Bitcoin optionskontrakter vil tiltrække massiv efterspørgsel fra asiatiske kryptohandlere – CME Global Head

reklame Phemex

Tim McCourt, CME Groups globale chef for aktieprodukter og alternative investeringer mener at den kommende lancering af Bitcoin optionskontrakter sandsynligvis bliver en favorit blandt asiatiske krypto minearbejdere og handlende. 

Forhandlere med store fordele

CME Group annoncerede lanceringen af ​​sit nye kryptoderivatprodukt den 20. september. Opdateringen nævnte, at optioner på Bitcoin Futures vil tilbyde Bitcoin-handlende en god mulighed for at spare på margener gennem margenforskydninger.

Yderligere vil CME CF Bitcoin Reference Rate (BRR) blive beregnet på baggrund af den daglige handelsvolumen for større Bitcoin-børser og handelsplatforme.. 

Valgmulighederne hjælper yderligere handlende med at afbøde mulige risici for modparts misligholdelse med en central clearing. Desuden vil dette udvide valgmulighederne for handlende og hjælpe dem med at styre risiko og opbygge strategier, da det vil understøtte fleksibel handel.

Stejl stigning i Bitcoin Futures Trading

McCourt forventer, at optionerne vil fungere lige så godt som Bitcoin Futures, som blev lanceret for næsten to år siden. Interessant nok består halvdelen af ​​handelsvolumen for Bitcoin-futures af handlende i det asiatiske og europæiske subkontinent. 

Han gav yderligere indsigt i den nylige stigning i handel med Bitcoin Futures. Den 13. maj handles futureskontrakter til en værdi af 1,3 milliarder dollars (170.000 Bitcoin). Efterfølgende, med bestemmelsen om “optioner” på futures, kan handlende nemt styre prisrisikoen for Bitcoin, mens de får den rigtige eksponering. 

”Mens futures giver dig en en-for-en eksponering, hvor bevægelsen af ​​den underliggende bitcoin oversættes direkte til en bestemt dollarværdi pr. Kontrakt, giver en mulighed dig forskellige strejkeprisniveauer og kan give dig enten nedadgående beskyttelse eller opadgående eksponering til en brøkdel af den underliggende [aktiv] pris, ” 

sagde McCourt.

Per en nylig tweet af CME, på trods af faldet i Bitcoin-priserne, forblev kundens interesse i CME Bitcoin futures stærk i 3. kvartal med en daglig OI på over 4,6K kontrakter, en stigning på 61% i forhold til 3. kvartal 2018.

Kilde- Twitter

Hvad er en Option Futures Contract? 

En optionskontrakt giver en investor mulighed for at købe eller sælge et aktiv til en bestemt indløsningspris. Investoren kan købe det på eller før udløbsdatoen. Dette sætter investoren i en fordelagtig position, da han / hun kan drage fordel af kursudsving uden faktisk at eje en futuresposition. Den fremtidige kontrakt pålægger investorerne imidlertid at købe / sælge aktivet til den aftalte pris på et bestemt fremtidigt tidspunkt. 

CME har ingen planer om at tilbyde fysisk afviklede kontrakter

Han sagde yderligere, at Bitcoin-muligheder vil gøre det muligt for krypto minearbejdere at præcist afdække omkostningerne ved deres produktion. Minearbejdere, der opererer i Kina, bruger allerede Bitcoin-futureskontrakter til at afdække. McCourt talte også om lanceringen af ​​Bakkt og sagde, at CME-koncernen ikke har planer om at tilbyde lignende fysisk afviklede kontrakter. Desuden sagde han, at det nuværende fokus er på at sikre myndighedsgodkendelser og færdiggøre forberedelserne til lanceringen af ​​de nye optionskontrakter.

Imidlertid syntes Jeff Dorman, investeringschef og medstifter af Arca, en amerikansk krypto-hedgefond, at være uenig med førstnævnte krav. Han sagde, at effektive strategier for handel med kryptokurrency ville komme fra yderligere instrumenter – ud over Bitcoin. 

“Der er kun så meget, du kan gøre med bare bitcoin alene, [da] der er kun så mange steder, som en fond har brug for for at handle med bitcoin og bitcoin-relaterede værdipapirer,”

sagde Dorman.

Han tilføjede endvidere, at CME-gruppen i fremtiden ville blive udsat for hård konkurrence. 

CME lancerer to økonomisk afviklede Shanghai Gold Futures

Pr bekendtgørelse, Shanghai Gold Futures vil være et produkttilbud baseret på den regionale guldbenchmarkpris fra Shanghai Gold Exchange (SGE). Lanceringen er planlagt til den 14. oktober.

Kilde- Twitter

Kontrakterne vil være denomineret af den amerikanske dollar og den kinesiske Renminbi. Futures vil blive lanceret af en afdeling af CME-Commodity Exchange Inc (COMEX). COMEXs Shanghai Gold futures giver adgang til arbitrage med 100 oz. Det vil også fange fordelene ved margenforskydning mellem COMEX 100 oz. Gold Futures (GC) og andre CME Group-produkter. Futures vil bruge Shanghai Gold Benchmark PM-pris (15:00 China Standard Time) til den endelige afregning.

Vil CMEs “Options” have samme indflydelse som Bitcoin futures? Fortæl os, hvad du synes i kommentarerne nedenfor!

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me