Centraliseret afgørende fremtid for decentraliserede spørgsmål om fordele ved kryptovaluta over dollar rejst igen

US Govt. lovgivere mislykkede endnu en gang at forstå det grundlæggende i kryptokurver, da høringsudvalget drøftede spørgsmål vedrørende fremtidige kryptokurver som penge.  

Den 18. juli samledes lovgivere i USA for at diskutere kryptokurver i en høring kendt som ‘Digital valuta: Pengernes fremtid.’ Og efterhånden som vidnesbyrdene og spørgsmålene skred frem, bevægede sig hele debatten sig mod at forstå, hvordan Bitcoin eller kryptovalutaer kunne bruges som valutaer, og er der en mulighed for, at de kan erstatte “dollaren” i fremtiden.

Vidner vidner om forskellige aspekter af digital valuta

Høringen begyndte at åbne kommentarer fra senatorerne, der grundlæggende drejede sig om pengernes fremtid, og hvordan digital valuta kan være indeholdt i den, når man diskuterer pengernes fremtid. Det lovgivere forsøgte også at måle, om det var nødvendigt at have en klar forståelse af nogle af de definerende karakteristika ved virtuelle valutaer, nemlig værdilager, en regningsenhed og byttemiddel. Det vidnesbyrd af hvert af vidnerne gaver gav et andet perspektiv på digitale valutaer og forsøgte således at dække ethvert muligt aspekt behov for at forstå den nye teknologi.

Vidnesbyrdet om Rodney J. Garratt, Maxwell C. og Mary Pellish Chair, Professor i økonomi, University of California Santa Barbara, talte om, hvordan bekvemmelighed og hurtighed ved elektroniske overførsler har ført til et fald i brugen af ​​kontanter over hele verden. Og med faldende kontanter kan folk blive tvunget til at bruge alternative betalingssystemer, som enten kan være kryptokurver eller digitaliserede valutaer udstedt af centralbanker.

Den næste til at vidne var Norbert J. Michel, Direktør, Center for Dataanalyse, Heritage Foundation, der talte om, hvordan kryptokurver har potentialet til at transformere den finansielle industri, og hvorfor kryptokurrency skal omfavnes som et alternativt betalingssystem uden meget statslig indblanding

Næste, Eswar S. Prasad, Senior medarbejder, Brookings Institution kommenterede de økonomiske konsekvenser og implikationer, som kryptokurver har for Fed med hensyn til dens pengepolitik, mål om lav inflation, høj beskæftigelse og vigtigst af alt finansiel stabilitet, hvis digitale valutaer bliver vidt udbredt, Han forsøgte også at skelne mellem centralbankens digitale valutaer, der kunne bruge den samme kryptografiske teknologi og ikke-officielle kryptovalutaer.

Han blev efterfulgt af Alex J. Pollock, Distinguished Senior Fellow, R Street Institute, der vidnede om nytterelaterede aspekter af kryptokurver, der omfattede brugt i betalinger og afviklinger eller bruges til at pålyde gæld og andre eksigible kontrakter.

Læs også: Fed-formand Powell vidner om, at kryptoer ikke har nogen egenværdi

Det gode, dårlige & grimt af den amerikanske kongres diskussion om “Fremtiden for kryptovaluta” som penge

Som lovgiverne afhørte vidnerne for at forstå, om digitale valutaer simpelthen var en ny måde at holde og overføre værdi på, der vil have en begrænset indflydelse og niche-appel, eller vil det have en vidtrækkende transformerende effekt, der vil ændre vores økonomi for evigt, meget af interessante punkter kom frem.

Mange lovgivere stillede spørgsmålstegn ved, om kryptokurver havde potentialet til det fortrænge Federal Reserve Notes eller har mulighed for at nedbringe brugen af ​​disse noter. Svaret på dette ifølge ekspertvidner var, at kryptokurverne var dårlige “Udvekslingsmiddel” og kryptokurver, der er bakket op af fiats som tether, vinder trækkraft som et udvekslingsmiddel, der tillader US dollar at opretholde sin dominerende rolle og position gennem amerikanske institutioner og tilliden til Federal Reserve.

Hvilke fordele har kryptokurver for almindelige brugere, bortset fra kriminelle og skatteunddragere?

Diskussionen satte yderligere lys over teknologiske sårbarheder, der potentielt er derude, som er et bekymringspunkt for kryptoer, der accepteres som valutaer af centralbanker. Til hvilken Dr. Prasad svarede, at de samme sårbarheder også er til stede med fiats, hvor forfalskning af pengesedler er et stort problem.

Diskussionen omfattede også punkter som spørgsmålet om, at kryptokurver tilbyder uovertrufne fordele for folk, der udfører ulovlige aktiviteter, skatteunddragere og kriminelle, før de flytter tilbage til det, der gør kryptovaluta til en valuta.

Udvalget talte om at tage denne diskussion op igen og bad medlemmerne om at fremsætte deres spørgsmål skriftligt inden for de næste 5 arbejdsdage.

Hvad synes du om denne diskussion? Var det overbevisende nok til at styre de amerikanske lovgivere mod regulering af kryptoer? Fortæl os dine synspunkter om det samme.

 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me