Indien: En anden Crypto Exchange Koinex annoncerer nedlukning; Her er hvorfor!

reklame Phemex

Mens kryptosamfundet stadig diskuterer #CoinbaseDown, giver det indiske kryptosamfund udtryk for den pludselige “Shutdown” -meddelelse fra Koinex, en af ​​de ældste kryptokurrencyudvekslinger.

Koinex lukker ned

Den 27. juni 2019 brød Koinex indiske kryptobørs ud en ny meddelelse, der berettiger “Koinex shutdown-meddelelse – Afslutning af udvekslingstjenester” med begrundelse for at henvise til lovgivningsmæssige forsinkelser & bankpres på medarbejderens bankkonto. Koinex formåede at være en af ​​de pålidelige børser inden for et kort tidsrum efter lanceringen i august 2017 – men sandheden skal fortælles, frygt for Koinex’s lukning dukkede op på sociale medier, da de fjernede NEO-, GAS- og ACT-tokens kort efter Coindelta’s meddelelse om nedlukning i løbet af april 2019.

Du kan finde tusinder af mennesker, der ville holde $ neo i et helt liv. Det er en skam, at du ikke har nok volumen.

– N Baramy (@ naseef36) 10. april 2019

Faktisk råbte Koinexs brugere i løbet af disse dage på sociale medier for deres afventende tilbagetrækningsanmodning på Koinex-udveksling. Vi har nået ud til Nischal Shetty, Administrerende direktør for indiske WazirX udvekslede og spurgte, hvad der ville være den mulige og grundlæggende grund til andet end bankforbud. Ifølge Shetty bankforbud var naturligvis den største grund til alle indiske valutestop indtil nu og tilføjede, at han fortsatte;

Deres volumener var reduceret drastisk, og det gør det vanskeligt at køre en udveksling, da mængder driver indtægter. Hvis de havde gode volumener nu, er jeg sikker på, at de ikke ville have lukket ned.

Når det er sagt, har børsen endelig meddelt, at den vil afslutte driften den 27. juni og erklærede, at handlen vil blive suspenderet kl. 14:00 IST torsdag den 27. juni 2019.

Koinex nedlukningsmeddelelse – Afslutning af udveksling De digitale aktiverhandelstjenester deaktiveres permanent på alle vores platforme kl. 14:00 IST torsdag den 27. juni 2019. Alle åbne ordrer efter denne frist annulleres automatisk, og pengene returneres til tilsvarende tegnebøger. Brugere opfordres til at planlægge deres handelsaktivitet nøje og lukke deres handelspositioner.

Men hvorfor?

Indtil videre er der mange indiske børser, der lukkede deres handelsoperation i Indien – herunder Zebpay, Coindelta, Coinome – og den meget almindelige årsag til, at enhver børs har beskrevet i deres blogs, er – Reguleringsusikkerhed om kryptokurrency i landet. Efterfølgende skrev Koinex-børsen et blogindlæg og tilføjede en årsag til lukning er “Flere forsinkelser fra regeringsorganerne med at afklare den lovgivningsmæssige ramme for kryptokurver”. Desuden nævnte Koinex det regulatoriske aspekt også de vanskeligheder, de stod overfor fra banker og betalingsportaler. Det nævnte det;

Vi har konsekvent været udsat for afslag på betalingstjenester fra betalingsgateways, tilføjede Koinex. En af de sværeste ting at håndtere er at forklare vores teammedlemmer, hvorfor de får et opkald fra deres bank hver måned på tidspunktet for lønkredit.

Desuden bad vi grundlæggerne af andre eksisterende børser om deres måde at styre medarbejdernes løn på, men spørgsmålet forbliver ubesvaret indtil rapporteringstidspunktet.

Hvad nu?

Desuden tilføjer Koinex adresse til sine brugere og tilføjer, at inden for de næste 5 uger skrev de;

I løbet af de næste 5 uger vil vi forsøge at frigøre alle brugerindskud til deres registrerede bankkonti efter opkrævning af et bekvemmelighedsgebyr (mellem INR 10 og INR 2000 afhængigt af INR-tegnebogssaldoen). Tegnebøgerne for digitale aktiver vil fortsat være funktionelle, og brugerne skal trække alle midler ud af platformen inden kl. 21.00 IST den 15. juli 2019

Koinex meddelelse har vist sig at være den potentielle mulighed for udvekslinger som WazirX, der hurtigt bemærker, at ‘det byder velkommen til alle brugere af Koinex’. Hr. Shetty om yderligere samtale med Coingape erklærede;

Der er ingen grund til panik. Koinex har givet nok tid til at flytte dine kryptoaktiver, og WazirX byder alle velkommen fra Koinex.

Det er værd at bemærke, at børsen tidligere har modtaget VC-finansiering, der slår en ny forespørgsel om, hvorfor ikke børs har råd til at have sit kontor registreret uden for Indien – Ligesom andre eksisterende børser annoncerede deres avancerede plan – hvis overhovedet regulatorer pålægger en streng forbyde.

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me