Blackrock, verdens største ETF-selskab, der udforsker kryptovalutaer, hvilket kan skyde prisen op

Det globale investeringskraftværk har al ammunition til at vende borde til kryptokurver og tage deres priser opad

Rapporter er kommet frem, at Blackrock, det amerikanske globale investeringsstyringsselskab, der har over $ 6,3 billioner i aktiver under forvaltning, har oprettet en fungerende gruppe til at undersøge kryptokurrency. Det siges, at gruppen er blevet sammensat fra forskellige sektioner af virksomheden for at undersøge kryptokurver og deres grundlæggende infrastruktur, blockchain.

Blackrock har magten til at gøre formuer

Den New York-baserede finansielle gigant besidder alle de vigtigste nerver af verdens globale investering: Det er det verdens største kapitalforvalter, overvåger omkring $ 6 billioner i klientpenge. Det er et beløb, der er større end BNP i hvert land på jorden undtagen USA og Kina, hvilket tydeliggør BlackRocks investeringsbeslutninger skaber krusninger, der ruller gennem ethvert større globalt marked.

BlackRock’s veldesignede produkter involverer ikke meget beslutningstagning fra investorerne. Disse er næsten ingen hjerne at tjene penge i. Det er den største udbyder af passive børshandlede fonde med $ 1,5 billioner investeret i sin iShares-fondefamilie – som er under Blackrock’s Management. Ikke kun det, BlackRocks institutionelle aktie- og obligationsbeholdninger, hvoraf de fleste forvaltes aktivt, er betydeligt større end dets ETF-portefølje.

Ikke kun produkter, men ethvert investeringsvalg, som virksomhedens 135 investeringsteam foretager, hvor de penge skal anvendes, påvirker og påvirker utallige andre investorer.

Blackrock har været vokal på Blockchain og cryptos siden sidste år

I februar 2018 blev BlackRocks globale investeringsstrateg Richard Turnill havde sagt, at investorer kun skulle overveje kryptokurver såsom bitcoin hvis de er villige til at miste alt, men BlackRock ser meget potentiale i det underliggende distribueret hovedbogsteknologi – blockchain. At citere ham,

”Vi ser, at kryptokurver potentielt bliver mere udbredt i fremtiden, når markederne modnes. Men for nu mener vi, at de kun skal overvejes af dem, der kan mave potentielt fuldføre tab, ”

Sidste år i oktober 2017 sagde Richard Turnill, der talte med Business Insider, at kryptokurver har oplevet “spektakulære prisstigninger” i de seneste måneder, hvilket fik ham til at konkludere:

“Jeg vil sige, at kryptokurver viser mange karakteristika ved en boble lige nu.”

Den samme stemning blev gentaget af BlackRock CEO Larry Fink der sagde, at Bitcoin er et indeks for hvidvaskning af penge for at citere ham,

“Bitcoin viser dig bare, hvor stor efterspørgsel efter hvidvaskning af penge der er i verden,”

Mens de øverste embedsmænd i Blackrock har været skeptiske over for kryptokurver i deres bemærkninger, skal det bemærkes, at det aldrig var af deres radar, da en eller anden talte om det i medierne. Og nu med skiftende tider – oprettelse af nye produkter, udarbejdelse af regler og andre institutioner, der viser deres interesse, ser BlackRock muligvis på kryptokurver.

Læs også: Bitcoin (BTC) ryster bjørnene af, mens DASH, EOS, & NEO dukker op som vindere

Blackrock-nyheder får kryptosamfundet ophidset

Rapporten om, at Blackrock har udforsket kryptovalutaer, har fået kryptosamfundet ophidset. Mange mennesker, der bruger deres twitterhåndtag, anbefalede, at det er det rigtige tidspunkt at køb bitcoins.

Blackrock, en af ​​de største kapitalforvaltere i verden, har oprettet et team til at undersøge, hvordan de kan komme ind på kryptomarkederne.

Let svar: Køb Bitcoin

– Pomp? (@APompliano) 16. juli 2018

Et par delte endda en opfattelse af, at hvis BlackRock, det største ETF-selskab, bliver involveret, er SEC vil ikke have nogen grund til at modsætte sig den kommende bitcoin ETF-beslutning, som blev indgivet af CBOE.

Forskellen mellem en fremtid & en ETF er, at en ETF skal købe den underliggende at tage likviditet ud af markedet.

Når verdens største ETF-selskab ser på Crypto, og SEC ikke har nogen reel grund til at blokere den næste ETF, kan det blive lidt spændendehttps://t.co/eFAYwnGdyN

– Ran NeuNer (@cryptomanran) 16. juli 2018

Uanset om BlackRock-investorer eller ikke gør det, er dens efterforskningsnyheder også en stor nyhed for kryptosamfundet, da den nye tidsalderteknologi har været i stand til at fange interessen for denne enorme investeringsgigant. Fremtiden ser bestemt superlys ud.

Vil Blackrock ændre holdning til kryptokurver? Fortæl os dine synspunkter om det samme.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me