Litecoin vs Bitcoin – Hovedforskelle mellem disse to kryptoer

Litecoin vs Bitcoin

Bitcoin (BTC) og Litecoin (LTC) er to af de største kryptokurver i verden. Disse er også to af de ældste kryptoer på verdensplan, i betragtning af at de blev frigivet i henholdsvis 2008 og 2011. De er dog forskellige og har et sæt forskellige egenskaber.

LTC og BTC har mange ting til fælles. For eksempel delte de Proof-of-Work (PoW) konsensusalgoritmen. På trods af det bruges de til forskellige ting, og dette kan afspejles i prisen på hver af dem. I denne artikel vil vi tage højde for hastighed, gebyrer og hvordan disse digitale aktiver er blevet udviklet.

Litecoin vs Bitcoin: Forskelle

litecoin vs bitcoin

bittreo.com

Lad os starte med at vise den største virtuelle valuta. Bitcoin har en markedsværdi på $ 169 mia. Og en pris pr. Mønt på $ 9.180,58. På denne måde er Bitcoin den største virtuelle valuta i verden. Endnu større end alle andre altcoins kombineret.

I mellemtiden har Litecoin en pris pr. Mønt på $ 43 og en markedsværdi på $ 2,81 mia. Dette gør det til det 9. største altcoin i verden. I de sidste år har LTC også været den næststørste efter Bitcoin. Denne holdning er taget af Ethereum (ETH) og Ripple (XRP).

Der vil maksimalt udstedes 21 millioner BTC nogensinde. Dette skyldes, at Satoshi Nakamoto, Bitcoins skaber, besluttede at sætte en grænse for den udstedte BTC. Dette er forskelligt fra, hvor mange Litecoin der nogensinde vil eksistere. Litecoin-netværket vil udstede 84 millioner LTC i de kommende år.

Desuden har Bitcoin-netværket en bloktid på 10 minutter sammenlignet med 2,5-minutters blokke på Litecoin-netværket. Dette vil gøre LTC-transaktioner hurtigere og billigere end på Bitcoin-blockchain. Mens en Bitcoin-transaktion kan tage 10 minutter at blive godkendt af minearbejdere, kan det tage op til 4 gange mindre tid at behandle LTC-overførsler.

Derudover er gebyrer højere på BTC-netværket. Dette gør LTC til en god kryptokurrency til betalinger og daglig brug. Bitcoin kan betragtes som det digitale aktiv til at gemme værdi eller til besparelser.

Konsensusalgoritme

bevis for arbejdsalgoritmeBegge disse kryptokurver bruger den samme Proof-of-Work (PoW) konsensusalgoritme. Hvert af disse netværk drives af minearbejdere, der sørger for, at transaktionerne er ægte og gyldige. Disse to kryptokurver kritiseres, fordi minedrift bruger meget energi.

For at Bitcoin- og Litecoin-minearbejdere skal beskytte netværket, er det nødvendigt for minearbejdere at erhverve hardwareudstyr. Disse CPU’er er specielt designet til at håndtere BTC- og LTC-transaktioner, der bruger store mængder energi.

Disse kryptokurver har forskellige kryptografiske funktioner. Faktisk bruger Bitcoin den kryptografiske funktion SHA-256, og Litecoin arbejder med Scrypt. Scrypt sigter mod at gøre minedrift meget mere demokratisk end på Bitcoin-netværket. Mens mange eksperter og analytikere siger, at Bitcoin-minedrift er fokuseret i Kina, kan LTC-minedrift distribueres mere.

I øjeblikket er Bitcoin-netværket det mest sikre i verden med hensyn til minekraft. Bitcoins netværk har en hashrate på 110.000.000 TH / s. LTC-netværket har en hashrate på 140 TH / s. Minedrift Bitcoin er bestemt meget dyrere end at gøre det på LTC-netværket.

Litecoin vs Bitcoin: Prissammenligning

Begge kryptokurver havde deres pristop i december 2017. Dette var det øjeblik, hvor kryptokurver nåede deres højeste punkt. Bitcoin nåede en heltidshøjde på $ 20.000 pr. Mønt, mens Litecoin steg til $ 375 i nogle børser.

Siden da kom begge disse virtuelle valutaer ind på et bjørnemarked, der påvirkede deres pris og driftsform. Begge forbliver langt fra deres højeste tider.

Erhvervelse og lagring af Litecoin og Bitcoin

køb bitcoin og litecoin

narr.ca

Cryptocurrency udveksling er den bedste måde at erhverve både Bitcoin og Litecoin på. Generelt finder du disse kryptoer tilgængelige i de fleste af de internationale børser over hele verden. Det betyder, at det ikke burde være et problem for dig at få nogen af ​​disse digitale aktiver.

For at købe dem skal du vælge en børs og oprette en konto. Binance og Coinbase er gode platforme til at gøre det. Faktisk kan du erhverve LTC og BTC ved hjælp af kredit- og betalingskort via disse platforme. Når du er registreret, skal du finansiere din konto og foretage et køb på markedet.

Selvom kryptobørs er den bedste måde at erhverve BTC og LTC på, er de ikke de bedste til at gemme dem. Hvis du vil gemme disse kryptokurver, er den bedste ting at bruge en hardware-tegnebog. Ledger tilbyder fantastiske løsninger til investorer, der ønsker at gemme deres midler sikkert.

Udvekslinger angribes normalt af hackere, hvilket kan føre til, at dine midler går tabt for evigt. Dette er allerede sket mange gange i en lang række udvekslinger fra hele verden. Så du skal vælge sikre udvekslinger, såsom Binance og Coinbase.

Konklusion

Bitcoin og Litecoin er bestemt lignende kryptokurver. De har dog forskellige egenskaber, der gør dem specielle på deres egen måde. Hvis du vil gemme værdi eller spare, er det bedste at købe Bitcoin. Hvis du vil spekulere med en prisstigning, kan du erhverve begge digitale aktiver.

I stedet for, hvis du vil foretage daglige køb med kryptokurver, er LTC en bedre mulighed, da den er hurtigere og billigere og er lettere at håndtere på grund af dens større pålydende værdi. Det er værd at nævne, at både Litecoin- og Bitcoin-samfundene har gode forslag til forbedring af disse netværk i de kommende år.

Fremhævet billede: currency.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me