

Alligevel forbliver bitcoin for alt for mange investorer, især på institutionelt niveau, et uberørt forslag. I det mindste for nu.

Institutionelle investorer, der begynder at varme op til Bitcoin

Institutioner som Goldman Sachs og JP Morgan har allerede offentliggjort deres følelser for bitcoin. Der har været kritisk kritik fra førende ledere. Men som bitcoin og kryptokurrency bliver mere og mere etableret for dagen, ser disse synspunkter i stigende grad forældede og dårligt informeret.

Bitcoin har kun eksisteret siden 2009. Dette er en blinkende øje for så vidt angår de finansielle markeder. Især hvor regulerede investorer er involveret, føles det risikabelt at tage et punkt på, hvad der ser ud som et spekulativt aktiv med ujævnheder, som de endnu ikke forstår..

Der er tegn på, at stemningen ændrer sig. Institutioner for alle stamtavler varmer op til krypto som en aktivklasse.

Keld van Schreven, direktør hos kryptoinvesteringsselskabet KR1, sagde, at institutionelle investorer begynder at blive mere komfortable med at investere i bitcoin.

”Bitcoin har eksisteret længe nok nu, hvor folk er mere fortrolige med det. Ja, det svinger vildt, men de kender måske andre mennesker, der har bitcoin, og siger til sig selv: ‘Hej, de har gjort det ret godt i år.’ Det er altid på grund af frygt for at gå glip af. “

Det ser ud til, at 2020 vil byde stadig flere institutionelle investorer velkommen til bitcoin. For mange, herunder analytikere Messari, er det bitcoins rolle som en digital værdibutik, der vil være nøglen, når markedet fortsætter med at modnes.

For almindelige investorer er dette gode nyheder. Stigende institutionel efterspørgsel vil fortsætte med at øge bitcoin-priserne langsigtet. Og med udbuddet fast på 21 millioner BTC, vil der komme en dag i en ikke alt for fjern fremtid, hvor der ikke er nogen ny bitcoin tilbage til minen, hvilket betyder købe bitcoin bliver vanskeligt..

Hvad betyder dette for Bitcoin investorer og spekulanter?

Bortset fra op- og nedture ved daglig bitcoin-handel er bitcoin i sig selv et attraktivt udsigter, især for individuelle investorer.

Du behøver ikke at være en risikovillig bank eller pensionsfond for at tjene på bitcoin. Mens der er ubestridelige risici ved at investere i, hvad der er et volatilt marked sammenlignet med andre aktivklasser, er der stadig plads til, at bitcoin kan vokse på både mellemlang og lang sigt.

Hvis du leder efter et punkt, har bitcoin en dokumenteret track record af vækst. Så sent som i 2017 kunne du købe 1 BTC for $ 806, ca. 10% af dens værdi i dag.

Med plads til et rally i det afsluttende kvartal af 2019, og markederne fortsætter med at modnes, når institutionelle investorer langsomt kommer til ideen om at bakke bitcoin, er der klare argumenter for at blive involveret hurtigere end senere.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me