DGTX Rewards -ohjelma aiheuttaa valtavia likviditeettivirtauksia Uniswapissa

mainos Phemex

Muutamassa lyhyessä päivässä Digitexin käynnistämisen jälkeen DGTX Rewards -ohjelma Maailman suurimman hajautetun pörssin Uniswapin kautta yhtiö on nähnyt massiivista likviditeettivirtaa Uniswap-markkinoillaan yli 27 miljoonan DGTX: n ja 1300 ETH: n luvalla, arvoltaan noin 1,58 miljoonaa dollaria. Tämä tarkoittaa alan korkeimpia APY: itä, tällä hetkellä lähes 90%.

DGTX Rewards -ohjelma

Satoviljelyohjelmaan on helppo päästä käsiksi suoraan DGTX Rewards -ohjelman hallintapaneelista. Käyttäjien on yksinkertaisesti rekisteröidyttävä, yhdistettävä Metamask, yhdistettävä yhtä suuri määrä ETH: ta ja DGTX: tä luomaan poolitunnuksensa Uniswapiin ja tallettamaan ne sitten palkkion lompakkoonsa ansaitsemaan runsasta palkintoa. Ensimmäisen kuukauden aikana Digitex lahjoittaa 5 miljoonaa DGTX: tä jaettavaksi osallistujien kesken suhteellisesti.

“Tämä on loistava tapa kannustaa ketjun likviditeettiä DGTX: lle ja antaa myös takaisin uskolliselle yhteisöllemme antaa heidän DGTX: n työskennellä heidän hyväkseen eikä yksinkertaisesti HODLingin kanssa”, sanoi Digitexin perustaja Adam Todd. “DeFi on ollut koko tämän vuoden raivo, ja voimme tarjota mielellämme tämäntyyppisen aloitteen haltijoillemme sekä muita DeFi-liikkeen innoittamia mahdollisuuksia.”

Digitex räjähti paikalle tammikuussa 2018 lupauksella poistaa palkkiot kryptovaluutta-futuurikaupasta. Sen ICO myytiin loppuun vain 17 minuutissa ja keräsi yhteensä 5,2 dollaria ETH: ta. Siitä lähtien yritys on rakentanut ja ottanut käyttöön a vankka nollamaksu käyttämällä natiivia DGTX-tunnusta ja allekirjoituksen yhden napsautuksen kaupankäyntitikkaiden käyttöliittymää.

Digitexin perustaja kommentoi: “Olemme todella tyytyväisiä siihen, miten Digitex-futuuripörssi sujuu, mutta huomasimme myös melko nopeasti, että monet haltijoistamme eivät yksinkertaisesti ole futuurikauppiaita, mutta he näkevät arvon DGTX-tunnuksessa pitkään -aikainen pito. Aloimme siten luoda joukon aloitteita näiden markkinoiden tyydyttämiseksi, joiden avulla ne voivat ansaita rahaa pääosastoltaan ilman kauppaa; joista ensimmäinen on DGTX Rewards -ohjelma Uniswapin kanssa. Näemme korkean likviditeetin ja todellisen käytön ohjelmassa. “

Laajennus Digitex Cityyn

Äskettäin käynnistetyn palkitsemisohjelman lisäksi kaikentyyppiset krypto-harrastajat voivat pian osallistua moniin rahan ansaintamahdollisuuksiin, kun pörssi muuttuu Digitex Cityyn 15. joulukuuta. Lippulaiva-futuuripörssin ohella tulevat olemaan nollamaksulliset spot-markkinat , levittämättömät valuuttamarkkinat ja erilaiset DeFi-innoittamat aloitteet panoksesta likviditeetin louhintaan – kaikki pörssin uusi syntyperäinen stablecoin DUSD.

Todd selitti: “Ymmärsimme, että futuuripörssi oli vasta alkua, ja nyt käytämme nollamaksukonseptiamme laajentaaksemme DUSD: n hyödyllisyyttä ja rakentaaksemme DGTX-tunnuksen kysyntää 100-kertaiseksi. Siksi uudistamme tuotemerkin Digitex Cityyn ensi kuussa erilaisilla rahan ansaintamahdollisuuksilla salauksen harrastajille, salauksen ainoalle omistetulle sosiaaliselle verkostolle ja leikkialueelle, johon mahtuu ei-rake-pokerihuone ja peer to peer -kasino vuonna 2021..

Kaikkea tätä vauhdittaa pörssin uusi valuutta DUSD, joka on kiinteä kolikko, jota tukee DGTX-vakuus 5: 1 tai korkeammalla nopeudella. Se, mitä teemme tämän kanssa, on poistaa volatiliteetti, kun taas futuurit tekevät alustasta houkuttelevamman kauppiaille, joilla on pidemmät ja suuremmat positiot, samalla kun lisätään DUSD: n kysyntää, mikä lisää DGTX: n arvoa.

Digitexcity.com asuu tällä hetkellä DGTX Rewards -ohjelman ja lompakon kanssa. Jokainen, joka on kiinnostunut saamaan lisätietoja Digitex Citystä ja sen tarjoamista erilaisista aloitteista, voi ilmoittautua odotuslistalle. Tällöin heidät pidetään ajan tasalla yrityksen viimeisimmistä uutisista ja tarjouksista sekä he voivat osallistua voittaakseen palkintoja, palkintoja ja Digitex City -tuotteita.

“Uskomme, että Digitex Citystä tulee” lopullinen paikka löytää mahdollisuuksia saada salauksesi toimimaan sinulle. Se houkuttelee myös ihmisiä, jotka haluavat muodostaa yhteyden, verkostoitua, jakaa kaupankäyntistrategioita ja tietoa. Vaikka olemme siirtyneet ruuduille, kaupankäynti on silti niin sosiaalista toimintaa, ja olemme iloisia voidessamme tuoda tämän elementin takaisin kaupankäyntiin ja laajentaa houkuttelevuuttamme laajemmalle yleisölle “, totesi Todd. 

Kun jäljellä on vain kolme viikkoa, on mielenkiintoista nähdä, kuinka suuri on kaikkien näiden uusien tarjousten käyttöaste ja kuinka kauan kestää, ennen kuin Digitex City saavuttaa tavoitteensa tulla ‘Crypto’s Playgroundiksi’.

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyöttöömme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me