Coinbase glæder sig over New York Virtual Markets Integrity Report, men afviser resultater

reklame Phemex

Inden for 48 timer efter frigivelsen af ​​New York Virtual Markets Integrity Report udgivet af New York State Office of the Attorney General (“OAG”), Coinbase, har kryptokursudvekslingen hilst rapporten velkommen, men har tilbagevist visse fund.

Coinnbase mener, at rapporten fejlagtigt fremlægger fakta

Rapporten, der blev dannet efter at have samlet oplysninger indsamlet fra 9 fremtrædende børser, der opererer i New York-regionen, konkluderede, at flere kryptokursudvekslinger, den undersøgte, er sårbare over for markedsmanipulation, har trukket en tilbageslag fra branchens aktører. På specifik kommentar i rapporten mod Coinbase var

“Coinbase afslørede, at næsten 20 procent af den udførte volumen på sin platform skyldtes sin egen handel.”

Denne kommentar er ikke gået godt med Coinbase, og i et offentliggjort blogindlæg skrev Coinbases politiske chef, Mike Lempres, at OAG’s påstande i rapporten har ført til en vildledning af børsens forretning i medierne..

Efter at have svaret specifikt på kommentaren præciserede Lempres, at Coinbase ikke “handler til fordel for virksomheden på proprietær basis.” Han fortsatte:

“Når Coinbase udfører disse handler, gør det det på vegne af Coinbase Consumer-kunder, ikke selv.”

Lempres forklarede yderligere, at tallet på 20 procent repræsenterer forbrugerdrevet volumen på Coinbase Consumer, en tjeneste, der udfører brugernes ordrer med sin egen børs i modsætning til det, der blev beskrevet som “selvhandel” i rapporten

Jesse Powell, grundlæggeren af ​​den USA-baserede Kraken-udveksling, der blev udnævnt af OAG som muligvis i strid med statsloven, udluftede sin vrede på Twitter og beskrev miljøet i New York generelt som “voldeligt”.

NY er den voldelige, kontrollerende eks, du brød op med for 3 år siden, men de fortsætter med at forfølge dig, kaste skygge på dine nye forhold, ude af stand til at acceptere, at du med glæde er gået videre og har det bedre uden dem. #kom over det https://t.co/DC5S1WyRnp

– Jesse Powell (@jespow) 19. september 2018

Erik Voorhees, administrerende direktør for ShapeShift kommenterede Powells tweet-ordsprog

Og den slags mennesker ser aldrig ud til at indse, at deres adfærd er det, der førte til opløsningen … NY vil miste sin position i spidsen for global finans, hvis den ikke ændrer sig snart. Fortsæt det gode arbejde @jespow https://t.co/74CVAfivis

– Erik Voorhees (@ErikVoorhees) 19. september 2018

Læs også: Bitcoin ETF Exclusive: Trump udnævner Pro-Crypto SEC-kommissær, mens Coinbase planlægger en Bitcoin ETF

At finde rapporterne chokerende

Rapporten havde også angivet førende kryptokurrencyudvekslinger Bitstamp, itBit og Kraken, der hjælper med at drive CME Group Inc.s Bitcoin-futuresmarked. Tilsynsmyndigheden har i sin konstatering konkluderet, at Bitstamp og itBit ikke har nogen formel politik for at bekæmpe markedsmanipulation, mens Kraken sammen med Binance, Gate.io og Huobi hævdede, at de ikke opererer i New York og derfor nægtede at deltage i justitsadvokatens gennemgang.

Rapporten sagde især, at Binance, Gate.io og Kraken var blevet henvist til statens Department of Financial Services efter en undersøgelse af, om disse børser opererer i New York. En fjerde udveksling, Huobi, blev også undersøgt, men blev ikke henvist.

New York State Office of Attorney General office fandt, at nogle børser kunne kvantificere, hvor meget handelsaktivitet på deres platforme kom fra deres egen drift. Circle sagde, at det var ansvarligt for mindre end 1 procent af handelsvolumenet på Poloniex, mens BitFlyer USA udfører ca. 10 procent af handlerne på sin platform.

Rapporten bemærkede også, at selvom de fleste børser bruger kundens kundeprocedurer, gør Bitfinex og Tidex det ikke, “der kræver lidt mere end en e-mail-adresse for at begynde at handle virtuelle valutaer.” Rapporten har imidlertid ikke givet nogen kommentar til juridiske problemer, som dette kan medføre.

Da Coinbase er den første af børsen, der kommer og afklarer sin holdning til rapporten, kan vi forvente, at den anden også kommer frem og fremsætter deres synspunkter eller gennemfører korrigerende foranstaltninger som anført i rapporten.

Vil andre børser blive rene eller endda stramme deres politik for at imødegå påstandene i denne rapport? Fortæl os dine synspunkter om det samme.

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me