Nøglespillere, der søger at drage fordel af den japanske kryptomarkedsnedgang

reklame Phemex

For nylig lukkede i alt fem japanske kryptobørser deres operationer som et resultat af, at Japan strammede løkken på børser. Det hele startede med Coincheck-hack i starten af ​​dette år, der førte Japans Financial Services Agency (FSA) til at komme frem og øge tilsynet med kryptokursudvekslinger.

Dette har bedt om en shakeout på det japanske kryptomarked, hvilket resulterer i indtræden af ​​store navne som Line, Monex Group og Yahoo Japan i denne lukrative industri. Da den samlede markedsstørrelse af kryptokurrency er et sted omkring $ 250 milliarder, er det ikke chokerende for alle at se på kryptomarkedet.

Hundredvis af virksomheder, der er interesserede i at drive japanske kryptobørs

Efter Coinchecks debakel introducerede FSA en lov, der kræver, at krypto-udvekslinger skal registrere sig med virkning fra april 2017. På baggrund af denne lov gennemførte FSA inspektioner på stedet og fandt mange af disse børser manglende corporate governance og interne kontroller.

Agenturet bad operatøren om at foretage de nødvendige ændringer og gav dem chancen for frivilligt at lukke deres forretning, før FSA bestilte det samme. De hårdere regler førte til, at fem børser trak deres registreringsansøgninger tilbage og lukkede deres forretning.

Der er dog masser af nye spillere på markedet, der alle er klar til at erstatte dem. Efter sigende har over 100 virksomheder udtrykt deres interesse i at drive kryptobørserne.

Hvis man skal tro på kilder, er den populære chat-app Line og CyberAgent, en internetserviceselskab, også i løbet.

Monex-gruppe holder øje med den urolige Coincheck

Siden Coincheck-hacket er kryptomarkedet faldet, men det har resulteret i en god ting. Markedet eliminerer nu de dårlige aktører, dvs. de kryptobørser, der ikke var forsigtige med kundeaktiver. Med indgangen til store spillere ville kryptomarkedet snart se endnu et boom.

Når det kommer til at køre en kryptobørs, kan virksomheder tjene store overskud på transaktionsgebyrerne og udvide deres kundebase.

Monex Group, et finansielt serviceselskab, der blev grundlagt i 1999, forhandler i øjeblikket overtagelsesaftalen, som er i sin sidste fase. Den aftale, der forventes at involvere flere milliarder yen, vil sandsynligvis blive annonceret i denne uge.  

Efter hacket har FSA endnu ikke besluttet sig for Coincheck-registreringen, da den finansielle vagthund har bedt børsen om at forbedre sin forretningspraksis. Men hvis Monex bliver involveret, ville agenturet være meget mere tilbøjelige til at godkende registreringsansøgningen.

Læs også: Major Associations to Fight Googles Crypto Ad Ban i maj

Yahoo Japan er også i kryptomixet

Med den måde, som kryptomarkedet bevæger sig fremad, er det sandsynligt, at store teknologi- og finansielle virksomheder vil forme kryptoindustrien. Et andet stort navn er Yahoo Japan, der efter sigende planlægger at købe omkring 40 procent af BitARG Exchange Tokyo i næste måned til lanceringen i 2019.

BitARG er ikke en aktiv kryptobørs eller er kun begrænset til bitcoinhandel, selvom den er registreret hos FSA. Indtræden af ​​Yahoo vil hjælpe med at drive den aktuelt flydende krypto-udvekslingssektor fremad.

Arbejder for at skabe et troværdigt kryptoøkosystem

I den nuværende turbulente kryptoindustri vinder erhvervelser fart. Crypto-udvekslinger, der ikke overholder FSA-standarderne, skubbes enten ind i et samarbejde med et stort firma eller simpelthen lukkes ned.

FSA vil ikke stoppe her, den vil udvide sine inspektioner yderligere til selv de registrerede børser og om nødvendigt træffe de korrigerende handlinger. Som afklaret af en embedsmand fra FSA:

”For øjeblikket styrker vi reglerne og rydder roten. Det vil føre til et sundere forretningsmiljø i fremtiden. ”

Det kan se ud som et negativt træk fra agenturet ved første øjekast, men gennem dette tilskynder myndighederne tillid og troværdighed for de potentielle investorer på kryptomarkedet. Det ville yderligere hjælpe med at udrydde de virksomheder og enkeltpersoner, der simpelthen ledte efter hurtig fortjeneste.  

Imidlertid er regeringen nødt til at finde en god balance mellem at regulere markedet og give det plads til vækst.

Hvad er dine synspunkter om, at FSA er streng over for japanske krypto-udvekslinger? Tror du, at store aktørers adgang i sidste ende ville være god for kryptoindustrien? Del dine tanker med os!

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me