Milliardær Mike Novogratz er stadig lang på Bitcoin

Milliardærinvestor Mike Novogratz satser på, at aktiemarkedet er ved at gå lavere. Endnu vigtigere er, at han står på Bitcoin og forbliver længe, ​​hvilket betyder, at han mener, at der er masser af plads til pris at gå op. Novogratz siger, at årsagen til det er, fordi han ser mere og mere indførelse af digitale valutaer i USA og Europa. Mere vigtigt er det, at han også ser flere og flere enkeltpersoner med høj nettoværdi, hedgefonde og institutioner blive involveret end nogensinde før.

Novogratz er i en lejr med mange andre investorer, der er enige med ham. Bortset fra det faktum, at coronavirus-pandemien har sit faste greb om aktiemarkedet, og regeringer over hele verden uddeler billioner af dollars i stimuleringspakker og økonomisk støtte for at støtte virksomheder store og små, er Bitcoins næste halveringsbegivenhed omkring en måned væk. Det betyder, at den nye forsyning af Bitcoin, der kommer i omløb, bogstaveligt talt er ved at halvere igen.

Hvorfor gå længe på Bitcoin?

Novogratz mener, at ligesom enhver anden værdibutik, for at Bitcoin fortsætter med at stige i pris, er folk enige om, at det har værdi. I en traditionel økonomi bakkes op af fiat-penge, der kontrolleres af regeringer, betragtes papirpenge kun som lovligt betalingsmiddel. Faktisk kommer ordet fiat fra et latinsk udtryk, der løst oversat betyder ‘at blive enige om’. Hvad dette betyder er, at papirpenge set ud fra et grundlæggende perspektiv kun har værdi, fordi regeringer hele tiden er enige om, at de gør det. Selvom store medier vil få folk til at tro, at det hele er baseret på olie eller guld eller en anden vare, er sandheden alt sammen bare baseret på en global aftale.

Tag et øjeblik på at sætte det i sammenhæng med, at Bitcoin er en værdibutik. Bitcoin styres af en offentlig hovedbog, der er sikret af et netværk af noder / computere, der ejes af individuelle deltagere. Enhver kan deltage, og der er ikke behov for en regering til at føre tilsyn med en juridisk aftale, der gør det fair spil. Folket selv har kontrol.

Dette betyder, at den eneste måde at bevise Bitcoin på er en værdibutik er, at folk er villige til at indgå en sådan aftale. Ikke så meget med en lovlig kontrakt, men med deres vilje til at vedtage kryptovaluta og faktisk bruge den.

Bunden er, at Novogratz mener, at der er meget mere plads til at vokse, og flere og flere mennesker vil fortsætte med at vedtage kryptokurrency. Han mener helt klart, at coronaviruspandemien og den økonomiske situation omkring den vil hjælpe med til at anspore vedtagelsen på lang sigt.

Så hvorfor kortslutte aktiemarkedet?

Overvej at i midten af ​​marts, omkring samme tid som Bitcoins pris faldt til næsten $ 3.000 USD, blev S&P 500 faldt fra 3.000 point til næsten 2.000 point i relativt kort rækkefølge. S&P 500 er i det væsentlige et indeks, der kombinerer aktiekurserne for de 500 mest velhavende virksomheder i verden. Den samlede værdi af de virksomheder, der er anført på dette indeks, er værd mellem $ 25 – $ 30 billioner på et givet tidspunkt. Med den slags værdiansættelse er det let at se, hvorfor S&P 500 og andre indekser ses både af økonomer og investeringsexperter, når de prøver at bestemme, hvornår den næste recession eller endda depression kommer til at ramme.

Ikke kun det, men når magterne i centraliserede regeringer, som præsident Donald Trump, ser at velhavende virksomheder er ved at miste store penge, sigter de mod at stimulere økonomien med billioner af dollars i fremstillet velstand.

Novogratz og mange andre investorer ved, at så længe folk mister deres job i rekordantal, skal korthuset til sidst kollapse igen. Hver gang en økonomi kollapser, giver kortslutning på markedet smarte, velhavende mennesker som Novogratz fortjeneste på vej ned. Det er trods alt hele pointen med short selling.

Blockchain er sølvforingen

Som enhver anden investeringsbeslutning repræsenterer Novogratz’s valg en beregnet risiko. Men i betragtning af at han blandt verdens rigeste mennesker er en af ​​de tidligste brugere af kryptokurver og har en betydelig del af sin nettoværdi i forskellige projekter, er det sikkert at sige, at Novogratz mener, at blockchain vil have gavn af den nuværende økonomistatus i årevis og de kommende år. Det betyder selvfølgelig, at prisen på Bitcoin sandsynligvis vil stige langsigtet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me