PR: Välimuistin tekeminen lohkoketjusta käytettäväksi kehittäjille ja yrityksille

Blockchain-kehitystä pidetään monimutkaisena ja hämmentävänä asiana, kun sen ei pitäisi olla. Kehittäjien on kuitenkin alkuvaiheessaan vaikea luoda sovelluksia, jotka voisivat edelleen saavuttaa massamääritelmän tulevaisuudessa.

Täällä Kätkö tulee kuvaan. Tavoitteena, että “Blockchain-kehityksen ei pitäisi olla rakettitiedettä”, se työskentelee useiden tuotteiden ja palveluiden parissa, jotka voit saada käyttöön blockchainissa muutamassa minuutissa.

Tapaa välimuisti: Käynnistä ja toimi blockchainissa muutamassa minuutissa

Välimuisti on sarja projekteja ja tunnuksia, jotka työskentelevät työkalujen rakentamiseksi, jotta blockchain olisi helppoa ja käyttökelpoista sekä kehittäjille että yrityksille.

“Välimuisti on merkki ja sarja projekteja, joiden tarkoituksena on antaa kehittäjille, startup-yrityksille ja tuotteille mahdollisuus ottaa helposti käyttöön tehokkaita lohkoketjuominaisuuksia, kuten omaisuus, tunnukset, hajauttaminen, identiteetin hallinta ja paljon muuta. Hyvin, uskomme, että hajautetumman maailman luomiseksi meidän on tehtävä lohkoketjua koskevasta kehityksestä, työkaluista ja käyttökokemuksesta helppo valinta. “

NEM-lohkoketjuun rakennettu tiimi määrittelee projektinsa takana olevan tekniikan ”Välimuisti toimii ja asuu NEM-lohkoketjualustalla. NEM käyttää suojattuja, RESTful-sovellusliittymiä, joiden avulla kehittäjät voivat rakentaa ainutlaatuisia, käyttäjäystävällisiä ratkaisuja alustan päälle. Välimuistin lähettämiseksi tai välimuistitapahtumien suorittamiseksi käyttäjä maksaa nimellisen tapahtumamaksun XEM-salausvaluutassa. Toisin kuin Ethereum, NEM-lohkoketjun palkkiot eivät ole vaihtelevia, luotettavia ja edullisia. “

Välimuistitunnuksen arvo & vankka joukkue

Kun kyseessä on välimuistitunnus, se on suunniteltu keskittymään kehittäjien, yritysten, verkkosivustojen ja yritysten käyttöönottoon. Yritys saavuttaisi tämän kolmen päätuotteen kautta, kuten Blockstart, Cacheout ja Devslopes.

Välimuisti on apuohjelmatunnus, joka käyttää Blockstartia, kehittäjäalustaa, joka tarjoaa työkalut blockchain-sovellusten toteuttamiseen ja rakentamiseen helposti. Blockstart antaa kehittäjien ja yritysten aloittaa rakentamisen blockchain-verkkoon muutamassa minuutissa ja maksaa välimuistimaksuja. Tämän kehittäjäalustan kehittämisen tukemiseksi Cacheout on luotu ekosysteemiksi, verkkosivustoksi ja alustaksi, joka on suunniteltu tuottamaan laatukysymyksiä ja vastauksia Blockstart-yhteisön jäsenten kannalta merkityksellisiin ohjelmointiin ja teknologisiin kysymyksiin. Devslopesilla on koulutusta kehittäjille, joissa eksklusiivista sisältöä voi käyttää välimuistin kautta, ja se toimii jatkossakin tulevien blockchain-supertähtien inkubaattorina.

Projektilla on vankka 9 hengen tiimi, he ovat rakentaneet kuluttajille ja kehittäjille suunnattuja sovelluksia vuodesta 2015 lähtien ja opettaneet yli 300 000 opiskelijaa ympäri maailmaa koodaamaan Devslopesissa. Kaikki tiimin jäsenet olivat entisiä Devslopes-opiskelijoita, ja heidän alustojaan rakennetaan kehittäjien käytön ja toiminnan ohjaamiseksi, ja nykyinen Devslopes-yhteisö käyttää niitä laajasti.

Tiimi sanoo,

”Teemme monimutkaisia ​​asioita yksinkertaisiksi. Teemme tämän nyt blockchainia varten. ”

Joukkueen historia, kokemus tavoitteiden asettamisesta ja saavuttamisesta sekä käyttökelpoisten ja helposti ymmärrettävien tuotteiden ja palveluiden luomisesta ovat tämän projektin vahvuuksia. Välimuisti on jo liikkeessä ja sitä voidaan käyttää kurssien ostamiseen osoitteesta www.devslopes.com. Tällä hetkellä joukkue tekee yhteistyötä Pearson Vue- ja Blockchain Training Alliancen kanssa auttaakseen tuottamaan Blockchainiin liittyviä tenttejä ja sertifikaatteja maailmanlaajuisesti.

Välimuistin tulevaisuuden suunnitelmat

Devslopes-alusta ja -järjestelmät ovat olleet aktiivisia ja onnistuneita viimeisten kahden vuoden ajan, ja ne tukevat ja rakentavat käyttäjäkuntaansa. Lisäksi Blockstartia rakennetaan parhaillaan, ja Cacheout on tuotekehityksen alkuvaiheessa.

Mitä tulee tulevaisuuden suunnitelmiin, joukkue sanoo;

“Jatkamme samanaikaisesti julkisen blockchain-verkoston rakentamista ja julkaisemista, jossa kehittäjät voivat rakentaa tuotteita ja palveluita välimuistimaksua vastaan. Pian sen jälkeen, kun aloitamme Cacheoutin kehittämisen, jatkamme kasvua ja sisällön tuottamista Devslopes Learn -ohjelmassa Blockstartin ja Cacheoutin lyijynmuodostusta varten. ”

Viime aikoina blogipostaus, joukkue huomautti, että välimuistitunnuksen ainutlaatuisen käytön vuoksi Blockstart-kehittäjäyhteisössä tunnus tunnistetaan eristetyksi ”tunnuksen nopeuden” hintakehityksestä, joka vaivaa monia tokenoituja blockchain-alustoja. Kehittäjän panokset välimuistitunnuksessa ovat tosiasiallisesti talletuksia Blockstart-ekosysteemiin. Tämä panos tukee ekosysteemiä ja minimoi blockchain-kehityksen turhauttavat taloudelliset ja tekniset kustannukset.

Välimuisti on alkanut rakentaa SDK: ita iOS: lle, Androidille ja Unitylle saadakseen kehittäjät käyntiin. Välimuisti on rakennettu alusta alkaen tukemaan ja juhlimaan kehittäjiä, ja tämä kohdennettu tarkoitus on johtanut tehokkaaseen teknologiasarjaan, joka antaa mahdollisuuden kehittää seuraavan sukupolven hajautettuja ohjelmistoja.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me