Bitcoin voi korjata edelleen, kun institutionaaliset sijoittajat kääntävät karhun

Markkinat ovat jakaneet mielipiteitä Bitcoinin seuraavasta liikkeestä. Saavutettuaan uuden korkeimman tason, 42 000 dollaria, Bitcoin koki myyntisumman 34 000 dollariin. Se ei palautu, ja sen kaupankäynnin arvo on nyt noin 35 000 dollaria. 

Bitcoinin hinta laski keskiviikkona 5%, kun jotkut aasialaiset kauppiaat päättivät myydä Bitcoinin huolestuneina Bitcoinin viimeaikaisista korjauksista. CoinSharesin viikoittaisen digitaalisten omaisuuserien raportin mukaan institutionaalisista salaustuotteista on kirjattu noin 85 miljoonaa dollaria, mikä osoittaa, että jotkut institutionaaliset sijoittajat saavat voittoa Bitcoinin korjausten keskellä. 

Bitcoinin äskettäinen ralli omistaa paljon odotuksia siitä, että uusi Bidenin hallinto käynnistää painokoneen ja tarjoaa suurempia stimuloivia paketteja. Bidenin hallinto ehdotti äskettäin 1,9 biljoonan dollarin pelastuspakettia. Yli 400 miljardia dollaria käytettäisiin pandemian torjumiseen, mukaan lukien rokotteiden käyttöönotto, kun taas 350 miljardia dollaria menisi valtion ja paikallishallinnon budjetteihin. Jotkut ovat yhtä mieltä siitä, että Bitcoin voi olla voittaja eri omaisuuserien joukossa, koska monet uskovat, että Bitcoin on ihanteellinen suojaus inflaatiota vastaan.

Joe Bidenin valtiovarainministerin ehdokkaaksi valitun Janet Yellenin äskettäinen puhe on kuitenkin herättänyt huolta siitä, että Bidenin hallinto voi asettaa tiukkoja rajoituksia kryptovaluutoille. 

”Kryptovaluutat ovat erityisen huolestuttavia. Luulen, että monia käytetään – ainakin transaktiotarkoituksessa – pääasiassa laittomaan rahoitukseen … Ja mielestäni meidän on todella tutkittava tapoja, joilla voimme rajoittaa niiden käyttöä ja varmistaa, ettei rahanpesua tapahdu näiden kanavien kautta. “

Bitcoin-härät ovat innoissaan kryptovaluutan viimeaikaisesta voitosta. Mutta jotkut ovat varoittaneet, että Bitcoinilla saattaa olla korjauksia lähitulevaisuudessa. JPMorgan-analyytikot huomauttivat, että potentiaaliset suuret korjaukset saattavat olla matkalla, jos Bitcoin ei pysty palauttamaan 40 000 dollaria, koska institutionaaliset kauppiaat voivat päättää kotiuttaa nykyisellä tasolla. 

Ei ole väliä mihin suuntaan Bitcoin etenee, futuurikauppiaat voisivat hyödyntää Bitcoinin volatiliteettia ansaitsemaan voittoja. Futuurikauppa mahdollistaa kauppiaiden pitkä tai lyhyt Bitcoin. Elinkeinonharjoittajat voivat lainata pörsseistä vipuvaikutusta ostovoimansa parantamiseksi. Futuurikauppa vivulla on erittäin kannattavaa markkinoiden myynnin aikana, jolloin suuria määriä bitcoinia viedään markkinoille. 

Perustettu vuonna 2017 ja pääkonttori sijaitsee Hongkongissa, Bexplus on johtava salausjohdannaisten kaupankäyntialusta, joka tarjoaa 100-kertaisen vipuvaikutuksen futuurikaupan BTC: llä, ETH: lla, LTC: llä, EOS: lla, XRP: llä jne. Seuraavien vaiheiden jälkeen voit alkaa kasvattaa varallisuuttasi..

Kirjaudu 

Bexplus ei vaadi KYC: tä, joten sinun tarvitsee vain avata tili sähköpostiosoitteella vain minuutissa. Kun rekisteröinti on valmis, kaupankäyntitili ja 10 BTC: n demotili avataan automaattisesti.

Riskitön kaupankäynti 10 BTC: llä

Bexplus on käyttäjäystävällinen foorumi, jossa on demotili. Elinkeinonharjoittajat voivat käyttää demotiliä taitojensa parantamiseen ja oppia hallitsemaan tunteitaan. Demotilin sisällä on 10 BTC ja ne voidaan täydentää. Demotili on hiekkalaatikko kauppiaille, jotka voivat kokeilla erilaisia ​​strategioita huolimatta rahan menettämisestä. 

bexplus

Tee talletus ja lunasta bonuksia

Talletusmaksua ei tarvita. Sijoittajat voivat aloittaa tallettamalla 0,001 BTC. Bexplus tukee Bitcoin-, ETH- ja 11 muuta kryptovaluuttatalletusta sekä USD-, EUR- ja GBP-talletuksia. Nostopyyntöjä käsitellään ympäri vuorokauden ja se vie vain noin tunnin työpäivän aikana. 

Elinkeinonharjoittajien kannattavuuden parantamiseksi Bexplus tarjoaa a 100% talletusbonus jokaiselle kauppiaalle. Talleta 1 BTC ja saat 2 BTC: tä, ja jokaiselle talletukselle on käytettävissä jopa 10 BTC. Bonus ei ole nostettavissa, mutta sitä voidaan käyttää marginaalina. 

bexplus

Ansaitse passiivisia tuloja Bexpluksella

Bexplus-kiinnostava lompakko tarjoaa jopa 30% vuotuinen korko. Niille, jotka haluavat syödä Bitcoinia, Bexplus-lompakko on ihanteellinen paikka ansaita passiivisia tuloja. 

Korko lasketaan päivittäin ja talletuksen tulot maksetaan kuukausittain. Kuukausikorko lasketaan (S * I / 365 * 30) = MI. S edustaa talletuksen summaa, I tarkoittaa korkoa ja MI on kuukausikorko.

Jos talletat 10 BTC: tä lompakkoosi, saamasi kuukausikorko on (10 * 30% / 365 * 30) = 0,24 BTC. Vaikka useimmat lainausalustat vaativat kauppiaita tallettamaan vähintään yhden BTC: n, elinkeinonharjoittajat voivat tehdä talletuksen Bexplusilla alkaen 0,05 BTC.

Bexplus-alustalla on kaikki mitä tarvitset menestyväksi kauppiaaksi, opetusmateriaaleista omaan tilivastaavaan. Huolimatta siitä, mihin suuntaan Bitcoin menee, voit aina löytää mahdollisuuksia Bexplusilta.  

Seuraa Bexplusta:

Verkkosivusto: https://www.bexplus.com/

Sähke: https://t.me/bexplusexchange

Apple App Store: https://itunes.apple.com/app/id1442189260?mt=8

Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lingxi.bexplus

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me