Bexplus – Bitcoin-pohjainen futuurikauppapörssi ammattilaisille ja aloittelijoille

Perustettu vuoden 2017 lopulla ja rekisteröity Saint Vincentissä ja Grenadineilla, Bexplus on keskittynyt 100-kertaiseen vipuvaikutteiseen futuurikauppaan miljoonille salakirjoittajille kaikkialla maailmassa. Tällä hetkellä Bexplusilla on toimistot Hongkongissa, Singaporessa, Brasiliassa, Yhdysvalloissa ja Isossa-Britanniassa, ja se laajenee jatkuvasti maailmanlaajuisesti.

Bexplus on tunnettu helppokäyttöisestä 100-kertaisesta vipuvaikutteisesta kaupankäyntityökalustaan, joka auttaa salakauppiaita löytämään voittoja salauksen hintamuutosten molemmista suunnista, menee sitten ylös tai alas joko härkä- tai karhumarkkinoilla.

Kaupankäyntipalvelun lisäksi Bexplus tarjoaa myös lompakkojärjestelmän, joka on ratkaisu kauppiaille bitcoinin säilyttämiseen, kun he eivät ole kaupankäynnin kohteena. Bexplus-lompakko tarjoaa jopa 30%: n vuotuisen koron varastoidulle omaisuudelle.

Bexplus-lompakon ominaisuus:

Kylmä lompakon mekanismi & Anti-hakkeri

Bexplus suorittaa kylmän lompakon myymälämekanismeja salausten säilyttämiseen. Kun Bexplus on vahvistanut bonuksensa saamisen, bitcoin salataan moniallekirjoituksella ja tallennetaan offline-lompakon järjestelmään ja erotetaan kaupankäynti- ja säästötoiminnoistasi vasta, kun nostosovellus voi siirtää kryptosi siirrettäväksi nostokohteeseesi. . Siinä tapauksessa, että Bexplus-palvelimet ovat poissa käytöstä tai vaarantuneet (tosin ei koskaan tapahtunut), hakkereihin ei ole pääsyä avaimille vetääksesi kylmälompakkoon tallennettuja bitcoineja, koska niitä hallitaan offline-tilassa ja eristetään Bexplus-palvelimista. 

2FA-suojaus

Bexplus-käyttäjät voivat sitoa 2FA-asetuksen omaan Google Authenticatoriinsa, joka myöntää käyttöoikeudet vain omille matkapuhelimilleen.

Ei talletusmaksua & Nopea peruutus

Bexplus ei veloita mitään talletuksesta. Jos käyttäjät haluavat nostaa varoja, hakemus käsitellään ja tehdään 30 minuutin – 12 tunnin kuluessa. Jos käyttäjä vahvistaa välittömästi bitcoin-noston osoitteen, maksu voi olla jopa 5 minuuttia.

Ei tarkastuksia (KYC)

Bexplus käyttää vähän häiriötä aiheuttavaa viestintätilaa. Bexplus ei kysy henkilökohtaisia ​​tietoja, kun kirjaudut sisään ja käytät muita palveluja sivustolla / sovelluksessa. Jos haet apua sähkeen kautta, Bexplus ei lähetä sinulle yhtäkkiä viestiä, ennen kuin olet valmistautunut lähettämään Bexplusille sen sijaan.

Mobiiliystävällinen Androidille & iOS

Bexplus luo mobiilikaupan kokemuksen, joka on sujuvaa, yksinkertaista ja ammattimaista samalla tavalla kuin verkkosivulla. Hae Bexplus ladata Google Play tai Apple Appstore virallisille mobiilisovelluksille.

Helppo siirto kaupankäynnin välillä & Tallentaa

Härkämarkkinat voivat syntyä missä tahansa sekunnissa, Bexplus-lompakon avulla voit siirtää varat kaupankäyntitilille saadaksesi signaalin heti, se on viipymättä ja pysäytä tarkista -toiminto järjestelmästä.

Kuinka ansaita 30% korko Bexplus-lompakolla

Voinko ottaa intressit tekemättä mitään ja vetäytyä?

Kyllä, kaikki uudet asiakkaat voivat ottaa korot ensimmäisen kuukauden korkojen perusteella. Sinun odotetaan pysyvän aktiivisena käyttäjänä pidentääksesi käyttöastetta. Aktiivinen käyttäjämerkki voidaan saavuttaa käymällä kauppaa, joka on 10% Bexplus-futuuripörssin säästöistä. Esimerkiksi käyttäjän, joka tallentaa 10 BTC: tä lompakkoon, on vaihdettava vain 1 BTC pörssissä pysyäkseen aktiivisena. Tarpeetonta sanoa, että ainakin yhden signaalin löytäminen kaupankäynnille voiton tuottamiseksi kuukaudessa on helposti saavutettavissa monille bitcoin-kauppiaille. Rekisteröidy nyt >>>

Mitä teen, jos en tunne 100-kertaista vipuvaikutusta?

Rekisteröitymisen jälkeen saat demotili 10 BTC-varalla sisällä, jotta voit tutustua Bexplus-käyttöliittymään ja suunnitella kaupankäyntistrategiasi, kun et tee todellista kauppaa.

Voinko tallentaa muuta valuuttaa, joka ei ole Bitcoin? Esimerkiksi. ETH, XRP, EOS, USD, EUR, GBP jne.

Bexplus asettuu bitcoiniin, mutta hyväksyy monenlaisia ​​tavanomaisia ​​kryptovaluuttoja ja fiat-rahoja talletettavaksi. Löydät yhdyskäytävän, jolla voit vaihtaa valuuttasi bitcoiniin kaupankäyntiin tai säästämiseen Bexplusissa.

Kuinka korko voi olla niin korkea?

Blockchain-veteraanien ja asiantuntijoiden ylläpitämä Bexplus löytää tasapainon kaupankäynnin ja säästämisen välillä ja on pitänyt terveellistä taloudellista tilannetta siitä lähtien, kun lompakon palvelu ilmoitettiin vuosi sitten. Tätä kampanjaa ei katsota pysyväksi tarjoukseksi, ota huomioon sivuston nykyiset hinnat toteutusstandardeina. Se voidaan muuttaa jonain päivänä etukäteen ilmoittamalla.

Kiinnostunut Bexplusista? Luo tili 30 sekunnissa>>>

Lue lisää Bexplusista: 

Verkkosivusto: www.bexplus.com

Mobiilikauppa (Android): https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lingxi.bexplus

Mobiilikauppa (iOS): https://apps.apple.com/us/app/bexplus-profit-from-cryptos/id1442189260

Facebook: https://www.facebook.com/Bexplusglobal

Sähke: https://t.me/bexplusexchange

Viserrys: https://twitter.com/bexplusexchange

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me