FreeBitco.in vastaa FUN-tunnusten laajentamisesta enemmistön hankinnan kautta

Useilla hankkeilla FreeBitco.in pyrkii edistämään FUN Token iGaming- ja Gaming-tiloissa.

FreeBitco.in, yksi maailman suurimmista Bitcoin iGaming -sivustoista, on hankkinut suurimman osan FunFairin jäljellä olevasta FUN-rahakkeiden kylmävarastosta, joka on FunFair-pelien ekosysteemin natiivi kryptovaluutta. Kylmävarastossa on 4,45 miljardia FUN-tunnusta ja FreeBitco.in on hankkinut 3,75 miljardia rahaketta.

Tämän hankinnan kautta FreeBitco.in aikoo investoida merkin pitkän aikavälin kehitykseen.

“Vuodesta 2013 lähtien FreeBitco.inin tavoitteena on aina ollut tarjota verkkopelien harrastajille kitkaton, avoin ja todella oikeudenmukainen kokemus”, sanotaan FreeBitco.inin lausunnossa. “Ei ole parempaa sopivuutta kuin FUN-tunnus, joka auttaa meitä parantamaan pyrkimyksiämme merkittävästi.”

FUN-tunnus

Vuodesta 2017 FunFair Technologies on pyrkinyt tarjoamaan taatun oikeudenmukaisen, hajautetun pelikokemuksen massamarkkinoille blockchain-tekniikan avulla hyödyntämällä FUN-tunnuksen.

“Huolimatta useista alan ensimmäisistä vaiheista ja merkittävistä virstanpylväistä kyseisen käyttötapauksen todistamisessa, on viime aikoina käynyt ilmi, että FreeBitco.in on kehittänyt toisen ja ylivertaisen käyttötapauksen FUN-tunnukselle”, sanotaan FunFairin julkaisemassa lausunnossa..

Tämä ilmoitus viittaa FreeBitco.in’siin Premium-jäsenohjelma; ominaisuus, joka kannustaa FreeBitco.in-käyttäjiä ostamaan ja pitämään FUN-tunnuksia merkittävien etujen saamiseksi. Tämä toiminta on vienyt huomattavan määrän merkkitalouteen ilman merkittävien ketjutapahtumien taakkaa.

“Ei ole epäilystäkään siitä, että FreeBitco.inin asiakkaat tuottavat tällä hetkellä suurimman osan FUN-merkkikaupasta FunFairin asiakkaiden sijaan”, jatkoi lausunto.

“Tässä mielessä ja jotta symbolinen talous säilyttäisi viimeaikaisen menestyksensä, FunFair on suostunut myymään suurimman osan FUN-merkkituotteistaan ​​FreeBitco.in: lle.”

FUN on ERC20-tunnus, joka on listattu tärkeimmissä pörsseissä Binance, BitFinex, HitBTC, Changelly ja OKEx sekä hajautetuissa pörsseissä, kuten Uniswap.

FreeBitco.in’s Vision for FUN

FreeBitco.in pyrkii kasvamaan FUN-tunniste itsenäisenä kokonaisuutena tulevien projektien kautta.

“Ainoa tavoitteemme on tällä hetkellä pyrkiä lisäämään FUN: n hyödyllisyyttä ja arvoa”, FreeBitco.in kertoi. “Olemme sitoutuneet sen pitkäaikaiseen kasvuun.”

Vastaavasti FreeBitco.in valmistautuu toteuttamaan seuraavat aloitteet:

  1. Polettien strateginen polttaminen: FreeBitco.in aikoo sijoittaa merkittävän osan tulokseen strategisesti FUN-rahakkeiden hankkimiseen ja polttamiseen niiden arvon nostamiseksi ajan myötä.
  2. Likviditeetin parantaminen: FreeBitco.in pyrkii lisäämään FUN: n likviditeettiä kaikilla markkinoilla, mikä tekee siitä helposti saatavan ja vaihdettavissa. Tämän todistaa 3 miljoonan dollarin kumulatiivinen tulo FUN / ETH- ja FUN / USDC-kauppapareissa viime aikoina Uniswapiin, ja muut pörssit ovat seuraamassa.
  3. Uusi lohkoketju: Ethereum-lohkoketjun perusteella FUN oli ylpeä siitä, että se oli nopea, avoin ja turvallinen. DeFi: n kasvu Ethereumilla on kuitenkin nostanut kaasun hintoja monien kuukausien ajan, mikä tekee FUN: n käyttöönoton liian kalliiksi käyttäjille. FreeBitco.in tutkii aktiivisesti mahdollisuuksia siirtää FUN Token uuteen, nopeampaan ja halvempaan lohkoketjuun.
  4. Oma lompakko: FreeBitco.in pyrkii luomaan erillisen lompakon FUN-käyttäjille, jotka voivat toimia saumattomasti eri iGaming-alustojen välillä. Lompakko auttaisi myös käyttäjiä muuntamaan FUN-tunnuksensa useiksi salaus- ja fiat-valuuttoiksi.
  5. Ennakoiva kehitys: FreeBitco.in kokoaa kehitystiimin rakentamaan innovatiivisia, kuluttajille suunnattuja sovelluksia FUN-tunnuksen ympärille, mikä luo enemmän käyttötapauksia, vahvistaa hyödyllisyyttä ja edistää hyväksymistä.
  6. Tehokkaiden kumppanuuksien luominen: FreeBitco.in pyrkii rakentamaan tuottavia kumppanuuksia ja sidoksia muiden iGaming-yhteisöjen kanssa edistääkseen FUN-identiteettiä liiketoimintavaluuttana online-uhkapeleissä.

Huomaa: Tämä ei ole kahden organisaation, nimittäin FreeBitco.inin ja FunFair Technologiesin, kumppanuus. Edellä mainittu hankinta ja hanke on FreeBitco.in yksinomaisessa harkinnassa.

Tietoja FreeBitco.inista

Vuonna 2013 perustettu FreeBitco.in on yksi maailman suurimmista krypto-pelisivustoista ja seitsemänneksi suurin online-kasino (Lähde: SimilarWeb). FreeBitco.in luotiin edistämään Bitcoinin hyödyllisyyttä ja helpottamaan sen käyttöönottoa. Siitä lähtien se on kuitenkin kasvanut harppauksin.

Täysin automatisoidun, omistetun teknisen pinon tukema FreeBitco.in sisältää yksinkertaisen mutta tehokkaan HI-LO-noppapelin, jota täydentävät kilpailut, palkinnot, jättipotit ja suosittu Lamborghini-lahja.

41 miljoonan käyttäjän, 52 miljoonan kuukausittaisen vierailun ja 600 miljoonan dollarin vuosittaisen kierrätysmäärän ansiosta sen vaikutus Bitcoin-yhteisöön on merkittävä.

hyödyllisiä linkkejä

Virallinen FUN Token -sivusto: https://funtoken.io

Virallinen FreeBitco.in -sivusto: https://freebitco.in

Viserrys: https://twitter.com/FUNtoken_io

Sanoman kanava: https://t.me/officialFUNToken_channel

Sähke Chat: https://t.me/officialFUNToken

Reddit: https://www.reddit.com/user/FUN_token

Ristiriita: https://discord.gg/e7vfgKbEKU

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me