Crypto vs RBI – Counsel præsenterer en stærk sag mod RBIs Crypto Ban

reklame Phemex

I en tidligere høring afholdt den 14. august var kryptosamfundet vidne til Internettet & Mobile Association of India (IAMAI) holdning til kryptokurrency, der opfordrede regeringen til at skabe regler omkring kryptokurver i stedet for at forbyde dem. Dagens høring fokuserede mere på, hvorfor RBIs kryptovaluta-forbud er uretfærdigt og ikke har tjent noget formål.

Per live opdateringer delt af Crypto Kanoon, en indisk kryptoplatform, der giver information om status for kryptokurver i landet. Ashim Sood, rådgiver for IAMAI, fortsatte sine argumenter til fordel for regulering af kryptokurver. Den lange høring fokuserede på, hvordan andre lande regulerer kryptokurver, og hvordan RBI forkert forbød dem blandt andre emner. Argumentet er ikke afsluttet endnu, og det genoptages i morgen.

Du kan spore argumentet under en tidligere høring den 14. august – HER

IAMAI Counsel – Crypto Cant kan forbydes simpelthen fordi det indebærer risiko

Med hensyn til dagens høring opfordrede Sood til, at RBI’s dekret er “imod doktrinen om proportionalitet”, hvilket betyder, at RBI’s cirkulære fra 2018 om at forbyde krypto var for hårdt. Det var ikke proportionalt med problemet med kryptokurver. Rådgiveren præsenterede de forskellige tilgange til krypto, der blev taget af tilsynsmyndigheder over hele verden for højesteret, herunder Wyoming, USA’s love med hensyn til kryptoaktiver og opbevaringstjenester, licenskrav anvendt i New York og retningslinjerne fra G20-lande til regulering af krypto.

Deling af Storbritanniens token-klassifikation sammenlignede advokaten RBIs forbud med den tilgang, som blev brugt af britiske regulatorer. Crypto Kanoon rapporterede;

UK er et eksempel, der havde de samme risici som anerkendt af Indien. Tilsynsmyndigheder der udøvede deres beføjelser intelligent, og de studerede teknologien. UK indså, at du ikke kan forhindre nogen i at styre deres anliggender, der beskæftiger sig med Crypto. Mens RBI ikke har anvendt tankerne.

Mr. Soods argumenter fortsatte omkring, hvordan RBI-cirkulæret ikke afslører noget formål, og det viser, at der ikke blev foretaget nogen undersøgelse, før forbuddet blev gennemført. Han fremhæver, at de indiske tilsynsmyndigheder foreslår kryptoforbudet simpelthen fordi det indebærer risiko, men selv aktiemarkederne indebærer risiko. Folk er flyttet fra centraliseret krypto-udveksling til P2P-krypto-udveksling, og på trods af bankforbudet i begyndelsen af ​​2018 har RBI ikke opnået noget.

RBI påstås at gribe ind inden for forbrugerbeskyttelse, hvidvaskning af penge, finansiering af terrorisme osv. Imidlertid indså RBI i et af sine dokumenter (efter cirkulære), at det skubbede de gennemsigtige børser til mørk havn, folk griber til peer to peer ved hjælp af kontanter.

Da Indien allerede har lovgivning om forbrugerbeskyttelse, sagde Sood, at de kunne gøres gældende for krypto, mens andre / specielle bestemmelser også kunne formuleres til at håndtere særlige situationer.

Dommer – rapport synes kun at være vejledende for teknologi og ikke krypto

Efter et langt argument af Mr.Sood, Ld. Senioradvokat, Mr. Nakul Dewan, der repræsenterede børsens andragende, forklarede, hvad penge handler om, og hvad krypto versus fiat betyder. Han præsenterede, hvordan Indien og Iran havde mulighed for peer to peer-transaktioner for at få adgang til brændstof, da USA protesterede. Også de seks kritiske bekymringer fra RBI blev fremført med modargumenter.

rbiKilde: Twitter

I betragtning af de faktiske oplysninger, der er præsenteret detaljeret sammen med det interministerielle udvalgs rapport (IMC), svarede dommeren til sidst og sagde: ”Denne rapport ser ud til kun at vejlede i det aspekt, hvordan teknologien kan bruges ved Intra / interbankoverførsler. Og ikke Crypto ”.

RBI – Bitcoin og Crypto er en Ponzi-ordning, prisboble

Retten genoptog høringen efter frokost, og argumentet begyndte til fordel for RBI’s handling. Det skitserede, hvordan krypto med få monetære egenskaber havde en direkte indvirkning på det monetære og betalingssystem.

Hvis flere og flere mennesker fortsætter med at vedtage dem som betalingsmidler, kan det skade vores monetære system dårligt. Det har også evnen til at krydse grænseoverskridende transaktioner. Det er her problemet ligger.

Rådgiveren fremhævede også en rapport fra den tidligere finansminister Arun Jaitely, der gav et nik om godkendelse af Blockchain-teknologien, men nægtede at overveje kryptokurver. Høringen fremhævede også en større bekymring for RBI med hensyn til kryptokurver – dens anvendelse som en form for betaling for ulovlige aktiviteter.

Der kom ingen afgørende beslutning fra høringen i dag, men sessionen genoptages i morgen.

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me