Ledger Nano S vs Trezor vs KeepKey | Sammenligning af Crypto Hardware Wallet

I dag har kryptohandlere og entusiaster en bred vifte af valg, når det kommer til, hvordan de vil opbevare deres digitale aktiver og kryptomønter. Uanset hvad det er, er det en aftalt kendsgerning, at det sikreste valg af opbevaring af kryptovalutaer er repræsenteret af hardwaretegnene.

Hardware-tegnebøger er skabt på en sådan måde, at de dybest set er immune over for computervirus. Derudover vil dine private nøgleoplysninger aldrig blive udsat for arbejdssystemet. De fleste hardware-tegnebøger har også god krypteringsteknologi og support til snesevis af kryptovalutaer.

I et stykke tid havde handlende og kryptoentusiaster, der ønsker at gemme deres digitale aktiver sikkert på en hardware-tegnebog, kun ét valg: Trezor. Trezor er den første hardware-tegnebog, der er kommet ind på markedet (i 2014), og på trods af sin noget tidlige “føring” mistede den en vis markedsdominans til sine to andre konkurrenter: Ledger Nano S, og KeepKey.

I dag betragtes de tre som valgmulighederne for enhver kryptohandler, der er helvede med sikkerhed og privatliv. I denne artikel vil vi dække forskellige aspekter og sammenligne de tre for at hjælpe dig med at bestemme, hvilken der er bedst for dig.

Priser

Vi begynder med prisfastsættelse, da dette er en af ​​de vigtigste faktorer, når du køber noget inkluderet hardware-tegnebøger. Ledger Nano S er den billigste af de tre, kun $ 79,99. Trezor og KeepKey er ikke meget dyrere, da du kan have den første til $ 129 og den anden til $ 149.

Udseende og skærm

Selvom Trezor er den originale hardware-tegnebog mellem de tre, mister den ikke meget med hensyn til design over sine kolleger. Det er lidt større end både Ledger Nano S og KeepKey, hvilket måske ikke er en dårlig ting, da det kan betjenes meget let selv af brugere med større fingre.

trezor.io

Ledger Nano S ligner meget et typisk USB-flashdrev, og den har den mindste skærm af de tre, og den er også den mest kompakte af de tre, når beskyttelsesdækslet er ”foldet”. Mens Trezor har en større skærm end Ledger Nano S, matcher den ikke den store skærm, der findes på KeepKey. Uden tvivl er KeepKey den mest moderigtige tegnebog af de tre med en krop af aluminium i modsætning til plastik, der bruges af de to andre.

Understøttede mønter

For så vidt angår understøttede mønter er Ledger Nano S konge, mens KeepKey har det laveste antal understøttede mønter ud af trioen. En liste med alle de understøttede aktiver kan findes på de officielle websteder for alle tre tegnebøger: Ledger Nano S, Trezor, og Hold nøglen.

Softwarekompatibilitet

For at kunne bruge tegnebøgerne skal brugerne forbinde dem til en slags software. Når det er sagt, er både Trezor og Ledger Nano S meget gode, da de begge tilbyder beregningsstøtte til Electrum, Mycelium, MyEtherWallet, Copay, GreenBits, GreenAddress. KeepKey kommer sidst med hensyn til softwarekompatibilitet.

Sikkerhed

Det er overflødigt at sige, at alle tre tegnebøger er designet med et stærkt fokus på sikkerhed i tankerne. Ledger Nano S har for eksempel en dobbeltchipsarkitektur, mens de to andre bruger forskellige typer sikre elementer, ikke nødvendigvis ringere end den første. Alle tre tegnebøger giver deres brugere mulighed for sikkert at sikkerhedskopiere og sikkerhedskopiere deres tegnebøger. Endnu mere imponerende er det faktum, at disse tegnebøger er designet til at blive brugt selv på computere, der er inficeret med malware, i det mindste i teorien.

Opsætning

Kom godt i gang med alle tre tegnebøger er ret ligetil og bør ikke tage mere end et par minutter. For at komme i gang har brugerne brug for et mikro-USB-kabel for at bruge alle tre.

Trezor opsætning

For Trezor skal du installere Trezor Bridge-softwaren eller Trezor Chrome-udvidelsen (eller Android-appen Trezor-manager, som brugere skal bruge et OTG-kabel til). Når softwaren er installeret og enhedens tilsluttede computer, skal brugerne udskifte enheden og vælge enten at oprette en ny tegnebog eller importere via en gendannelsesfrase.

Ledger Nano S opsætning

Opsætning af Ledger Nano S tegnebog er ret ens. Brugere skal bruge det medfølgende USB-kabel til at forbinde Ledger til en computer og følge instruktionerne på skærmen. Der er også mulighed for enten at oprette en ny tegnebog eller en vigtig via en gendannelsesfrase. Næste trin indebærer at vælge en PIN-kode (det er vigtigt at huske PIN-koden, da at få tre forkerte fortløbende poster vil resultere i en total sletning af tegnebogens indhold). Endelig skal brugerne enten downloade Ledger Wallet Bitcoin Chrome-app eller den Ledger Wallet Ethereum Chrome-app.

KeepKey opsætning

At gøre KeepKey-tegnebogen klar er endnu nemmere, da brugerne skal downloade KeepKey-klientappen fra Chrome Webshop og slutte enheden til deres computere med det medfølgende USB-kabel. Fra dette tidspunkt er det bare et spørgsmål om at følge instruktionerne på skærmen for at initialisere enheden.

Hvilken er bedst?

Den første ting, som potentielle købere bør vide, er at de ikke kan gå galt uanset deres valg med disse tre hardwaretegnebøger. For den bredeste møntstøtte og den mindste størrelse er Ledger Nano S absolut det bedste valg. Hvis potentielle købere imidlertid vil have noget med en smule mere premium-følelse, så er KeepKey uovervindelig med sit slanke udseende. Trezor er lidt større end Ledger Nano S og har en større skærm, så det kan vise sig at være meget mindre finicky at bruge, hvilket kan være en stor fordel for brugere, der ønsker en bred liste over understøttede mønter, men ikke kan håndtere den lille størrelse af Ledger Nano S.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me