Electroneum Review: Introduktion til ETN

Elektronum

Der kan ikke benægtes det faktum, at kryptosfæren er et unikt og interessant medium med masser af opmærksomhed og fantasifangende projekter.

I en sfære domineret af projekter, der enten prøver at slå Bitcoin eller Ethereum eller løser nogle af de mest presserende problemer som skalerbarhed og privatliv, er der et projekt, der kommer med en helt anden mission, og det går under navnet Elektronum.

Projektet har til formål at bringe sin kryptokurrency ind i mainstream ved at blive den første digitale valuta, der bruges til daglig forbrugerhandel og -udgifter, noget som Satoshi Nakamoto selv forestillede sig, da det oprettede Bitcoin. For at opnå dette bringer projekterne en af ​​de vigtigste enheder fra vores daglige liv ind i ligningen, vores smartphones. Et andet interessant mål for holdet er at erstatte de fleste valutaer i spillet med ETN.

Hvad er Electroneum?

Kort sagt er Electroneum en mobil-første kryptokurrency, der sigter mod at blive så meget mere end et spekulativt aktiv. Det sigter mod at gøre køb af kryptoaktiver så enkle som nogensinde før. Det mest innovative aspekt af projektet er repræsenteret af det faktum, at brugere fra hele verden kan udvinde Electroneums token, ETN, direkte fra deres smartphones.

Electroneums blockchain

Grundlæggende er Electroneum blockchain basen for et nyt tidsalder mobilbetalingssystem. Minedriftfunktionerne i Electroneum-appen giver brugere fra hele verden muligheden for at betale med krypto. Blockchain er bygget oven på Monero blockchain, og som forventet har den nogle interessante sikkerhedsfunktioner.

Ligesom Monero har Electroneums blockchain også stealth-adresser. Systemet bruger en offentlig engangsnøgle, der forhindrer modtagerens midler i at blive direkte knyttet til deres tegnebøger. Fordi adressen kan revideres af en tredjepart for at bevise dens eksistens, modtager modtageren pengene gennem en tegnebogs private visningsnøgle, som faktisk “scanner” blockchain. Der oprettes en privat nøgle til engangsbrug, som svarer til afsenderens offentlige nøgle.

Dette gør blockchain utrolig sikker, da modtageren simpelthen kan bruge pengene ved kun at bruge en privat nøgle. Hele denne proces involverer ikke direkte links til hverken afsenderen eller modtageren. Resultatet er et system, der er hurtigt og ret billigt. De gennemsnitlige omkostninger ved transaktioner på Electroneum ligger et sted omkring 0,2 ETN.

Electroneums mobile app

Som nævnt i begyndelsen af ​​denne gennemgang er mobilapplikationen en stor del af Electroneums økosystem. Oprindeligt kun tilgængelig for Android, applikationen kan nu installeres på iOS enheder også.

Applikationen er meget brugervenlig og kan bruges til at få adgang til den digitale tegnebog. Det giver også brugerne mulighed for at sende og modtage ETN, oprette offline papirbøger. Et andet bemærkelsesværdigt aspekt er, at enhver, der inviterer fem venner til at deltage i netværket, automatisk deltager i en konkurrence for at vinde 5000 ETN.

Mobil minedrift

At sikre udbredt anvendelse af dets token er et af projektets hovedmål. Derfor skal minedriftsprocessen være så tilgængelig som muligt for så mange mennesker som muligt. En stor del af dette er at sikre, at det store konsortium, der dominerer Bitcoin og Ethereum-minedrift, ikke er relevant her.

Electroneum leverer desktop-apps til Windows, macOS og Linux samt support til et stort antal minedriftspuljer og virtuelle servere. Det langt mest interessante aspekt er imidlertid det faktum, at brugerne kan udføre mobil minedrift. Applikationen er smart designet til at tillade din telefons CPU at deltage i simuleret minedrift.

Mineprocessen er meget effektiv i den forstand, at den ikke bruger store mængder internetdata, og det får ikke din telefon til at varme op eller miste betydelig batterilevetid. Selvom processen stadig er virtuel (den bekræfter ikke nye blokke på blockchain), modtager brugerne stadig belønninger. Dette er mere et marketingtræk. Denne type aktivitet sikrer faktisk, at Electroneum opnår viral vækst.

Den gennemsnitlige blokbelønning ligger et sted omkring 9.500 ETN, og takket være minedriftsalgoritmens ASIC-resistente natur er det stadig muligt at udvinde mønter med en grundlæggende CPU (eller smartphone-CPU).

Minedrift

Vigtige aspekter af ETN

Den samlede levering af ETN vil være 21 milliarder mønter. Takket være ICO, der blev lanceret i midten af ​​september i 2017, blev i alt 6,3 milliarder ETN distribueret. 4,4 milliarder ETN var forbeholdt investorer under ICO. Tyve millioner ETN blev modtaget af det 12-personers team bag projektet. På tidspunktet for denne skrivning er der lidt over 9 millioner ETN i omløb.

I øjeblikket er ETN ikke blandt verdens mest populære tokens. Derfor kan det kun købes fra en håndfuld børser som f.eks Cryptopia, KuCoin, Væske, TradeOgre, CoinBene, og Kryptomat.

Den eneste sikre måde at gemme ETN på er i online tegnebogen fra platformens officielle app. Via porteføljeadministratoren kan brugerne oprette online- og offline-tegnebøger. Du kan få adgang til tegnebøgerne ved hjælp af de samme loginoplysninger som ved adgang til platformen.

Tegnebog

Konklusion

Electroneum har en lang vej foran sig selv, og så ren dens mission måtte være, vil det helt sikkert være en meget vanskelig. Projektets eksplicitte hensigt om at få masseadoption for sit ETN-token ved at målrette mobilmålgrupper og smartphone-brugere er prisværdigt, men dets succes afhænger meget muligvis mindre af den involverede teknologi og mere af projektets team for at sikre gode partnerskaber.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me