Yksi maailman top 5 GPU-kaivoksista lanseeraa kehittyneimmän kaupankäynnin ekosysteemin, AI Trader.

Autonominen kaupankäyntialusta tuottaa tällä hetkellä keskimäärin 82% kuukausittaista tuottoa kryptovaluuttakaupasta ja yli 100% voittoja, kun taas vipuvaikutteinen kaupankäynti.

Dubai, 24. toukokuuta 2018 – Yksi maailman top 5 GPU-pohjaisista kaivosyrityksistä ilmoittaa läpimurron autonomisen kryptovaluuttakaupan alustan, AI Trader.

Dubaissa, jota pidetään myös Lähi-idän Piilaaksona, on nyt yksi maailman suurimmista GPU-pohjaisista salauskaivoksista, joissa on 7 MW: n laitos nimeltä Kingdom Mining. Kaivos on ollut täysin toiminnassa huhtikuusta 2017 lähtien. ”Kehitimme tekoälyn ekosysteemin asiantuntijakauppiaiden joukolla vakiintuneista rahoitusyrityksistä, kuten Morgan Stanley ja Deutsche Bank, sekä koneoppimisen ja tekoälyn asiantuntijoista. Ennen tätä kuten muut kaivostyöläisetkin, me yleensä HODL suurimman osan tuotannostamme. Olemme havainneet, että tekoäly lievittää kaivostulojen puutetta, kun hinnat laskivat helmikuussa ja maaliskuussa. Siitä lähtien olemme parantaneet järjestelmiä ja niiden käyttöliittymää, jotta salausyhteisömme voisi hyötyä tästä luomuksesta. “

Kuinka se toimii

Uraauurtavan tekoälyjärjestelmän avulla käyttäjät voivat käydä itsenäisesti kauppaa kryptovaluutoilla, jolloin he yksinkertaisesti valitsevat parin kaupankäyntiin ja napsauttavat peliä. AI-kauppias käyttää tekoälyä tarkistamaan ja tekemään kaupankäynnin päätöksiä reaaliaikaisten markkinatietojen perusteella. Se on myös ohjelmoitu tunnistamaan kaupankäynnille optimaaliset markkinaolosuhteet voittojen saavuttamiseksi.

Esitys

Järjestelmät eivät ole vain onnistuneet lieventämään merkittävästi päätilien HODL-tappioita, mutta niiden strategiat tuottavat tällä hetkellä keskimääräistä tuottoa 82% samalla kun käydään kauppaa kryptovaluutoilla ja 120% vipuvaikutusta käytettäessä. Nämä tulokset julkaistaan ​​heidän verkkosivustollaan ja päivitetään reaaliajassa. Käyttäjä voi ladata ja nähdä nämä tulokset jokaisen tekoälyn tekemän tapahtuman perusteella.

Avainominaisuudet

AI Trader kehitettiin kahdella pääperiaatteella, “pidä yksinkertaisena” & “Tee siitä läpinäkyvä”. ”Olemme tarkoituksellisesti pitäneet alustamme yksinkertaisena. Sen sijaan, että tarjoaisimme useita botteja, jotka esittävät kaupankäyntiratkaisuja vaihtelevilla parametreillä, kehitimme kokonaisvaltaisen tekoälyekosysteemin, joka ottaa huomioon kaikki salausvaluuttakaupan maailman parhaat käytännöt. ” AI Traderista ei löydy monimutkaisia ​​kaavioita, vaan huolellisesti kehitetyt strategiat tiettyjen valuuttojen kauppaa varten esitetään pelinmuutossovelluksessa. Joitakin sen pääominaisuuksia ovat:

  • Dynaaminen oman pääoman hallinta

Tekoäly käyttää käyttäytymistieteitä palauttaakseen kaikki kaupankäynnin aikana mahdollisesti syntyneet tappiot. Se tulee kauppaan takaisin suuremmalla määrällä ja yrittää korvata aiheutuneen tappion. Aivan kuten ihmiskauppias tekisi.

  • Kaupankäynnin tulokset

Viimeisimmät kaupankäyntitulokset antavat sinulle yleiskuvan tekoälyn strategiasta viimeisten 30 päivän aikana. Se antaa sinulle myös arvon, jonka olisit tuottanut, jos tekisit sen sijaan HODL: n. Voit myös ladata minkä tahansa strategian koko tapahtumahistorian CSV-muodossa.

  • Tuettu useita vaihtoja

Toisin kuin muut kaupankäyntirobotit, AI Trader tarjoaa täydellisen järjestelmän, joka tällä hetkellä toimii sekä Binance- että Bitmex-kaupankäynnin taustalla, kaikille rekisteröityneille käyttäjille. Tulevaisuudessa he lisäävät Bittrexin alustalle ja kaikille nykyisille käyttäjille annetaan myös pääsy samaan ilman lisäkustannuksia. Kaikki tulevat vaihdot ja päivitykset ovat myös ilmaisia ​​rekisteröidyille käyttäjille. AI Traderilla ei missään vaiheessa ole pääsyä käyttäjän varoihin; kun kauppa on suoritettu, tulokset heijastuvat käyttäjän vaihtotilille. Toisin kuin muut alustat, joissa käyttäjät voivat käydä kauppaa vain muutamalla valitulla parilla. Tekoälyn kauppias tarjoaa jokaista tuetulla pörssissä saatavilla olevaa paria kauppiaille.

Lähetysohjelma

Alusta on myös ilmoittanut markkinoiden houkuttelevimmista viiteohjelmista. Vaikuttajat saavat 10%: n elinkaaripalkkion asiakkaalta. Asiakas saa myös 10% elinikäisen alennuksen.

Tilauksen tiedot

Alusta tarjoaa kolme erilaista hinnoittelupakettia; alkaen 150 USD. Tämä antaa yritykselle mahdollisuuden tehdä lisäparannuksia järjestelmään. Tällä hetkellä Litecoin, Bitcoin Cash ja luottokortti / PayPal-maksut ovat sallittuja.

Lopulliset ajatukset

AI Trader on kiistatta ainutlaatuinen foorumi, joka on tarkoitus häiritä salaustoiminnan tapaa tänään. Se ravistaa pohjimmiltaan kaupankäynnin nykyistä paradigmaa ja yksinkertaistaa sitä siinä määrin kuin käyttäjät eivät ole aiemmin kokeneet.

Olemme käyttäneet myös 10%: n alennusta kaikille yleisöillemme, voit vaatia saman napsauttamalla seuraavaa linkkiä:

https://app.aitrader.ai/referral/coingape

Jos haluat lisätietoja AI Traderista ja sen ominaisuuksista, tutustu heidän verkkosivustoonsa https://aitrader.ai/

Alustan yleiskatsaus: https://www.youtube.com/watch?v=dqz65lSjM2

Seuraa AI Traderia Twitterissä: https://twitter.com/Aitrader_Ai

Tietoja AI Traderista: https://aitrader.ai/about

Ota yhteyttä AI-kauppiaaseen: [sähköposti suojattu]

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me