Sentinel Protocol ICO Review & Complete UPP Token Analysis

Sentinel Protocol ICO Review

Yksi tämän päivän suurimmista uhista on hakkerointi. Nyt yhdistämällä se kryptovaluuttamaailmaan, sen riski on pelottava. Kryptovaluuttojen hajautetulla luonteella, joka on sen paras ominaisuus, on myös haittoja. Siinä ei ole asianmukaista uhkien torjuntajärjestelmää, joka tekisi kryptovaluutat alttiiksi varkauksille, huijauksille ja hakkeroille. Tässä Sentinel-protokolla tulee kuvaan, jonka tarkoituksena on “voittaa hajauttamisen haitta muuttamalla se turvallisuuden eduksi”. Joten mikä tämä projekti on? Tutustu sen koko potentiaaliin kattavan tuotteemme avulla Sentinel Protocol ICO Review!

Tärkeitä tietoja

Tunnuksia yhteensä: 500 000 000

Saatavana merkkikauppaan: 300 000 000 (60%)

Tunnuksen ennakkomyynti: 23. toukokuuta

Tunnusjoukko: 27. toukokuuta

Tunnuksen hinta: 1 UPP = 0,16 USD (0,00020 ETH)

Sentinel-protokolla: Suojaus hakkeroinnilta & huijauksia

Sentinel Protocol ICO pyrkii rakentamaan “joukkorahoitetun uhkatiedustelutietokannan lohkoketjuun hyödyntämällä sen yksimielisyyttä ja kannustinjärjestelmää”.

Valvojien joukkueeseen kuuluu turvallisuusasiantuntijoita ja organisaatioita, jotka käyttävät hajauttamisen voimaa turvallisen ekosysteemin luomiseen. Tunnustamalla kolme pääturvallisuuskysymystä, nimittäin altistuminen hakkeroinnille, hyökkääjien tunnistaminen ja vastuu näin aiheutetuista vahingoista, joukkue on kehittänyt ratkaisun.

Tämä tietoturvatietoalusta suojaa yksittäisiä kryptovaluutan käyttäjiä ja suojaa salauksenvaihdon, lompakot ja maksut ainutlaatuisten ominaisuuksiensa kautta, mukaan lukien uhka-maine-tietokanta, koneoppimisen suojauslompakko ja hajautettujen haittaohjelmien analysointihiekkalaatikko, samalla kun palkitaan turvallisuusammattilaisia ​​heidän panoksestaan..

Nyt arvioinnin aika!!!

 • Yksityiskohtainen asiakirja, jonka varat on keskitetty R: lle&D

Sentinel Protocol ICO -asiakirja antaa yksityiskohtaisen kuvauksen ongelmasta, joka on hajauttamisen turvallisuuskysymykset, alustan erityiset turvaominaisuudet ja Sentinel Protocol -ekosysteemi.

Yritys luo heidän lompakkonsa, joka on koneoppimiseen perustuva S-lompakko. Virustentorjuntaohjelmiston toiminnoilla S-lompakko reagoi myös ennakoivasti tuntemattomiin uhkiin.

Prototyypin osalta tiimi työskentelee sen parissa, mutta GitHubissa ei ole koodeja, kuten verkkosivuston usein kysytyissä kysymyksissä todetaan, että koodit ovat saatavilla, mutta joitain ei julkaista turvallisuussyistä.

Valkoisessa paperissa esitellään suurin osa kerätyistä varoista, eli 50 prosenttia kohdennetaan tutkimukseen ja kehitykseen. Kyberturvallisuuslaitteiden kulut, yleinen toiminta & hallinnollinen ja kirjanpito, oikeudellinen & vaatimustenmukaisuusosastot saavat 10 prosenttia kustakin rahastosta. Loput 20 prosenttia menevät myyntiin & markkinointi, joka kattaa sekä online- että offline-markkinoinnin.

 • Singapore-pohjainen tiimiprofiili

Tiimi puhuu hyvästä inspiraatiosta tätä projektia perustajana Uppsala Foundation, joukko IT-turvallisuusammattilaisia, jotka työskentelevät hajautetun mutta yhdistetyn salausmaailman mahdollistamiseksi. Patrick Kim varastaa 7218 eetteriä, mikä johti tähän ajatukseen..

SENTINEL ICO – Joukkue

Patrick Kim – Perustaja & Toimitusjohtaja, Patrick Kim, jolla on vuosikymmenen kokemus verkkoturvallisuudesta ja järjestelmäarkkitehtuurista, perusti myös Uppsala-säätiön ja on työskennellyt Ciscossa, Palo Alto Networksissa ja F5 Networkissa. Hän on myös kuullut hallitusta ja suuryrityksiä, kuten Samsung.

HM-puisto – Perustajana / toiminnanjohtajana Parkilla on vuosien kokemus IT-turvallisuudesta, fintech-tietoturvasta ja koneoppimisesta. Hän on suunnitellut KB-pankin DB-arkkitehtuurin ja johtanut maailmanlaajuista liiketoimintaa F5 Networksissa ja Darktracessa.

John Kirch – Johtava evankelista John Kirchillä on yli 25 vuoden kansainvälinen kokemus ohjelmistoratkaisuista ja hän on aiemmin työskennellyt Softbankissa, Watchguardissa ja Darktracessa.

Dayeol Lee – Core Development, Lee jatkaa tällä hetkellä tohtorin tutkintoa. laitteisto- ja järjestelmäturvallisuudesta, joka on voittanut kolmannen sijan simuloidussa hakkerointikilpailussa vuoden 2010 DEFCONissa, joka on maailman suurin hakkereiden vuosikongressi. Hän on simuloinut hakkerointeja myös yrityksille, hallituksille ja yliopistojen verkkosivustoille.

Tiimiin kuuluu kahdeksan muuta suunnittelija-, kehittäjä-, markkinointi-, rahoitus-, turvallisuus- ja tiedustelupalvelun henkilöä.

Sentinel Protocol ICO - TiedotSentinel Protocol ICO – Tiedot

 • Liiketoimintamalli: Apuohjelman tunnus

Sentinel Protocolilla on oma UPP-niminen kryptovaluutta eli Uppsala, jota voidaan käyttää maksamaan alustan tarjoamista tavaroista ja palveluista. UPP-tunnuksia voidaan käyttää myös lompakon kehittyneisiin turvaominaisuuksiin muiden palvelujen, kuten haavoittuvuuksien arviointi, konsultointi ja yksityiskohtainen verkkorikostorjuntapalvelu, joukossa..

Aikaisempia avustajia palkitaan suuremmilla kannustimilla kannustamaan apua tarvitsevia ja niitä tarjoavia. Lisäksi alustavaksi inflaatioasteeksi asetetaan 3–7 prosenttia vuodessa, jota alennetaan asteittain 0 prosentin inflaatioasteeseen. 30 prosenttia UPP: n tuloista menee yhteisön avustajille.

 • Taustatekniikka: ICON-lohkoketju

Sentinel-protokolla käyttää ICON-lohkoketjua, mutta ryhmällä ei ole omia blockchain-asiantuntijoita. Projektilla on täyden pinon kehittäjä ja ydinkehittäjä, mutta heillä ei ole sinänsä mitään blockchain-tietämystä.

Selkeillä ehdoilla hanke noudattaa KYC-toimenpiteitä ja selventää sovellettavaa vähimmäis- / enimmäisrajarajaa, joka on 30-300 ETH. KYC-rekisteröinti on välttämätön askel sekä ennakkomyynnille että joukolle, joka pyytää Ethereumin lompakon osoitetta, joka ei saisi olla keskitetty vaihto-osoite. Lisäksi tunnistamista varten ajokorttia ei voida hyväksyä, vaan kansallista henkilötodistusta ja passia pidetään voimassa olevina vaihtoehdoina.

 • Salausmyynnin sietokyky

Rekisteröity yritys on Singaporessa sijaitseva Uppsala Foundation, joka on noussut ICO-keskukseksi. Hallitus suhtautuu myönteisesti fintech- ja verosääntöihin. Marraskuussa 2017 maan rahaviranomainen antoi joukon suuntaviivoja rahaketjujen myynnistä ja totesi, että se ei sääntele digitaalisia valuuttoja, vaan suhtautuu niihin myönteisesti innovaationa.

Asiakirjassa todetaan selvästi, että kiinalaiset ja yhdysvaltalaiset eivät voi osallistua tähän ICO: han niiden maiden kansalaisten kanssa, joissa on rajoitettu tai lupa osallistua ICO: han..

Tunnuksen jakelu: 500 miljoonasta kokonaismäärästä 15 prosenttia, 75 miljoonaa, myönnetään Uppsalan säätiölle, kun taas 15 prosenttia menee liiketoiminnan kehittämiseen. Varhaisilla avustajilla on 33,7 prosenttia alkuperäisestä UPP: stä ja 26,3 prosenttia kaikista rahakkeista menee julkisille avustajille. 131 500 000 UPP: n julkinen tunnussarja jakautuu edelleen julkiseen ennakkomyyntiin (33,25%), joukkoihin (28,7%), strategisiin avustajiin (33,25%) ja ennakkovalvojiin (3,8%). 8 prosenttia kaikista rahakkeista on varattu varaamiseen, kun taas loput 2 prosenttia menevät vain neuvonantajille.

Kun on kyse neuvonantajista, joukkue koostuu 6 henkilöstä, nimittäin. ICH: n perustusneuvostossa olevat JH Kim, Simon Kim, John Ng, Kenneth Oh, Hongzhuang Lim ja Wong Lee Hong, joka on Kyber Networkin neuvonantaja..

Ottaen huomioon, että Sentinel Protocol ICO on blockchainin tietoturvatietoalusta, turvallisuus on koko tämän projektin päätekijä. Siinä on kolme ainutlaatuista tietoturvaominaisuutta, nimittäin uhkien maine -tietokanta (TRDB), koneoppimisen (ML) moottoriin integroitu suojauslompakko (S-Wallet) ja hajautetun haittaohjelman analysointihiekkalaatikko (D-Sandbox) turvallisen Sentinel Protocol -ekosysteemin varmistamiseksi..  

Yhteisön hyväksyntä

Sentinel Protocol -projektilla on sosiaalinen läsnäolo Facebookissa, Twitterissä, mediumissa, Redditissä ja Youtubessa. Heidän Telegram-kanavallaan on yli 30 tuhatta jäsentä, mikä on hyvä määrä. Vaikka heillä on blogiosio, se ei ole kovin aktiivinen. Tiimin jäsenistä puhuen heillä on täydelliset tiedot päivitetty ja analysoitavissa.

Sentinel Protocol ICO - luokituksetSentinel Protocol ICO – luokitukset

Keskimääräinen arvio: 7,7 / 10

 • Tiekartta

Projektin vaihe:

 • Projekti alkoi tämän vuoden tammikuussa, ja se voitti myös Kyber Network Developer’s Competition -kilpailun. Etenemissuunnitelmassa ilmoitetaan merkinnän liikkeeseenlasku maaliskuussa, mutta sekä ennakkomyynti että joukko-myynti tapahtuu toukokuun lopussa.
 • Projektilla on tiettävästi prototyyppi testnetissä, mutta se ei ole yleisön saatavilla. He esittivät myös prototyyppinsä ICON-huippukokouksessa. Etenemissuunnitelman mukaan mainnet käynnistetään heinäkuussa, kun koneoppiminen ja Sandbox otetaan käyttöön tämän vuoden lopussa.

Punaiset liput:

 • Hanke ei ole vielä antanut mitään skaalautumiseen tarvittavia kumppanuusilmoituksia. Sentinel-protokollan onnistuminen riippuu protokollan hyödyntämisestä vaihdoista, eikä jälleen kerran ole ilmoitettu kumppanuuksista keskusten kanssa.

Huomautus sijoittajille

Salausvaluutan hakkerien ja varkauksien määrän kasvaessa tällä ICO: lla on vahva merkitys. Markkinat tarvitsevat kuitenkin enemmän tietoisuutta ja harkintaa konseptin suhteen. Sentinel Protocol on varmasti salausalan tarve tuolloin. Projektilla on hyvä tiimi, jolla on huomattava vuosikokemus, mutta sillä ei ole asiaa Blockchainissa. Prototyypin osalta joukkue työskentelee jo sen parissa, mutta koodeja ei ole vielä saatavana GitHubissa. Yritys on jo maininnut hankkeen arkaluonteisuuden vuoksi, joten sitä ei julkisteta kokonaan. Kaiken kaikkiaan tämä on projekti, jolla on potentiaalia ja hyvä tiimi!

Metodologia

ICO: n arvioimiseksi noudatamme luetteloa parametreista, jotka ovat periaatteessa projektin KPI: itä (Key Performance Indicators):

 • Valkoinen paperi – Koodin tai prototyypin saatavuus, varojen jakautuminen, lompakko joukosta
 • Joukkueen profiili – Tiimin vahvuus ja maine
 • Bisnesmalli – Ongelma ratkaistu, tarkoitus & tunnuksen ja taloudellisen mallin hyödyllisyys
 • Taustatekniikka – Blockchain-infrastruktuuri, termien selkeys & ehdot ja token-ohjelmisto
 • Salausmyynnin sietokyky – Perustaminen, tunnusten jakelu, oikeudelliset riskit ja turvallisuusnäkökohdat
 • Yhteisön hyväksyntä – Selkeys & viestinnän taajuus ja sosiaalisen median läsnäolo

Esittämällä oikeita kysymyksiä säilytämme tuotteidemme eheyden ja elinkelpoisuuden ICO-arvostelu samalla kun noudatetaan luokitusmenetelmää, joka perustuu tietyn tekijän kriittisyyteen. Esimerkiksi elementteille, kuten token-apuohjelmalle ja varojen erittelylle, on annettu suurin merkitys, kun taas tiimin jäsenten maine ja suunnitelmat houkutella käyttäjäkantaa ovat keskitason kriittisiä.

Meillä on joukko vankkoja ammattilaisia, jotka arvioivat ICO-projektit täysin puolueettomalla tavalla.

Haluatko, että Coingape tarkistaa ICO: n? Kerro meille

Varoitus: Coingape julkaisee ICO-hankekatsauksia vain tiedotustarkoituksiin. Se ei ole kutsu investointeihin. Kun teet sijoituspäätöksiä, suorita henkilökohtainen arviointisi ja ota yhteyttä neuvonantajaan.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me