Hvordan drager samfundet fordel af kryptomining?

Kryptomining har altid været i overskrifterne alt sammen takket være den energi, den bruger. En nylig undersøgelse foretaget af Natur Bæredygtighed, en videnskabelig tidsskrift afslørede, at kryptomining forbruger mere energi sammenlignet med mineralminedrift for at producere den samme markedsværdi.

Men alt er ikke galt med kryptomining, det har også sin egen andel af fordele, der kan vise sig at være meget gavnligt for samfundet på lang sigt.

I denne artikel vil vi forstå, hvordan kryptomining fungerer, og hvordan det gavner samfundet. Lad os komme igang.

Sådan fungerer Cryptomining?

Faktisk er kryptokurrency ikke reguleret eller autoriseret af en regering eller bank. Transaktioner opbevares i blokke, der er knyttet sammen for at danne blockchain. For at validere og godkende disse transaktioner skal komplekse matematiske ligninger løses.

Hele denne proces til løsning af komplekse algoritmer kaldes minedrift. Crypto minearbejdere løser disse algoritmer med fordelen ved at blive belønnet i form af kryptokurrency.

Selvom kryptomining ofte er forbundet med for meget energiforbrug, har den også sine egne fordele.

Fordele ved Mining Cryptocurrency

  • Fuldtids karriere: Da kryptomining handler om minedrift af kryptokurver, kan det vise sig at være en rentabel proces. Hvis man mestrer kunsten at kryptomining og praktiserer det fuldt ud, kan det endda vise sig at være en vidunderlig fuldtidsbeskæftigelsesmulighed.
  • Bedste måde at få mønter på: Mens den traditionelle valuta som euro eller dollar frigives af centralbanker, er kryptovaluta anderledes. Minearbejdere kan udvinde kryptokurverne og få mønterne baseret på den udstedelsesrate, der er angivet i koden. På denne måde kan minearbejdere ikke snyde systemet og oprette kryptokurver ud af luften. De bliver nødt til at bruge deres computerkraft til at generere kryptokurver. Men kryptomining gør det lettere for minearbejdere at eje mønterne.
  • Omkostningseffektiv: Sammenlignet med køb af kryptokurver viser det sig at være mere omkostningseffektiv at udvinde dem. Selvom de forhåndsomkostninger, der er involveret i minedrift, er høje, alt sammen takket være det dyre minedrift, er de efterfølgende omkostninger langt mindre. Hvis det gøres korrekt, kan minedrift vise sig at være en billigere og skalerbar mulighed sammenlignet med køb af kryptovalutaer. Desuden udelukker minedrift også de risici, der er forbundet med at købe en kryptovaluta, som, hvis den mister sin værdi, oversættes til tabet af investoren. Men dette er ikke tilfældet med minedrift. Selvom den udvindede kryptokurrency i værste fald mister sin værdi, forbliver det udstyr, der bruges til minedrift, stadig værdifuldt.
  • Forbedret sikkerhed: Da kryptokurver bliver almindelige, og flere og flere mennesker adopterer dem helhjertet, er der et øget pres på myndighederne for at sikre deres sikkerhed. Brugere anbefales stærkt at opbevare deres kryptokurver i en digital tegnebog. Desuden skal de også bruge en pålidelig VPN som PureVPN (læs fuld anmeldelse her). En VPN beskytter din online identitet og forhindrer den i at blive overskredet af tredjeparter. Mens kryptokurver kan holdes sikre på et individuelt niveau, er det udfordrende at sikre sikkerheden i hele blockchain-netværket. Heldigvis tager cryptomining sig også af dette aspekt. Da flere og flere minearbejdere prøver minedrift, bidrager de med hashkraft til netværket, hvilket gør det mindre sårbart over for cyberangreb. Dette skyldes, at cyberkriminelle har brug for kontrol over mindst mere end halvdelen af ​​minedriftudstyret for at forstyrre netværket. Da flere og flere minearbejdere fortsætter med at tilslutte sig netværket, reduceres denne sandsynlighed til nul. Alt i alt tilføjer kryptomining netværkets stabilitet.
  • Positiv social engineering: Du har måske ikke set dette komme, men kryptomining kan også bruges til at drive social engineering. Der er forskellige ventures, der er i færd med at undersøge brugssager, der bruger transaktionsvalideringsprocessen i stedet for kun at oprette kryptokurrency-tokens. Derfor kan minenoder faktisk bruges til at studere store mængder data, der er oprettet under kryptomining-processen. Disse forudsigelser og konklusioner kan vise sig at være yderst nyttige for sundhedspleje, logistik, produktion og andre industrier.

Afslutter

Så næste gang nogen siger, at kryptomining ødelægger planeten, skal du uddanne dem med alle de fordele, den giver. Hvad mere er, hvis en rapport fra Coinshares skal man tro, bruger 78% af bitcoin-minearbejdere faktisk vedvarende energi til at drive deres minedrift og forhindrer dermed overskydende elektricitet i at blive spildt.

Der foregår i øjeblikket meget arbejde i denne retning. Når det er sagt, for nylig Intel vandt et patent til energieffektiv bitcoin-minedrift. Det er således sikkert at konkludere, at minedrift langsomt bevæger sig i retning af energibesparelse og konstant udforsker de alternative muligheder for at blive mere miljøvenlige.

Hvad er dine synspunkter om fordelene ved kryptomining? Lad os vide det i kommentarerne nedenfor.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me