Alt hvad du behøver at vide om Bakkt Bitcoin Futures

Efter et års ventetid, Bakkt, bitcoin futures exchange og digitale aktiver platform fra Interkontinental udveksling (ICE), skaberen af New York Stock Exchange (NYSE), er klar til lancering i denne måned. Lanceringen, planlagt til 23. september, forventes at bringe betydelige institutionelle investeringer i kryptorummet. Her er hvad vi ved om Bakkt’s Bitcoin Futures hidtil 

Hvad er Bitcoin Futures?

I en futures-kontrakt specificeres køb eller salg af et underliggende aktiv til en forudbestemt pris på en fremtidig dato. De handlende parter er forpligtet til at opfylde deres del af kontrakten, dvs. købe eller sælge det pågældende aktiv ved kontraktens udløb. Med futureskontrakter spekulerer investorer prisbevægelsen på det pågældende aktiv og afdækker deres risiko. 

Investorer kan enten vælge at gå efter lange positioner, hvor de er enige om at “købe” aktivet til en bestemt pris i fremtiden, når kontrakten udløber, eller de kan vælge en kort position, hvor de “sælger” aktivet til en forudbestemt pris ved udløbet af kontrakten.

Bitcoin futures fungerer også som futures kontrakter for traditionelle aktiver. Investorer spekulerer i prisen på Bitcoin og tjener på det uden faktisk at eje det. 

I tilfælde af Bakks bitcoin-futures afvikles futures-kontrakterne fysisk. Bakkt tilbyder fysisk levering af aktiver til futureskontrakter, men Bitcoin forbliver i deres forældremyndighed, Bakkt lager i stedet for i investorens besiddelse i en tegnebog. 

Bakkt Bitcoin (USD) Daily Futures Contract

Dette er en fysisk afgjort daglig futures-kontrakt for bitcoin, der afholdes i Bakkt Warehouse med handelsskærmens produktnavn “Bakkt BTC (USD) Daglig fremtid”Og Navn på handelsskærmnav”ICUS”. Råvarekoden er BTC, og kontraktstørrelsen er 1 BTC. Mindsteprisudsving er $ 2,50 pr. Bitcoin eller kontrakt, og blokhandler kan udføres til $ 0,01. Der er ingen daglig prisbegrænsning for disse kontrakter.

Kontrakterne er tilgængelige for handel på hver børsdag, hvor forretningsbanker generelt har åbent for forretning i New York. Noteringscyklussen er på op til 70 på hinanden følgende kvalificerede kontraktdatoer. Den endelige afregning vil være i form af fysisk levering på Bakkt-lageret.

Den sidste sidste handelsdag for en futures-kontrakt er kl. 18:00 Østlige gældende tid på kontraktdatoen, mens den sidste / eneste leveringsdag er den anden børsdag efter kontraktsdatoen.

Udveksling af relaterede positioner (EFRP’er) EFRP-transaktioner og blokhandler er tilladt, og Block Trade Minimum er på 10 partier. Ombytnings- og clearinggebyrer er sat til $ 1,00 pr. Side for skærmhandler og $ 1,60 for blok-, krydsordre- og EFRP-handler. Det daglige handelsvindue er fra 16:58 til 17:00 EPT. Positionsgrænsen er 100.000 partier på enhver kontraktdato og alle kontraktdatoer tilsammen.

Bakkt Bitcoin (USD) Månedlig Futures-kontrakt

Dette er en fysisk afviklet månedlig futures-kontrakt for bitcoin, der afholdes i Bakkt Warehouse med handelsskærmens produktnavn “Bakkt BTC (USD) Månedlig fremtid” og Navn på handelsskærmnav “ICUS”. Råvarekoden er BTM, og kontraktstørrelsen er 1 BTC. Mindsteprisudsving er $ 2,50 pr. Bitcoin eller kontrakt, og blokhandler kan udføres til $ 0,01. Der er ingen daglig prisbegrænsning for disse kontrakter.

Noteringscyklussen er på op til 12 på hinanden følgende kontraktmåneder. Den endelige afregning vil være i form af fysisk levering på Bakkt-lageret.

Den sidste handelsdag for futures-kontrakten er den anden hverdag før leveringsdagen for kontraktmåneden, og den sidste / eneste leveringsdag er den tredje fredag ​​i kontraktmåneden. 

Udveksling af relaterede positioner (EFRP’er) EFRP-transaktioner og blokhandler er tilladt, og Block Trade Minimum er sat til 10 partier. Ombytnings- og clearinggebyrer er sat til $ 1,25 pr. Side for skærmhandler og $ 1,85 for blok-, krydsordre- og EFRP-handler. Det daglige handelsvindue er fra 16:58 til 17:00 EPT. Positionsgrænsen er 100.000 partier i enhver kontraktmåned og alle måneder tilsammen.

Marginoplysninger for BTC og BTM

Med hensyn til direkte margen er det oprindelige krav til afdækning af både BTC og BTM sat til $ 3900, mens det spekulative oprindelige krav til begge typer futureskontrakter er på $ 4290.

Inter-måneders tillægssatser er også blevet annonceret. For både BTC og BTM er afdækningsgraden $ 400 til $ 1000. Den spekulative sats er $ 440 til $ 1100. 

Flere detaljer om de Bakkt daglige futures kontrakter og månedlige futures kontrakter afventes. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me